Přejít na obsah

Můj Rychlý Stroj

Doporučené příspěvky

Díky všem za názory a postřehy ohledně denního svícení. Zatím to mám přes Polar Fis vypnuté ( měl jsem to před tím nastaveno na 70% a Amerika = po zatažení ručky to zhaslo ) Teď jezdím na xenony a uvidíme, třeba časem znovu zapnu . . . nebo budu ukázněný řidič a nebudu "pamahače a chrániče" dráždit ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak mám na autě první a doufám že na dlouho poslední "odřeninu" . Může za to orkán Xaver ! V pátek večer při zajíždění do garáže poryv větru s jednou polovinou vrat tak zacloumal, že nevydrželo zajištění a vrata mi práskly do blatníku :( . Není to jen odřené, ale taky mírně promáčklé :o.

Co se týká opravy, tak nevím jak to vyřešit:

A) nechat opravit jen to bolavé místo - vyklepat, obrousit, zatmelit, nastříkat, rozstříkat, rozleštit - jde to tak, nebo je to úplná blbost ?

B ) kompletní výměna blatníku za nový kus, a kde ? ve Škodovce nebo u nějakého šikovného karosáře ?

Pokud máte nějaké zkušenosti, tak napište, případně poraďte někoho opravdu šikovného v Brně a okolí, díky, M.

Foto zde: na 1. fotce je to ještě s barvou z vrat, to se mi povedlo leštěnkou sundat dolů, na 2.fotce pohled na odřeninu, promáčklinu a popraskaný lak

post-92-0-82896400-1386526320_thumb.jpg post-92-0-46922600-1386526336_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Mi-rek1.8T
Odkaz ke komentáři

Tak jsem se v týdnu zastavil za likvidátorem mojí pojišťovny a ukázal mu tu "odřeninu", nafotil si, sepsal, pak konstatoval, že na výměnu blatníku to v tomto případě určitě není ( musel bych to sám požadovat a to určitě nechci ) . Bude provedena oprava a rozstřik, cena někde kolem 12 tyček :huh: , je to spočítáno pro práci a ceny v autorizovaném servisu. Je ale jedno, kde si to nechám opravit, pak předložím doklady a bude mi proplaceno.

Jinak díky za názory, na stránku karosar.cz jsem se podíval, vše co tam mají na fotkách je bez poškození laku. Zkusím jim poslat fotky a uvidím co mi odpoví. Třeba by to zmákli s vymáčknutím zpět + lakováním ;) .

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Co se týká řešení škody / opravy fakturou, nebo rozpočtem, nemám zkušenosti, jezdím přes 30 let a neměl pojistnou událost :rolleyes: Prozatím je v papírech od likvidátora napsáno fakturou, ale při sepisování mě informoval, že to můžu kdykoliv změnit a jen to dát pojišťovně vědět .

Na firmu karosar.cz jsem psal dotaz a poslal jim foto již v týdnu před vánocemi, ale zatím neposlali odpověď, zkusím tam zavolat po Novém roce a uvidíme.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...