Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

No problémem je to, že jsou ta originální světla nerozebíratelná a nechce se mi nic řezat. Pak na první pohled pozná i vůl, že světlo není tmavé jako originál.......Tady to bylo tak čistě provedeno, že nemohl poznat nikdo, zda tam byly změny, nebo ne - prostě to bylo oficiálně světlo Sonar..

EDIT:

...díky skvělé ceně jsem neváhal a rovnou koupil...:

http://aukro.cz/p-l-predni-svetla-skoda-octavia-ii-facelift-i4196109189.html

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

ty bixena??

pokud myslis ty bi-xena tak ano,prvnich par kusu se mlzilo a prasilo se do nich ted uz to maj vychytane a lepi to hodne dobre a problemy s tim nejsou,daji se upravit i tva svetla ze jim je posles a oni ti obratem poslou uz hotova svetla pokud tem tvojim nic neni pokud vemes primo jejich je tam nova nebo vycistena cocka ze ji nemas zakalenou a nove cele plexi bez kaminku ;)

Odkaz ke komentáři

@Marek: Asi ano, ale upřímně, jakou máš pravděpodobnost, že 90% všech dílů není kradených? To prostě neovlivním a dokud nemám důkaz, nebo dokud to není zcela evidentní (jako třeba Columbus za 6 tisíc), jsem rád, že jsem tu nabídku našel... ;)

@Luki: Nene, jak píšu - takto popraskalo to pravé světlo, čili světlo, které jsem nijak nebrousil, ani nelakoval - je tak, jak bylo.. Venku je 10°C - kdyby se to stalo na rozžhaveném autě, pochopím to. Ale takto to nechápu, dokonce jsem ani nesvítil hlavními světly, čili nebyly nijak teplejší, než okolí...

Odkaz ke komentáři

Tak jednak by to bylo znát, světla mají jiný design - a jednak jsem je přece kupoval použitá, čili žádná reklamace.. ;)

Nevím, čím to je.. Absolutně to nechápu. Kdyby to bylo zvenčí, přebrousím to, světlo nalakuji tak, jako to druhé a je vše OK. Takto se už nemá smysl snažit, toto prostě už neopravím.

Odkaz ke komentáři

Tak, dnes konečně doopraven nárazník - samo, už nikdy nebude jako nový, ale na to, kolikrát už byl v tomtéž místě poškrábaný, vypadá překvapivě dobře - s odstupem 50cm už není vidět skoro nic, s odstupem metru je jako nový :palec:

Konečně jsem se také dokopal opravit si osvětlení kufru - při zapojování druhé lampičky loni na podzim se Váša asi trošku sekl a zapojil lampičku tak, že svítila pořád - i po zavření kufru. Zapojil jsem ji tedy znovu a tentokrát již funguje bezchybně. :) Navíc mám podezření, že věčně prázdnou baterku mělo na svědomí právě toto, po přepojení byla rázem, opětovně vybitá baterie, schopna zase zapnout vnitřní osvětlení a nechat hrát rádio další půlhodinu - pak samozřejmě zase vše vypnula, nejprve se musí nabít.

Tak jsem rád, že jsem se do toho konečně dal, zabralo mi to asi jen hodinku práce.

Jinak lumi, pořád na tebe myslím, palubku vyfotím hned, co bude v autě trošku čisto :)

Odkaz ke komentáři

No mi přijde, že tam byl nějaký zkrat. Ale je to jenom spekulace..

Sice jsem koupil větší baterku, ale v poslední době pracuji hodně z kanceláře a schůzek je minimum = jezdím krátké trasy a přeci jen to množství hovadin v autě baterku dost šťaví :) (osvětlení nohou, Bolero, stropní osvětlení i vzadu + vpředu s čtecími lampičkami, druhá žárovka v kufru, apod., to vše v autě původně nebylo)

Odkaz ke komentáři

No, to nevím, to jsem upřímně nezkoumal, ale obecně si nejsem jistý, zda to zapojení nezpůsobovalo stálý zkrat, který by baterku mohl hodně vysilovat :) Aspoň tak to na mě po přepojení působilo :ph34r: I kdyby ale ne, jsem rád, že jsem to opravil, přeci jen je potěšující, když vše funguje, jak má :)

No dobře, pokusím se to vyfotit teď do neděle během volna :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...