Stickler Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 (upraveno) Těžko říci.. Asi bych do L&K interiéru po zkušenostech mnohých uživatelů (nejen Marka) nešel. A potahy jsou super, ale jsou to pořád jen potahy, no.. Takže bych, mít to auto své, šel asi do zakázkového přečalounění ;) Upraveno Květen 10, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 L&K potahy s Alcantarovým středem jsou OK, potahy s koženou vnitřní částí jsou zlo. Stehy se v případě MAD potahů rozjíždět ani nemůžou, protože to jsou jen potahy, nedochází tam k žádnýmu pnutí v důsledku nasvorkování k rámu respektive "molitanům". MAD levný není a já osobně bych ho do vlastního auta nevolil, do služebního to úplně chápu. A teda nějaký jetý, kdo ví kdo v tom seděl. :) Většinou je to v bídným stavu s dost prosezenýma kilometrama. Myslím, že do soukromýho auta jedině zakázkové přečalounění. Ta cena pokud si nevymyslíš nesmysl není šílená. S Markem jsme to hodně řešili že :) A jak píše, i výrazně dražší auta jsou na tom tragicky. Záleží samozřejmě i na údržbě. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Asi tak, no.. Ačkoli by mi u služebáka dle všeho asi bez problémů prošlo, i kdybych si sedačky vyměnil, svého rozhodnutí nelituji - měl bych prostě pořád jen černé obyč sedačky, takto mám aspoň něco extra :) Ačkoli nutno uznat, že mě jaksi trošku nepochopili (nebo pochopit nechtěli) s tím nápisem Sport Line, který je asi 3x tak velký, než jsem chtěl - ale co už.. Čili opravdu bych se asi přikláněl k přečalounění, dokonce jsem kdysi narazil na jednu firmu, která dle referencí čalounila kvalitně a dle fotek hezky a interiér, vč. výplně dveří čalounili za 12 tis. Kč, čili velmi levně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Oloupáno, dnes konečně vybroušeno a připraveno k lakování B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 (upraveno) To jo,vypada to pekne ;) a jak budes lakovat Deni? ;) Ja bych si to nechal pro sebe ;) Upraveno Květen 11, 2014 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 jak šlo to loupání?? Já když to dělal, tak padlo pár sprostých slov :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 (upraveno) No jak - lakem :D Však ty víš, ostatní si počkají :) EDIT: @Hydraulik: Dost špatně. Přesněji některá místa úplně OK, ale pak přišla místa, kde to drželo nenormálně. Oloupání "do čista" (kousky chromu zůstaly pouze zezadu, dočistil jsem i hrany) mi vzalo jedno odpoledne, čistý čas broušení je asi tak 3 hodiny práce. Takže čekal jsem, že to bude ještě horší, ale znovu bych to dělat nechtěl :D Upraveno Květen 11, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Jo jo nic nerikej bo jak to vypustime tak zas tu bude plno opicaku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 :lool: Stejně to jednou uvidí - snad.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Jasne ale nikdo to tu dalsi nema! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 To nemá, snad se to i povede :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Ja tez doufam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 kanec taky umí poladit masku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Ty jsi taky kanec.. Když je upravený předek, tak se nebourá, to nevíš? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 to bude mit pod plachtou a do prace bude chodit pesky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 jo to už mě taky někdo říkal, ať nejezdím rychle že se mě omlátí lak od šutru :D kdyby tam byl lak, tak se nic neomlátí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 ...co myslíte, koupit dozadu, nebo ne? http://www.mzb.cz/ostatni/h&r-podlozky-pod-kola/2135%7CHRP0103_h&r-podlozky-5-112-57,1-dra-40----2ks-20mm/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 keď dozadu :) tak už určite aj dopredu.. lebo potom bude predok vyzerať strašne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Taky si říkám.. Ale to pak bude pálka Asi by to dozadu chtělo spíše 15mm a dopředu teoreticky taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 za mě ne, hlavně se změnej i vlastnosti auta když s tím pojedu naplno zatáčku.... plus pojištovna, náhodně bouračka zjištěj podložky a budeš to platit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Nehomologované bych si tam nedal, tyto mají homologaci - proto ta cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 (upraveno) v česku můžou byt klidně i pozlacený, to pojedeš zapsat? na podvozek máš sice taky homologaci, ale musíš ji popřípadě přeložit a zapsat, jinak je to nelegal.. Upraveno Květen 13, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Pouze tak, no. Neměl by s tím být problém, ale je to dost práce a nevím, jaké by byly problémy ohledně vlastnictví vozidla - proto nad tím váhám. Jinak bych do toho ani nešel, nemohu si dovolit jezdit s něčím nehomologovaným :( Čekal jsem, že menší ET se vzadu projeví. No v porovnání s origo koly není skoro žádný rozdíl a víme, že Škodovka ráda "vcuclouny", no.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Dalsi.. Uz jsem to k nekomu do vlakna psal kdyz dal podlozky na nepohanenou napravu - mozna to vypada lip, ale ma to duvod, proc ma pohanena naprava sirsi rozmer.. A je to sakra rozdil. Vsak si trosku rozhod geometrii a pak se koukni na stav pneu po nejakych ujetych kilometrech. Minimalni zmena v cislech a sakra jinej vysledek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 (upraveno) Fakt? Já s tím zkušenost nemám, tak se ptám - zapříčiňuje to zvýšenou spotřebu pneu, nebo nerovnoměrné ojetí, nebo co? Obecně vzato ačkoli jsou kvalitou jízdy (což je hlavní) úplně super (jsou pohodlné, drží dobře za všech podmínek a dá se s nimi jezdit i ostřeji), obecně jsem si vybral vzhledově špatné pneu. Pohodlí a nižší valivý odpor si berou daň v podobě profilu, který je, ačkoli se jedná o 55-ku, větší, než u jiných pneu. Obecně tedy pneu zvyšují celkový průměr kola oproti běžným šestnáctkám. Výsledkem tak je na pohled balónové pneu, které, spolu s černě lakovanými disky, na pohled působí jako 15" :( Upraveno Květen 13, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 A co s ošklivýma pneu mají společné podložky respektive to že kola víc vystrčíš ven? Tak je zahoď a kup jiný no :) Hele hnaná náprava je vždy širší, u zadokolek je širší zase zadní náprava (logicky když je to zadokolka). Takže když dáš dozadu +4 cm celkově, tak rozhodíš konstrukci auta. Prostě je to celý špatně. Srovnával jsem to s geometrií - relativně malá odchylka > poměrně zásadní dopad. V případě špatné GEO v lepším případě na stav pneu, v případě podložek pouze na nehnanou nápravu rozhození auta jako takovýho, především jízdních vlastností - jak psal Marek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 SirMike a co taký Roomster? ten ma zadnú nápravu širšiu ako prednú a je to predokolka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Zřejmě proto, že Roomster je trochu jiné konstrukce. Obecně toto platí. A určitě platí to, že když je jedna z náprav jiného rozměru, má to svůj důvod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Jo tak. To jsem nevěděl, díky za vysvětlení ;) Nicméně vzhledem k tomuto, k problémům se schválením a diskutabilnímu přínosu, kašlu na to.. Ty pneu byly jen tak na okraj - takový povzdech... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.