Stickler Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 (upraveno) No problémem je to, že jsou ta originální světla nerozebíratelná a nechce se mi nic řezat. Pak na první pohled pozná i vůl, že světlo není tmavé jako originál.......Tady to bylo tak čistě provedeno, že nemohl poznat nikdo, zda tam byly změny, nebo ne - prostě to bylo oficiálně světlo Sonar.. EDIT: ...díky skvělé ceně jsem neváhal a rovnou koupil...: http://aukro.cz/p-l-predni-svetla-skoda-octavia-ii-facelift-i4196109189.html Upraveno Květen 4, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 tyhle jsi koupil? Jinak bohuzel no, neoriginaly. Kvalitu nikdo nehlida a materialem taky setri, aby se dostali vyrazne pod cenu originalu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Jojo, fotky sice nic extra, ale zdají se být v pořádku a 2 světla mám za 50% běžné ceny jednoho.. Poté, co jsem celkem investoval asi 5 tisíc do světel, které buď prodám za hubičku, nebo poletí do koše, už nebudu kupovat třeba nové originály. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 no do haj..u to je mi lito!Jak se to mohlo stat to bylo nejak rozpalene to svetlo nobo co? Nebo to uz bylo tak zbrousene ze bylo tenke? Kurde to rychle si koupil a dobra cena! jen ten cas a penize uz jsou na houby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 no jako par za 1000 je moc pekna cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 (upraveno) však odkud asi budou :D bud předělávka na xeny nebo čorka... jinak nekoumal jste někdo, jak udělali bi-xeny? vzali ze superba? http://www.sbazar.cz/xenony/detail/716368-skoda-octavia-ii-facelift-bixenony-cerne-provedeni/nejnovejsi/2 Upraveno Květen 4, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 jo po tech pokukuji Maro je to ze supa2 co tak vim nebo s audi das tam akorad svou vybojku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 skoda ze predelavka halogen na xenon je tak draha, byt to polovicku mene, jdu do toho, hlavne tady po tech bixenonu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 ja jsem rozhodnut do tech bi-xenonu jit jen nevim zdali chci cerne ty svetla nebo chrom :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 bud a nebo z GV, myslim, ze je mel. Hele a tyhle svetla jsou rezany? Nevis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 ty bixena?? pokud myslis ty bi-xena tak ano,prvnich par kusu se mlzilo a prasilo se do nich ted uz to maj vychytane a lepi to hodne dobre a problemy s tim nejsou,daji se upravit i tva svetla ze jim je posles a oni ti obratem poslou uz hotova svetla pokud tem tvojim nic neni pokud vemes primo jejich je tam nova nebo vycistena cocka ze ji nemas zakalenou a nove cele plexi bez kaminku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 aha, no napsal jsem zbytecnou SZ :D ok :) co STK? Neni to nejak extra videt? Custom delaj? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 na stk normalni si myslim bude,zatmaveni svetel a prestavba na bi-xena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 @Marek: Asi ano, ale upřímně, jakou máš pravděpodobnost, že 90% všech dílů není kradených? To prostě neovlivním a dokud nemám důkaz, nebo dokud to není zcela evidentní (jako třeba Columbus za 6 tisíc), jsem rád, že jsem tu nabídku našel... ;) @Luki: Nene, jak píšu - takto popraskalo to pravé světlo, čili světlo, které jsem nijak nebrousil, ani nelakoval - je tak, jak bylo.. Venku je 10°C - kdyby se to stalo na rozžhaveném autě, pochopím to. Ale takto to nechápu, dokonce jsem ani nesvítil hlavními světly, čili nebyly nijak teplejší, než okolí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Tak to uz vubec nechapu,tak pokud to nejde nikak tvuj zasah poznat neslo by vyreklamovat?Do 14dni bez udani duvodu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Tak jednak by to bylo znát, světla mají jiný design - a jednak jsem je přece kupoval použitá, čili žádná reklamace.. ;) Nevím, čím to je.. Absolutně to nechápu. Kdyby to bylo zvenčí, přebrousím to, světlo nalakuji tak, jako to druhé a je vše OK. Takto se už nemá smysl snažit, toto prostě už neopravím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Aha oni sou pouzita,to mi uniklo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Ono se lze dožadovat vrácení peněz i u použitého zboží, ale to by bylo nefér a navíc je na první pohled vidět, že jsou jiná, než byla.. No jo holt, moje klika, ta funguje vždycky a všude... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 takovych veci, co se ti jeste podela bude daleko vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Tak, dnes konečně doopraven nárazník - samo, už nikdy nebude jako nový, ale na to, kolikrát už byl v tomtéž místě poškrábaný, vypadá překvapivě dobře - s odstupem 50cm už není vidět skoro nic, s odstupem metru je jako nový Konečně jsem se také dokopal opravit si osvětlení kufru - při zapojování druhé lampičky loni na podzim se Váša asi trošku sekl a zapojil lampičku tak, že svítila pořád - i po zavření kufru. Zapojil jsem ji tedy znovu a tentokrát již funguje bezchybně. :) Navíc mám podezření, že věčně prázdnou baterku mělo na svědomí právě toto, po přepojení byla rázem, opětovně vybitá baterie, schopna zase zapnout vnitřní osvětlení a nechat hrát rádio další půlhodinu - pak samozřejmě zase vše vypnula, nejprve se musí nabít. Tak jsem rád, že jsem se do toho konečně dal, zabralo mi to asi jen hodinku práce. Jinak lumi, pořád na tebe myslím, palubku vyfotím hned, co bude v autě trošku čisto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 mrcha co dokáže udělat žárovka :) aby to nebylo něco jinýho, přeci jen jedna žárovka že by dokázala vybít baterku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 No mi přijde, že tam byl nějaký zkrat. Ale je to jenom spekulace.. Sice jsem koupil větší baterku, ale v poslední době pracuji hodně z kanceláře a schůzek je minimum = jezdím krátké trasy a přeci jen to množství hovadin v autě baterku dost šťaví :) (osvětlení nohou, Bolero, stropní osvětlení i vzadu + vpředu s čtecími lampičkami, druhá žárovka v kufru, apod., to vše v autě původně nebylo) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Tak ono po zamknuti by mala ta lampicka zhasnut nie ? A diik ze nezabudas :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 No, to nevím, to jsem upřímně nezkoumal, ale obecně si nejsem jistý, zda to zapojení nezpůsobovalo stálý zkrat, který by baterku mohl hodně vysilovat :) Aspoň tak to na mě po přepojení působilo I kdyby ale ne, jsem rád, že jsem to opravil, přeci jen je potěšující, když vše funguje, jak má :) No dobře, pokusím se to vyfotit teď do neděle během volna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Mne presvedcuju ledky v dverovych lampickach, ale po zamknuti sa vypnu uplne tak si myslim ze v kufri to bude to iste :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 pokud to neni napojeno primo na baterii (o cem pochybuji), tak po uspani vozu se svetlo vypne ... kolikrat jsem zaznamenal, ze vysavam auto a pak mi ani jedno svetlo nesviti (jeste za dob, kdy baterie byvala plne nabita :D ) ... ono staci, jak jezdi kratke trasy, nestaci se dobit ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 (upraveno) Je to možné, je fakt, že v noci by to bylo asi aspoň trošku vidět :) Upraveno Květen 8, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Mne davnejsie nevypinalo osvetlenie kastlika pred spolujazdcom a vecer to bolo sakra vidiet ale po zamknuti zhaslo :) dostelovali sa dvierka a je pokoj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 u me (1 lampicka vlevo) to jde lehce videt pres svetla v noci, jinak ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 tak tak do 30min se veskera svetla vypnou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.