SirMike Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Hele já nejsem konstruktér, toto jsem od jednoho konstruktéra slyšel a rozhodně nechci dělat chytráka, nicméně mi to přijde poměrně logický. :) Když je to tak z výroby, do ničeho bych se nepouštěl. Vem si třeba sportovní kupé MB - taky tam disky nejsou zrovna srovnaný s blatníkama a jsou trochu vcuclý no :) Ohledně pneu mě docela překvapilo tvrzení, že ty s méně opotřebovaným vzorkem mají být na nepoháněné nápravě.. Leta jsem si myslel opak. :) Nedivím se ti, ty pneu by mě taky štvaly. Ale tak je třeba zkus někde udat a třeba seženeš lepší podle tvého gusta.. A třeba to v reálu není tak hrozný. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Na ta pneu kašlu.. Vybíral jsem dle parametrů a v tomto rozměru jsou to nejlepší gumy na trhu. Když už jsem si je zaplatil, je nesmysl je měnit, hodně bych na tom prodělal. Účel holt někdy musí převážit estetiku - není to dle mých představ, no zato se s tím jezdí dobře a bezpečně. Příště ale asi vyberu jinak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 ...malá chvilka poezie :) Včera foceno v 18 hodin poté, co jsem si z pošty přinesl světla (za ty peníze kup století, jsou v perfektním stavu) ...o deset minut později bylo světlo otevřeno... A ve 21 hodin jsem byl de facto hotov. Dnes doupravena plaketka a až na detaily je světlo hotovo - ještě druhé :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Brutalita!Ale tos nemel prozrazovat!A nechlub se furt :D vsichni to vedi ze jsi sikula ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Tak tieto vypadaju excelentne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Děkuji :) Už se na ně těším, ty první úplně dle představ nejsou, čili možná všechno zlé je k něčemu dobré 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Pak ti poslem asi svoje na upravu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 No ještě nevíš, jak to dopadne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Kdyz jsi kupoval bazarovky, tak po rozdelani prelestil jsi i vnitrek plastu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 ja ti pošlu xeny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Maro,prvni jsem ja na rade :D Maro,prvni jsem ja na rade :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 @raym0n: Zatím jsem světlo nelepil, chci prvně úspěšně dokončit to druhé - přeci jen, kdyby se něco nepovedlo (třeba ten chrom kolem čočky), tak abych měl zadní vrátka ;) Nicméně před lepením plexi i čočku velmi jemným hadříkem zřejmě přetřu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 černý mlhovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Tak tie hmlovky su 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Já dnes objednal ty, co chci - snad by do 14 dnů mohly být doma a do černa půjdou samozřejmě taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 (upraveno) Ne, nemyslim jen hadrikem, ale neco jako lime prime, nebo jina lestenka, at je to i zevnitr jako prdelka. Ja rozdelal predface a uvnitr je to i po umyti opravdu hruby. #marekczek: Vypada to krute, ale vrs nalepku na sup? Upraveno Květen 16, 2014 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Né, tak tuto chybu už podruhé neudělám Navzdory tomu, že jsou světla použitá, zevnitř jsou čistá. Leštěnku (ač jemnou) jsem použil na ta světla, co mám na autě teď a výsledek jsem postoval několik stránek zpět - když rozsvítím světla, jsou vidět vlásečnicové škrábance. Čili tady maximálně jemným hadříkem (maximálně vlhkým) pro odstranění případných cucků a prachu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Jestli tam das najakou chemii, tak ti to casem urco neco udela... teplo a chemie je svinstvo... Asi by jsem to poradne odmastil a utrel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Přesně Možná, co je fakt, mohla způsobit popraskání teoreticky i ta leštěnka.. kdo ví.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Plno lidi ma Rs na superbu nechapu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Jako ma to krute poladeny, neco tam opravdu patri, ale vrs ne... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Asi jsem trošku konzerva, ale já rád čistý design - a halda mračítek a štítků mi moc čistá nepřijde. Takže za mě palec dolů, obecně je dle mého Superb známka elegance a ne nějakého sportování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Ty si tam nechces dat odznacek "RS"... :lol: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Je to divné, ale ani ne :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 To by byl ten nejvetsi kmeto tady kdyby ho tam dal :D ale co nekdo to dava i na supa ten znak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 takže v piatok osobne videná White Octa a musím teda povedať.. klobúk dole na živo je to o niečom inom a chválim zmysel pre detaily hlavne som rád že som ťa spoznal aj osobne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Děkuji za slova chvály, Tome :) A jak jsem psal už do tvého vlákna, rovněž jsem rád, že jsem tě poznal osobně, dobře jsme pokecali a přesvědčil jsi mě s tím Žamberkem, no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 tak to rád čítam že sa mi to podarilo a dúfam že si nejaké to :asie: spolu dáme :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Určitě, je potřeba využít toho, že bude ta možnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.