Stickler Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 (upraveno) Záleží, no. Já jsem to pistolí zkoušel, vidím výsledky z lakoven, ale i když je výsledek skoro dokonalý, přeci jen tam malinké "mapy" zůstávají. Proto jednoznačně všude přebroušení a přeleštění preferuji :) Upraveno Červenec 6, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Deni!Mas to luxusni!Taky to mus udelat vzadu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 cim to prebrusujes a lestis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Děkuji Luki Maro: Klasika šmirgl 1200-2000, leštěnky mám ještě staré od Aralu, de facto jakákoli jemná leštěnka na karoserie stačí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Vypada to vazne luxusne!A co treba ty ofuky v palubce,nad tim si nepremyslel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 To vůbec ne, to už by bylo laciné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Jo jo to mi rikal kamos a tez jsem mu rikal zeby to bylo uz moc,mozna tak do matne cerne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Tak v matně černé to už vlastně je, takže je nejlepší nechat to v originále :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 oukej pane ;) pokud by ti zbylo trosku te matne cerne nemuzu si s tim striknout A sloupky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 No to bych ti klidně dal, ale je to obyč matně černý spej z OBI a zbylo mi z něho fakt jen málo :) To máš asi jistější koupit si za 150,- Kč nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 hele, já ti pošlu plasty z palubky a ty mi je foukneš ...to je moc dobrá práce . tvoje auto je jak diamant, pořád ho dobrušuješ k dokonalosti, fakt pěknej kus práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 :D Moc děkuji, ty umíš tak krásně chválit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 oukej vpoho ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ASPIRE Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Mas to vse krasne udelane az ti nekdo bude zblizka ocumovat v Havru auto tak to budu ja :D uz tenhle tema sleduji nejakou chvili a je to radost sledovat jak vse delas a popisujes do detailu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Moc děkuji :) Někdy se stav a rád ti ho ukáži z blízka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ASPIRE Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 No teoreticky bych mohl bo jezdim na mycku vedle kde ty mas garaz. No vsak se nekdy muzem domluvit bych se ozval kdyz tak. Vsak nejsem sam kdo to chce videt na zivo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Ta garáž je jen v rodině a dojíždím tam pracovat na autě, jinak jsem z centra. Ale určitě není problém domluvit se, i na myčce jsem zpravidla týdně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ASPIRE Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Ja vim kde poznam to z fotek u Radosti. Bydlim za spolecnakem. Tak prave ze jak bych sel kolem tak bych se podival tak at po me nestrilis ze ti to chcu ukrast :D A mozna se nekdy i potkame na mycce tix :) ale nemam octavii jen hledam vsude po forech inspiraci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 OK, pušku nechám tentokrát ve skříni :D Dej klidně někdy vědět - a je jedno, čím přijedeš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Tak, dnes se při cestě do práce objevilo menší jubileum :) Všiml jsem si toho jen náhodou, snad mi ten kilometr navíc odpustíte, stejně jako hroznou momentku mobilem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Si mal vo photoshope prerobit tu 1 na 0 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 To by nebylo fér :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Nejak si pamatuju, ze tohle jsme tu uz presne jednou resili :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 (upraveno) Sa ti az rucicky zcervenali z toho :D Upraveno Červenec 9, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Jj, přesně totéž bylo tuším při 45 tisících :lool: lumi: že? Potvory jedny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 A mel si radit už, nicis zivotni prostředí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Jj, kvůli mě dnes umřel jeden lední medvěd :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Tak, objednávka LEDek z DX.com vypadá takto: Dnes mi na můj dotaz odepsali s omluvou, že se objednávka zdržela kvůli nějakým problémům v systému. Zeptali se, zda si přeji objednávku dokončit, či zrušit. Tak jsem odpověděl, že objednávku rád dokončím v případě, že zboží odešlou v následujících dnech a nebudou odeslání více zdržovat. Ale že pokud bych musel čekat ještě několik dalších měsíců, že ji v takovém případě chci zrušit. Odpověděli, abych si zkontroloval PayPal účet, že mi platbu vracejí - mezi tím mi z PayPal přišel mail s potvrzením. Ještě že tak, dnes už to vypadalo, že snad ani neodpoví. Objednám LEDky tedy jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Paypal je celkom dobre osetrene platidlo, horsie je to ked plati clovek priamo kartou. O ake LED sa jednalo, resp. o aku sumu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Naštěstí (nebo teď už spíše bohužel :D) jen o 600,- Kč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.