Boooger Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Chceš to stihnout do Žamberka? Přemejšlim, že bych je zkusil vzit z toho Milozecu teda... Ještě mě napadlo striknout masku do antracitu, ale nevim jestli by to vypadalo dobře. .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 neni zac!! Vsechny do 1000kc bez napisu a atestu na spodni strane od milotecu nesedi obe jsou jinak tvarovana a jinak dlouha!!Leve i prave svetlo je jinak tvarovane a dlouhe tak to myslim od MILOTECU pasuji presne i rozmerove a na bilem aute nejde poznat nic viz jejich auto! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Vypadá to dobře :) OK, já si to myslel, koupím tedy ty Miloťácké - díky Nee, do Žamberku ani omylem. Budou dohromady až se spoilerem a na to teď není. I kdyby bylo na spoiler + mračítka + lak po výplatě, do Žamberka to není šance stihnout ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Ja bych mracitka nedaval, zaniknou ty pekny velky svetla a takymi to prijde jako prezitek z dob felicii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Ja som taktiez za nazor ze mracitka nie ... Zaciernil si svetla aby vynikli a ted ich zakryjes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 (upraveno) Tak to začernění horní části je jen jakási "z nouze ctnost", neboli vypadá to lépe, než původní chrom. Ale nad mračítky bych právě uvažoval především kvůli optickému snížení vozu a zakrytí přebytečných částí světel, evokujících čínu. Ještě nad tím pouvažuji, nejsem stále rozhodnutý :) Jinak dnes jsem konečně po 14 dnech (nemohl jsem kvůli tomu čelníku oknu) auto zase pořádně umyl, už bylo jako prase a rovnou jsem na čelní sklo nanesl srajdu "tekuté stěrače" - tak jsem zvědav. No a u Tesca jsem natrefil na tuto Octávku, tak jsem zaparkoval hned vedle a udělal pár foto :) Byla taková.. divná.. Z fotek to není vidět, ale byla divně zanedbaná. Ačkoli měla super výbavu, vč. kožených sedaček a nějaký ten styling, uvnitř byl mrdník, přední nárazník nějak nelícoval, zámek řidiče měl plastovou černou krytku, z detailů jako nedocvaknutá krytka ostřikovače (navíc z předface), či nakřivo našroubované RZ s podložkou AAA Auto bych asi také šílel.. To vše navíc s docela velkým nánosem špíny. Nejsměšněji na mě působila snad nejhnusnější dostupná 15" kola, v kombinaci s RS stylingem. Na druhou stranu jsem byl překvapen, že ten přední RS nárazník k těm 15" nepůsobil tak strašně, jak jsem si myslel Tak upřímně: Která je hezčí? Upraveno Červenec 27, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 (upraveno) ta předělávka nevypadá špatně a jako to máš dle tebe každej den v autě vysávat a každý týden mít? to je nereálný :) u tebe bych se na mračítka vyprdl. Upraveno Červenec 27, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Říkám, že to z fotek nevyplyne. "Každý den vysávat a mýt" je něco jiného - to auto nebylo zjevně myté minimálně měsíc a v interiéru schránky, překypující zmuchlanými, naházenými papíry taky nepůsobí moc věrohodně ;) Tipoval bych to buď na někoho, kdo to tak koupil už z bazaru a nestará se o to, nebo na někoho, kdo si předělal předfl na fl (zjevně to byla předfl) a na detaily se už vykašlal. Koncept špatný nebyl, ale výsledek na mě dojem neudělal :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 no ty kola jsou opravdu strasna, tou souhlas a mracitka bych se tez vykvakl ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 (upraveno) Ale byl jsem fakt překvapen tím nárazníkem. Předělávky na pseudo RS sice rád nemám, ale když je design pěkně sladěný a nikde nestraší plaketky "RS", ten faceliftovaný je fakt hezký. Ani jsem nad ním nepřemýšlel hlavně kvůli pouhým 16" kolům.. Upraveno Červenec 27, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Z fotek ze predu bych ty mracitka dal!Neswdi tes vrch masky v bile samotne chce to protahnout linii a zuzit svetla jako ma O2 a O3 to je muj nazor me by se to libilo alebzkusit to muzes ve photoshopu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Stáhl jsem z nějakého fóra foto bílé Octávky, na pohled docela podobné té mé - černá kola, lakovaná maska (jen celá bílá s jinou výplní), která měla mračítka a ten spoiler. Trošku jsem foto v rychlosti upravil tak, aby vypadala +/- jako ta má, poněvadž měla matně černou střechu, nechal jsem ji už rovnou, jen jsem ji upravil do lesku. Čili takto by to mohlo vypadat i s mračítky. Pro mě je však podstatný dojem z kombinace spoileru a černých mlhovek, u mračítek si prostě nejsem jistý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Za mě by to bylo takhle paradní B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Děkuji :) Je vidět, jak má tady každý jiný vkus :) Pro někoho super, pro někoho absolutně ne. Nejhorší je, že já jsem tak mezi :D Když bych to vzal po bodech, co se mi líbí a co ne: + Auto by bylo vizuálně nižší + Linie masky by pokračovala přes světla přesně tak, jak psal Luki + Auto by dostalo sportovnější, agresivnější vzhled + Zmizel by Čínský komplex + Světla by se celkově zmenšila, což by vizuálně pomohlo zvětšit kola a další prvky - Mračítka mohou působit trošku nevyzrále - Naruší se čistá linie auta - Je fakt, že pocitově platí čím větší kola, tím lépe mračítka vypadají - takže k 16" by to ideál nebyl ..tak nevím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 ...ale abych pořád neřešil jen přední část, takto by měla vypadat ta zadní.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Smerujes to spravnym smerem,drzim palce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Moc díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 tak tohle je supa!za me to tak udelej s mracitky a tim spoilerem! Nechci to nikohobutocit nebi neco podobneho ale ti co ti pisou ze ty mracitka nemas davad nemaj nejak exterierove upravene auto tak mozna proto!Jen muj nazor a myslin si to ze to tak je!Za me mracitka takhle klidne ale je natobe jak se rozhodnes ;)Celkove by to bylo dost agresivni a sportovni vzhled Zadni cast brutal! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Moc díky kamaráde za názor, jsem vždy rád, když se k tomu vyjádříš! V mnoha věcech jsem nerozhodný a kolikrát mě rozhoupeš :) Právě jsem ještě v rychlosti zkusil variantu bez mračítek a ani to není špatné. Přikláním se k variantě, že to alespoň zkusím, ale 100% přesvědčen ještě nejsem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Nevim jestli je to fotografem, ale i manžáre se to líbí a to je co říct:D:lol: ty mračítka budou fakt dobrý. Palec nahoru Deny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Né, to bude mým stylingem :lool: Moc děkuji, když ty fotomontáže porovnávám vedle sebe, ta mračítka se mi tam také líbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Hoď to sem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 bez těch mračítek ta vizualice vypadá lépe, pak ty černý světla zaniknou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 je to supani bez nich!S mracitky vyraznejsi sportovnejsi vzhled s efektem blize k zemi,bez mraxitek obycejnej vuz ale atrajtivni ale ne tak sportovni! Je to tezke ja bych je kouoil az pak a zkusilm jen prilozit a s par desitek metru se na ne podival na jednu stranu je dal na druhou bez a rozhodl bych se jak ne koupim je od tebe tonje ma nabidka pro tebe prelakovat se daji vzdy! ;) Vidis tady je priklad :D Marek ani Lumi nemaj mracitka a maj jakztak seriove auto a co ti radi?? :D mracitka ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 to ti radí lukáš s 4 laufy vzadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 něco na tom ale bude :D Taky myslím, že za koupení nic nedám, prodat se dají vždy. Zkusím a rozhodnu se jestli jo, nebo ne až v reálu :) @Boooger: No já myslel ty, které jsem postoval na předchozí stránce. Když je srovnám vedle sebe, s mračítky se mi fotomontáž líbí více :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 to ti radí lukáš s 4 laufy vzadu z titaniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Lukáš Choleva Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Jo jo a jak to cudi jak titanik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Udelej to jaxe ti to libi, dle mejsou mracitka krok zpatky To predelej na predface pokud ti face pripada cinsky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.