MaroCZ Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 dej tam climatronic a mas klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2014 (upraveno) No když ho vyndám, jsem zase v řiti, už ho tam zase nebudu moci správně osadit nazpět.. :( Upraveno Září 6, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 si nejak poznac centrofixkou polohu nie? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2014 To nejde, protože to kolečko je volně položeno na vnitřním kroužku, který teplotu ovlivňuje. Takže už jen vycvaknutím kolečka o tu polohu přijdu a zvenčí není co naznačit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 ved ked ho vycvaknes tak vnutro sa ti nepohne nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 11, 2014 Sdílet Odesláno Září 11, 2014 dnes pijem ne ? :D :asie: :asie: :asie: hip hip hurá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2014 No já večer určitě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2014 Tak dnes je to přesně rok, co jsem si dovezl autíčko domů :) Hotové ještě zdaleka není, ač na něj aktuálně míjím minimum finančních prostředků, no i tak jsme ušli celkem velký kus cesty, když porovnám výbavu a vzhled před rokem a dnes. Nájezd mám velmi malý, tento rok mi vyšel skoro přesně na 25 000km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 alebo prerod zo škaredého káčatka na bielu labuť za rok si ju zmenil na nepoznanie teda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2014 Děkuji, Tome Stálo to hodně peněz a úsilí, ale těší mě, že pro druhý rok už mám dobrý základ a stačí už jen doladit estetické blbinky, které by mě už neměly stát zdaleka tolik. Sice ještě nejsem spokojen, protože hotová není, ale nevadí mi teď přibrzdit a investovat jinam, protože už se za auto nestydím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 "hrubý základ"... OK! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 ja se nestydel i za verzi "PRIMA" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 a preto si ju prerobil do elegance 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 neee :D mi vadil ten nazev, za ten jsem se stydel, proto to bylo nutneeee :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 Tak urciteeeee :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 bohuzel nejsem Lumi :( .... na FB by se mohl taky prejmenovat na Laurin & Klement :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Vítej mezi námi ;) Přeji ti hlavně to, aby se tvé předělávky "holátka" verze Prima nezvrhly v to, v co se zvrhly u mě Jen at se zvrhne, pak je z toho hned lepsi auto :) Taky jsem si rikal, ze do myho soucasnyho uz taky nebudu nic delat a cpat prachy ze uz je udelany akorat; a momentalne jsem v tom za 25 a to zdaleka nekoncim uz zase planuju dalsi a dalsi veci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2014 (upraveno) Nj, ale já v tom ehm "svém" nechal už 130 tisíc - a to taky zdaleka nejsem hotov ;) Upraveno Září 17, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Je to zrout penez, ale zase clovek zije jenom jednou :) A u tebe ty upravy maji prece asi vetsi smysl nez u me, ty ji klidne muzes mit jeste 10 let, to ja budu rad (resp. aspon s tim tak pocitam :) ) budu mit 4 roky. Ted sem si spocital co jeste vsechno do toho chci dodelat a protocili se me panenky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2014 No právě že ne. Je to služebák. Pokud si ji odkoupím, stejně ji asi následně prodám a vzhledem k tomu, že má teď auto skoro přesně 2 roky, budu ji mít do dalšího služebního auta už jen 4 roky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Aha a to rves prachy do sluzebniho? To ja prave kvuli tomu sluzebak odmitl (mohl sem mit golfa 1.6 tdi ale v nejvic social vybave co lze) - jednak by me nedovolili v praci zadny upravy a za druhy by me bylo lito do toho ty prachy nenavratne cpat kdyz neni moje (jasny vim ze i do svyho ty prachy nenavratne cpu, ale preci jenom to treba trosku zvedne prodejni cenu az jednou budu prodavat). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Poněvadž se mi moje nevyplatí a toto mám 100x výhodnější + to mám dovoleno + je pak možnost auto odkoupit + v autě trávím více času, než ostatní ve svých soukromých, vyplatí se mi to. Upravím si ho podle svých představ a jezdím v tom tak několik let, aniž bych si musel platit servis, či pořizování auta. A pak to buď sundám a rozprodám, nebo auto odkoupím a prodám jako celek :) Ale konec OT, zbytek kdyžtak přes SZ, nebo u mě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Teda, narvat 130tis. do služebního......klobouk dolů;-). Já jsem do služebního obětoval akorát vůni od California Scents za 99 Kč:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 ..pokracovani od Hanka :) Tak to mas dobry, že se ti to vyplati. Kolik platis soukrome za km? A kolik stravis casu v aute? :) A co vubec delas za praci, to chci taky mit sluzebaky octavky :D Kdybych mohl firemni upravovat a byla to octavka tak bych do toho taky asi sel; kdyz si clovek secte vsechny naklady na porizeni servis atd atd, tak se firemni vyplati urcite, ale u me vyhrala laska k octavkam a pohodlnost vybavy a mit auto presne tak jak chci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2014 (upraveno) Kilometry platím podle dlouhodobé průměrné spotřeby, takže se to trošku liší, no pravidelně platím asi jen 300,- Kč měsíčně jako zdaněné 1% z pořizovací ceny vozu, která byla ještě po slevách velmi, velmi nízká. Takže mě měsíčně auto stojí opravdu dost málo. V tomto zaměstnání už jezdím opravdu velmi málo, třeba za srpen jsem soukromě najel cca 1400 kilometrů a pracovně asi 800 :) Září na tom nebude o moc lépe. Ročně mi to vychází asi na 25 tisíc. Já nad tím hodně přemýšlel, no došel jsem k tomu, že si kupovat soukromé auto je nesmysl. Navíc máme nepsaný benefit, že když máš služební i k soukromým účelům, dojezd na a z pracoviště je na účet firmy, takže to jsou další ušetřené kačky. Dobré je, že do auta investuji vlastně jen tak, jak chci - za to, co chci a co se mi líbí. Zbytek platí firma :) Upraveno Září 17, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Tak to mas paradni, do toho bych sel taky hned kdybych mel tuhle moznost, protoze kdyz si to spocitam tak za auto sem ted dal 200 a za ty 4 roky kdyz se nic moc neposere tak za servis a upravy dam tak dalsich 200 a jestli ho prodam za 80 tak budu rad. Jo hold auto je drahy, ale zase bez nej alespon pro me by to neslo. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Přesně tak to je. Pořizovací cena je vysoká, náklady jsou vysoké a následně prodáš auto s velkou ztrátou. Já myslím, že než vše dodělám, dostanu se tak na 200. Jenže pak řekněme něco rozprodám a i kdybych měl (což asi budu mít) ztrátu tak velkou, že bych utržil jen 50 tisíc, pořád je to ztráta 150 tisíc za X let. A to nepředstavuje ani servisní náklady na auto za dané období.Takže ačkoli se na mě spousta lidí kouká jako na blázna, finančně je to holt výhodnější. A že bych do toho nemusel investovat nic? Jasně, jezdit to jezdilo i tak. Jenže každý musí mít svého koníčka, že :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Presne tak, kdyby to nebyl nas konicek, tak si ty auta nikdo neupravuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.