Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

zachvili nahodi hagusy a na ne pripevni kamery ktery mu budou promitat karu do radia :loool:

ono to je jeste horsi nez si myslis, on si auto vyfotil, fotku si nechal zaramovat nad postel (a to nemluvim o polstari :D ) a vzdy kdyz de spat, zapali si vonne svicky, pustí si CD s nahranym "muj miláááášek" a jde spat ... katastrofa :D :smich: :lool:

Odkaz ke komentáři

Tak abyste neřekli, že se tady nic neděje, dnes jedno malé jubileum :)

Je to zcela neuvěřitelné, ale opravdu to není fotomontáž, snad historicky poprvé jsem si toho včas všiml a podařilo se mi tento dlouho očekávaný stav vyfotit :D

Jinak nic zásadního se zatím neděje, po načerpání místního paliva se spotřeba opět ustálila s mou těžkou nohou do cca 6,5-7 litrů na 100 a při poklidné jízdě pod 6. I dynamika je opět lepší, čili evidentně jsem předtím na D1 načerpal nějaké sračky.

Menší změny se na autě udály a jedna drobná se ještě udá, rozhoduji se podle technických možností ještě nad jednou větší změnou, no zatím nic není jisté - až bude, tak se určitě pochlubím :)

Tak a toť asi vše :palec:

PS: spotřebu na fotce neberte v potaz, sotva jsem vyjel a motor se zahřál, takže je zkresleně vyšší :)

post-28923-0-44178000-1412358978_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Kluci, mám dotaz:

Ačkoli se mi to z počátku moc nelíbilo, nakonec musím po čase uznat, že je řešení svícení zadních LED světel tak, jak to má Míša, lepší = že svítí C-čko nahoře pouze v jedné řadě a druhá se rozsvítí až při brzdění. Zároveň bych si měl konečně nechat snížit intenzitu, svítí to teď zbytečně silně + rovnou bych si nechal zapnout pravou mlhovku. Dotaz tedy zní: Na koho se s tímto obrátit? SK, ani Praha, apod. mi nepomůže, nevíte o někom tady z MS kraje, kdo je schopen a ochoten ty LEDky takto přeprogramovat?

Předem díky :palec:

Odkaz ke komentáři

To je v pohodě, mi to tehdy nedošlo, světla jsem měl na autě asi teprve týden. Spíše mě teď štve, že není skoro rozdíl když mám zapnutá světla, nebo když brzdím. Proto bych asi preferoval to, co má Míša, jen tedy nějak dostupněji :)

V pátek jedu za Vášou, ale ten nemá VAG +, takže ani ten mi nepomůže..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...