Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

No nic proti, ale za mě je to rozhodně smysluplnější investice, než do Columbuse - funkce jsou lepší, nekrade se to tolik a tak celkově Columbus je prostě předražený zastaralý "šmejd", který se kdoví proč hrozně krade. To si teď prosím neber nijak osobně, není to žádné útočení proti tobě, že jsi ho kupoval, jen spíše nevím, co na tom lidi vidí, když nenabízí vlastně nic extra - to v OIII už je zase o něčem jiném :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Krade se kvuli skodovce a jeji politice - cena 70tkč za novej naprostej nesmysl. Kdyby byla cena 15-20 coz je myslim i realna hodnota tak se tolik nekrade (hlavne i plno tech "kradezi" bejvaj pojistny podvody atd.). Me osobne se libi daleko vic vzhledove nez ten Kenwood (ikdyz jak sem psal, ze tak jak to mas udelany ty me to tam sedi a libi se mi, ale furt Columb na prvnim miste). A hlavne je to original a proto sem do toho i sel ikdyz sem uvazoval nad navigacema od auknet.cz ale nakonec sem si rekl ze chci jit cestou originalu a hlavne me ty navigace nesedli vnitrnim rozhranim to se me zdalo fakt hnusny ikdyz to umelo plno veci navic - to samy i ten kenwood, co sem videl fotky tak se me nelibi ten design SW v tom, asi sem naucenej z bolera a z columba no :).

A jasny v OIII naprostej souhlas tam je to fakt pecka, to se opravdu s cinama srovnavat uz vubec neda. Skoda ze nejde do OII :lol:

Upraveno uživatelem zikmeister
Odkaz ke komentáři

Souhlasím, že jsou origo rádia intuitivnější, ale poté, co se ten Kenwood trošku "rozchodil" a poté, co jsem slyšel Columbus hrát, už bych neměnil ani náhodou, jsem velmi spokojen :)

Mapy neporovnatelné (vím, o čem mluvím, ve staré OII jsem sám měl origo navigaci), zvuk lepší než u Bolera, čili proti Columbovi asi pětinásobně dobrý, signál rádia (nepochopitelně) ještě lepší a ten odnímatelný panel je super. Má ještě mouchy, které třeba upgrady doladit, ale jinak plná spokojenost :palec:

Jinak ke kolům...

audi-r8-gt-gets-pur-ten-20-inch-bronze-w

audi-r8-gt-gets-pur-ten-20-inch-bronze-w

Pěkné, chci něco neotřelého, ale decentního. Zkusím na fotomontáži :)

Odkaz ke komentáři

Já jsem s Garminem spokojen - dobré pokyny, přesnost, přehlednost a především, oproti Škodováckým mapám - zatím kamkoli jsem jel, i když to byla nějaká hloupá vesnice, měl v databázi číslo popisné. Nad tím žasnu :palec:

Každopádně to jen tak naokraj, přesvědčovat tě, ani se s tebou přestřelovat nechci, každý jsme si vybrali, co mu nejvíce sedí :)

Odkaz ke komentáři

A o to mi jde - mapy jako takové jsou dobré a přesné, jenže ta databáze ČP mě osobně hodně omezovala :)

EDIT KOLA:

Nechce se mi teď s tím hrát více, proto je to primitivní rychlá fotomontáž s nepřesným odstínem, ale +/- ve smyslu té Audiny z předchozí stránky.. Co myslíte?

post-28923-0-53624800-1419019759_thumb.jpg

...a zde ta klasická stříbrná...

post-28923-0-87149800-1419019769_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No našel jsem nabídku na nová kola na Hyperinzerci. Tak mi to nedalo a zašel jsem se zeptat do Seatu, za kolik bych ta kola sehnal. Cena 4 kol je celkem 42 tisíc korun - to mě málem položilo. S prodejcem na Hyperinzerci jsem se domluvil a nová nejetá kola (původně vč. pneu, ale ty jsem nechtěl, takže jen nechal pneu sundat) mě ve 4 kusech vyšla celkem na 14 tisíc. Tak nebylo co řešit :)

Jinak nad barvou pořád váhám. Vadí mi, že stříbrnou má každý a ty červené třmeny k tomu nebudou tak hezké, jako například u těch černých. Na druhou stranu mi přijde, že jim stříbrná sluší a jsou opticky větší, zatímco třeba grafit by mohl dost splývat. Lak by mě pro 4 kola přišel pouze na 2500,- Kč vč. odstranění toho starého (našel jsem jednu firmu v Ostravě, která mi dala tuto nabídku). No jen si prostě nejsem jistý, jestli by po přelakování nevypadala hůř :ph34r:

Jinak díky Marovi mi už nesvítí kontrolka bagu (kontrolka prasklé žárovky ale samozřejmě pořád ano) a odpoledne jsem auto zase konečně pořádně ručně umyl vč. toho základního vosku na ruční myčce, pak jelenicí utřel dosucha, utřel všechny rámy dveří a plasty kolem, přeleštil vejfucky, poklice a odstranil pár (tentokrát opravdu jen nahodile) černých teček. Pak jsem zase preventivně vysál interiér a auto už je zase jako nové :palec:

EDIT: Jinak zde ještě jedna rychlá fotomontáž grafitu. Zase jen hrubě pro představu

post-28923-0-06539200-1419091818_thumb.jpg

...a zde pro porovnání ještě jednou klasika stříbrná

post-28923-0-19800200-1419091838_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo a ještě detail - vyřešen problém s nezobrazováním jmen příchozích hovorů. Víc hlav víc ví a dnes si Maro všiml, že po změně čísla (bez předvolby na číslo s předvolbou "+420") je nutno seznam v rádiu ručně aktualizovat. Po této aktualizaci se už jména s uloženou předvolbou zobrazují - jupí! :)

Odkaz ke komentáři

To budu za trapáka ale :( :D

Ale vidím to podobně, jak to píšete - zatím mě ta stříbrná celkem láká, takže ji možná nechám a až mě omrzí, mohu řešit jinou barvu. Ještě si to nechám projít hlavou.

Zatím se zdá, že jsou všichni pro stříbrnou. Ale poněvadž se jako vždy rozhoupávám dlouze, pokud někdo přidá hlas do ankety, budu rád :)

http://www.anketovnik.cz/9bf76877e09e97e9

Odkaz ke komentáři

No tak nějak.. Na jednu stranu mě štve, že stříbrná kola má každý, na druhou stranu oproti tmavým působí tak "svěže" a když mají zajímavý design, což tato mají, není to zlé. Ta černá kola, která jsem měl a která již spokojeně užívá nový majitel, byla tak nějak "jedinečná" v tom, že ta černá jim fakt slušela. Ale tato - jak je pro ně jeden hlas v leskle černé (Maro, díky :D), ta barva by je myslím zabila.. Zatím je hlasování jednoznačné :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...