Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Kluci, díky za podporu, toho si vážím. Jak jsem psal, ono toto není jediný případ. Opravdu mi jde v principu jen o to, že si spousta zdejších správců myslí, že jsou něco víc a jaksi absolutně neberou v potaz to, že jsme si všichni rovni, všichni máme stejné koníčky a toto je jen fórum, což by měli brát s nadhledem. Chápu, že dohled je potřeba - ale ať se na mě nikdo nezlobí, všeho moc škodí. Opravdu nechápu, proč se tady používá dvojí metr - když je někdo vulgární a vědomě naprosto OT spamuje, vše je v pořádku, admini nic nevidí a nereagují ani na prosby. Ale jakmile někdo (ač svérázně, uznávám, že jsem někdy držka a píši to dost drsně, či rejpavě) vyjádří svůj názor, za což je náležitě okamžitě uraženě, naštvaně a vulgárně napaden a na oplátku mu veledůležitý car admin hrozí banem (absolutně bez kapky zdravého rozumu), opravdu to zavání něčím špatným. Ať už jsem rejpavý jakkoli, pokud mi někdo reaguje tak neúměrně, jak reagoval jistý zdejší člen, včetně vulgárního napadení mé osoby, namísto oplátky v podobě naštvaného a vulgárního příspěvku, za nějž bych ty hrozby BANem pochopil, se raději zasměju a ještě si rejpnu - někomu dojde, že je to jen fórum a má to brát s nadhledem, někomu holt ne a opravdu jsem bojoval, abych ho neposlal někam, když napsal něco ve smyslu "napiš ještě jednou a dostaneš BAN" - a co je obzvláště úsměvné je, že jsou najednou, jako mávnutím kouzelného proutku, všechny příspěvky smazány - proč to tak před časem nešlo i u mě, navzdory veřejným i soukromým žádostem a to nejen ode mne, ale také od jiných členů, co, admini?

Nevím, zda je zdejší monarchistický přístup spíše k pláči, nebo k smíchu. Spousta z vás je tady fajn, ale opravdu pořád váhám, zda mi stojí za to vůbec zdržovat se příspěvky zde, kde ze strany správců nejsem vítán - na rozdíl od "konkurenčního" a mnohými zdejšími správci tolik nenáviděného Skodahome, kde na každý námět reagují s otevřenou myslí a přistupují ke všem stejně....

PS: jinak všem děkuji za slova chvály na mé auto a mou práci, to mě vždy potěší :pivo:

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Ale chod desi :D sadni do S-Line-ky prevez sa, vyvetraj hlavu a vse bude v poho ;) ved o nic nejde je to predsa len forum :) a koli zopar problemom nechat tak kolegov upravcov v stichu to nieee :D

Aj ked sa niekomu nelubi kritika od toho predsa forum je a ako sa vravi 100 ludi 100 chuti takze kazdemu nevyhovie nik :)

Len sa pousmej a ides dalej ;) a upravuj s chutou tak ako doteraz :palec:

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Fora nedelaji spravci, ale uzivatele. Uzivatel se bez spravce obejde, spravce bez uzivatele ne. A vubec, nevim teda co se stalo, muzes SZ, ale nezer ty fora tolik :) Obcas nekdo vylitne.. stara mu neda, nema dobrou naladu, zjistil ze mu palubak celou dobu kecal atd...

Nesesil bych to a radsi bych udelal ty mlhy, mas toho pred sebou jeste hodne! :D

Odkaz ke komentáři

Nevím, zda je zdejší monarchistický přístup spíše k pláči, nebo k smíchu. Spousta z vás je tady fajn, ale opravdu pořád váhám, zda mi stojí za to vůbec zdržovat se příspěvky zde, kde ze strany správců nejsem vítán - na rozdíl od "konkurenčního" a mnohými zdejšími správci tolik nenáviděného Skodahome, kde na každý námět reagují s otevřenou myslí a přistupují ke všem stejně....

sorry ale tohle jsou horzny kecy, viz nase SZ.

kde tady kde vidis nenavideni SH? pomlouva to tady nekdo? ne, nam je to narozdil od nich po odchodu uplneu zadku, co tam delaji nebo ne.

jinak ty posledni radky co pises, to je bohuzel to, ze si asi prisel o dost pozdeji - stejy pristup a pratelsky apod.

nabizel jsem ti v SZ, ze se na to podivam, ale kdyz vidim, jak to tady rozmazavas a ublizene hned rozhlasujes ze koncis, tak ja nevim, zda to ma vyznam dal resit....

Odkaz ke komentáři

Viktore, jak jsem ti v SZ odpovídal, myslím, že nemá. Napsal jsem ti jen z principu věci, zdejším přístupem mi na tom zde přestalo docela záležet - ne proto, že bych to moc prožíval. Proto, že fórum považuji za příjemné strávení volného času a to zde už bohužel není.

Já už nemám chuť tady psát, vy zase nechcete, abych tady psal - žijme spokojeně a nelámejme to přes koleno :)

EDIT: po další Viktorově SZ se mi chuť trošku vrátila, slušně a rozumně situaci probral a byl i ochoten řešit starší záležitosti. Za to děkuji, poprvé jsem opravdu viděl férový přístup a zájem něco řešit. :palec:

Odkaz ke komentáři

Všechno je možné :D

Ne, snad ne, "pár" plastů jsem už lakoval a myslím, že je OK. Při nejhorším se to dá tou 3M renovační sadou kdykoli znovu přebrousit a přeleštit..

Jinak menší dotaz na váš názor. Pravděpodobně budu mít možnost získat novou masku, která jako nová není zrovna levná, úplně zadarmo (rodina). Na černé v reálu vypadá dobře, nevím však, jak by vypadala na mé bílé. Udělal jsem rychlou fotomontíáž toho, jak by to mohlo vypadat:

1) Porovnání 1: Originál maska s originální plastovou výplní, lakovaný rámeček do dvoubarevné kombinace leskle černá/bílá

2) Porovnání 2: Neoriginál maska s lakovanými žebry na leskle černou, lakovanou spodní částí rámečku na leskle černou a s vrškem na leskle bílou

...fotomontáž dost zkresluje, proto, dostane-li se mi ta maska do rukou, to vyzkouším v reálu, ale co vypadá podle vás lépe? :ph34r:

PS: časem by měl přibýt origo spoiler ze sportpaketu, čili by měla přední část nabrat trošku sportovního šmrncu více, než na přiložených fotkách..

post-28923-0-43432900-1398872487_thumb.jpg

post-28923-0-29193300-1398872491_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...