Stickler Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Tak, dnes jsem zase postoupil trošku dál a na autě přibyla jedna novinka :) Tímto děkuji Lukášovi za materiál, pomoc i ochotu Rychlé foto s porovnáním před Rychlé foto po výměně na již umytém autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 To je pěkná novinka... Sprej nebo folie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Ani jedno :D ja je chci zpaaatky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Mne sa to, s tym svetlami, moc nepaci :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Kyselinka - je to fakt brutal na zivo to je hoodne pekne! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Máš teď krásně světlé, jak ti na auto pasují :lool: surfman: Jak píše Lukáš, ani jedno. Je to záhadný originál - a homologovaný :) Kyselinka: jj, fotka dost zkresluje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Moc hezký, ale vidíš vůbec ve tmě při couvání ? Já vždy mám za prdelí patník a kdyby to pořádně nesvítilo tak v zrdcádku nevím nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Děkuji :) No, zatím nevím, jaká je svítivost v noci, ale upřímně mně to také napadlo. Obecně bych ale rád koupil do blinkrů i couvacích světel LEDky s větší svítivostí, od doby, co mám tmavá okna, se couvá hůř a nyní očekávám ještě malé zhoršení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Tak dej vědět to je důvod proč jsem se do toho zatím nepustil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Oukej, hodím echo, až to večer někdy vyzkouším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 ..když jsme ale u toho, zeptám se ostatních: Máte zkušenost s nějakou pokovenou (stříbrnou) žárovkou s oranžovým světlem (blinkry) s větší, než standardní svítivostí? Došlo mi, že LEDky asi použitelné pro blinkry nebudou, určitě by se změnila frekvence blikání.. Díky za případné tipy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 frekvencia by sa nemala menit, nakolko prerusovac je elektronicky :D to uz nieje stara skodovka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Fakt? A OI to měla jak? Protože jsem od pár majitelů OI tyto problémy slyšel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 ved skus vybrat jednu ziarovku, ak by bol klasicky prerusovac tak by sa frekvencia tiez zmenila... moc tomu neverim ze by menilo frekvenciu... cital som aj tuna alebo na fb par ludi co davali ledky, stazovali sa na chybu, svietivost nahovno( davali 5050ledkove) ale na inu frekvenciu nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Dobrý nápad, zkusím J8 bych právě chtěl nějaké vysoce svítivé, aby nebyla svítivost ani maličko omezena. Nyní svítí skoro stejně čitelně, jako s původními světly, ale přesto samozřejmě svítivosti černá asi trošku ubere.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 ked budem mat cas tak by som ti to skusil s ledkami co mam na denne, akurat je problem tie svetla vydlubnut pozri na aliexprese, tusim som tam videl ,,50W" blinkre, sada 4ks vychadzala asi na 40e... ale uvadzaju farbu zltu, no podla fotiek to bola orandzova, tak to pozri aj pod zltou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 50w http://www.aliexpress.com/w/wholesale-50w-ba15s-yellow.html?SearchText=50w%2Bba15s%2Byellow&CatId=0&minQuantity=1&maxQuantity=2&shipCountry=sk&initiative_id=SB_20140406101325&isAtmOnline=n&SortType=price_asc 60w- 12ledkove co som bral ja, http://www.aliexpress.com/w/wholesale-60w-ba15s-yellow.html?SearchText=60w%2Bba15s%2Byellow&CatId=0&minQuantity=1&maxQuantity=2&shipCountry=sk&initiative_id=SB_20140406101757&isAtmOnline=n&SortType=price_asc staci vybrat... otazna je chyba ziarovky v zime, ale v zadnych svetlach fakt nieje problem prirobit nejaky odporik.... len nech ma teraz niekto neukamenuje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Já mám dokonce dojem, že má nová BCM jednotka má výpis chyb vypnut ;) Z aliexpressu mám trošku obavy kupovat žárovky. Kupuji tam tedy pořád něco, ale co se elektroniky týče, kdykoli jsem kupoval cokoli z Číny, funkčnost nebyla kdovíjaká Ale každopádně díky za odkazy, nijak na to sice nespěchám, ale ve volných chvílích bych si rád našel (v Číně, či u nás) nějakého favorita. Svítivost je pro mě důležitá, když už, tak už 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 ja som zatial maximalne spoko s tymi dennymi :) Svietia ako blaznive, aj proti slnku na slusnu dialku, zatial nic nehlasia, a zatial svietia :D pri dobe svietenia lediek v blinkroch by som sa toho vobec nebal, nakolko sa tam ta ziarovka vobec nemoze ohriat, takze zivotnost bude veeeelmi vysoka :) pri dennych je to trosku otazne, kedze to svieti v kuse na max... maximalne moze byt problem s chybnym kuskom, zvyknut vratit prachy alebo poslu novy... u nas/vas co som videl tak 30w- teda 6ledkove stoja cca 20e kus, a to je dvojnasobok pri nizsom vykone ( nie polovicnom, 30w-600lm, 60w-okolo 850)... takze za mna by som sa toho vobec nebal a hned objednaval, aj do spiatocky a tiez to nieje az taka polozka aby ta zruinovala v pripade problemu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Na tom něco bude Do blinkrů by se mi líbily tyto, svítivost by měla být fakt vysoká: http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2pcs-lot-1156-BA15S-80W-High-Power-Led-cree-Vehicles-Car-Turn-Signal-Tail/919448504.html ...a koneckonců bych mohl koupit i tytéž 2 do zpátečky :) Nicméně za 4 kusy se bavíme o ceně 2 500,- Kč, což mi přijde teda fakt dost EDIT: aha, špatně čtu, jedná se o balení o 2 kusech.. Čili se jedná o 1300,- Kč, to už jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 tie som pozeral, ale svietivost udavaju tiez len 800-900lm, pricom podobna je aj pri tych 60w... tak ci to uz nieje zbytocne a tiez aby nemali tie stredne diodky problem s chladenim... ono keby im osolis zivot hardwarovou upravou ( pravdepodobne znizenim predradneho odporu) a pustis tam omnoho vyssi prud tak by svietili ovela viac, ale uz by sa neuchladili a odisli by velmi skoro... ono tam bude nejaka priama umera v smere prud=>svietivost=>teplo a velmi sa s tym pohnut neda, ak nezvysis chladiacu plochu(preto ich dimenziju iba na taketo prudy).... tie 80w maju pisany odber 8-9w co je papierovo este menej ako moje 60w, tie maju az cez 10w.... ale nezabudaj na fakt, ze papier znesie vela :D neprehanam to s teoriou? :D inak skus najst sadu 4roch, cena by mohla byt o cosi nizsia, a urcite by ti poslal 2+2 rozne po dohode :) ved vies ze su ochotni viac jak u nas :D potom daj vediet ci nieco objednavas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 no denní hlásí zporadicky chybu popřípadě na polohu AUTO.. třeba když sem jel v kuse 150 km pak 250km, tak z ničeho nic to hodilo chybu.. musím si na to někdy sednout a definitivně to vypnout, ale zas tak to neotravuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Pravda, toho jsem si všiml taky. Zatím jsem moc nehledal, pokusím se najít lepší poměr cena/výkon, no jak píšeš - aby to zase neskončilo jen na papíře :) Plánů je stále hóóódně, proto uvidím, kdy mi to finančně vyjde. Každopádně až něco koupím, dám to tady vědět - ostatně jako vždy, ačkoli mé téma čte stále méně lidí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 ja som sledujem, aspon sa tu nieco deje :D na ,,mojej" octavke len jazdi otec, ja sa uz venujem hlavne tej cervenej feldici co si videl v teme ( malicka priprava na letnu pizza sezonu, keby zabludis na vychod slovenska tak sa stav :D http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/9/9520/9520661_9529b592ef19f0a7319de449d16181e5/images/DSC_0859.jpg?ver=0 ) co som pocul ja, tak chyby to zvykne hlasit v zime(mrazoch) pri prvych startoch... je to trosku logicke kedze zimou klesa odpor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Co sa tyka LED do smeroviek, tak tych 900lm je uz trochu zbytocne, i ked nie na skodu...a hlavne treba mat na zreteli, ze do smeroviek ide patica BAU15S a nie BA15S (tie idu do denneho svietenia FL a do cuvaciek) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 a brzdovky maju aku? tam by malo byt dvojvlakno nie? ale dobre ze hovoris, to som nevedel a k vykonu, ma to dost stmavene, myslim ze sa to nestrati... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Brzdovky a hmlovky maju dvojvlakno P21/4W, cize BAZ15d. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 feki: Pizzu bych si dal, budu-li mít cestu, dám vědět a rád se stavím Kyselinka: Důležitá a dobrá informace, díky moc za ní! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Děkuji :) No, zatím nevím, jaká je svítivost v noci, ale upřímně mně to také napadlo. Obecně bych ale rád koupil do blinkrů i couvacích světel LEDky s větší svítivostí, od doby, co mám tmavá okna, se couvá hůř a nyní očekávám ještě malé zhoršení. To bych vyresil spis kamerkou.. ;) Original svetla? Nejaky testovaci nebo oc se jedna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Kameru nechci.. Aspoň ne do OII. ;) Světla jsou trošku záhada :D Jedná se o jeden pár světel z nějaké limitované edice 1000 ks, která byla vyvážena do FR a DE. Při nehodě v ČR se 70 párů ztratilo a hned se dostaly na Polský trh. No a nyní, poté, co je měl nějakou dobu Lukáš, se dostaly ke mě Proto mají homologaci a mnoho jich v ČR není :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.