Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Tak to začernění horní části je jen jakási "z nouze ctnost", neboli vypadá to lépe, než původní chrom. Ale nad mračítky bych právě uvažoval především kvůli optickému snížení vozu a zakrytí přebytečných částí světel, evokujících čínu. Ještě nad tím pouvažuji, nejsem stále rozhodnutý :)

Jinak dnes jsem konečně po 14 dnech (nemohl jsem kvůli tomu čelníku oknu) auto zase pořádně umyl, už bylo jako prase a rovnou jsem na čelní sklo nanesl srajdu "tekuté stěrače" - tak jsem zvědav. No a u Tesca jsem natrefil na tuto Octávku, tak jsem zaparkoval hned vedle a udělal pár foto :)

Byla taková.. divná.. Z fotek to není vidět, ale byla divně zanedbaná. Ačkoli měla super výbavu, vč. kožených sedaček a nějaký ten styling, uvnitř byl mrdník, přední nárazník nějak nelícoval, zámek řidiče měl plastovou černou krytku, z detailů jako nedocvaknutá krytka ostřikovače (navíc z předface), či nakřivo našroubované RZ s podložkou AAA Auto bych asi také šílel.. To vše navíc s docela velkým nánosem špíny.

Nejsměšněji na mě působila snad nejhnusnější dostupná 15" kola, v kombinaci s RS stylingem. Na druhou stranu jsem byl překvapen, že ten přední RS nárazník k těm 15" nepůsobil tak strašně, jak jsem si myslel :ph34r:

Tak upřímně: Která je hezčí?

post-28923-0-06937200-1406464355_thumb.jpg

post-28923-0-90151200-1406464360_thumb.jpg

post-28923-0-05111600-1406464367_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Říkám, že to z fotek nevyplyne. "Každý den vysávat a mýt" je něco jiného - to auto nebylo zjevně myté minimálně měsíc a v interiéru schránky, překypující zmuchlanými, naházenými papíry taky nepůsobí moc věrohodně ;)

Tipoval bych to buď na někoho, kdo to tak koupil už z bazaru a nestará se o to, nebo na někoho, kdo si předělal předfl na fl (zjevně to byla předfl) a na detaily se už vykašlal. Koncept špatný nebyl, ale výsledek na mě dojem neudělal :(

Odkaz ke komentáři

Stáhl jsem z nějakého fóra foto bílé Octávky, na pohled docela podobné té mé - černá kola, lakovaná maska (jen celá bílá s jinou výplní), která měla mračítka a ten spoiler. Trošku jsem foto v rychlosti upravil tak, aby vypadala +/- jako ta má, poněvadž měla matně černou střechu, nechal jsem ji už rovnou, jen jsem ji upravil do lesku. Čili takto by to mohlo vypadat i s mračítky. Pro mě je však podstatný dojem z kombinace spoileru a černých mlhovek, u mračítek si prostě nejsem jistý.

post-28923-0-59118700-1406473815_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Děkuji :)

Je vidět, jak má tady každý jiný vkus :) Pro někoho super, pro někoho absolutně ne. Nejhorší je, že já jsem tak mezi :D

Když bych to vzal po bodech, co se mi líbí a co ne:

+ Auto by bylo vizuálně nižší

+ Linie masky by pokračovala přes světla přesně tak, jak psal Luki

+ Auto by dostalo sportovnější, agresivnější vzhled

+ Zmizel by Čínský komplex

+ Světla by se celkově zmenšila, což by vizuálně pomohlo zvětšit kola a další prvky

- Mračítka mohou působit trošku nevyzrále

- Naruší se čistá linie auta

- Je fakt, že pocitově platí čím větší kola, tím lépe mračítka vypadají - takže k 16" by to ideál nebyl

..tak nevím..

Odkaz ke komentáři

tak tohle je supa!za me to tak udelej s mracitky a tim spoilerem!

Nechci to nikohobutocit nebi neco podobneho ale ti co ti pisou ze ty mracitka nemas davad nemaj nejak exterierove upravene auto tak mozna proto!Jen muj nazor a myslin si to ze to tak je!Za me mracitka takhle klidne ale je natobe jak se rozhodnes ;)Celkove by to bylo dost agresivni a sportovni vzhled

Zadni cast brutal!

Odkaz ke komentáři

je to supani bez nich!S mracitky vyraznejsi sportovnejsi vzhled s efektem blize k zemi,bez mraxitek obycejnej vuz ale atrajtivni ale ne tak sportovni!

Je to tezke ja bych je kouoil az pak a zkusilm jen prilozit a s par desitek metru se na ne podival na jednu stranu je dal na druhou bez a rozhodl bych se jak ne koupim je od tebe tonje ma nabidka pro tebe prelakovat se daji vzdy! ;)

Vidis tady je priklad :D Marek ani Lumi nemaj mracitka a maj jakztak seriove auto a co ti radi?? :D mracitka ne :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...