Přejít na obsah

USS Enterprise - 2TSI, manual

Doporučené příspěvky

Dnes jsem dostal číslo komise...konečně :)

2.0 TSI, manual

Kessy

Vyhřívané čelní sklo

SUNSET

Rezerva

Columbus

Komfortní telefonování

Canton - sound systém

Paket RS Challenge

Front assistant

Zásuvka 230

Parking assistant vzadu

Osvětlení prostoru pro nohy

Inteligent light assistant

DAB - digitální příjem

V příloze jsou zatím moje návrhy na lehké zvýraznění vzhledu...střechu určitě, pruh na boku chci taky, ale ještě nevím v jakém provedení a pak ještě ty kola...Co vy na to?

post-32998-0-80718600-1383309882_thumb.jpg

post-32998-0-55829600-1383309917_thumb.jpg

post-32998-0-29716700-1383310007_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hmmm... Závidím a slintám...hlavně ať slouží ;)

Děkuju,

ale to čekání mě asi zabije, jelikož mi bylo včera oznámeno, že Škoda auto asi trochu přepálila cenovou politiku s eresem, a proto budou velmi brzy zdražovat tento model(to už mě netrápí), ale už nyní prodloužili čekací dobu. Důvodem je prý jednak nedostatek dílů plus chtějí z eresa udělat vyjmečnější auto...Nevím co je tím pravým důvodem, každopádně půl roku se mi tedy čekat nechce. Naštěstí mám cestičku, která mi snad čekání trochu zkrátí...Uvidím, no.

Odkaz ke komentáři

Pekné návrhy, bude to krasavica.. :palec:

S tou červenou linkou na dverách je to skoro dokonalé, ešte by to možno chcelo niečo červené spredu, trebárs vrchnú časť masky.. aj keď to výškovo nebude ladiť k tej bočnej linke a zadným odrazkám..

Souhlas s tou přední částí, něco podobnýho má GOLF GTI, každopádně mrkni na ten první obrázek, na masce jsem udělal červené logo VRS. Hlavně to chci udělat tak, aby to pak nevypadalo směšně tzn.pořádně! :)

Tuhle barvu si oblíbili i jiní :)

Odkaz ke komentáři

Želám čo najkratšie čakanie, aktuálne sa liftback objednáva na január a combi na február, plus platí reštrikcia na liftback max 3 ks a combi max 5 ks na výrobný týždeň. Pre CZ to číslo bude vyššie, ale reštrikcia tam bude istotne.

Zdravím, popravdě jsem to dříve jak v lednu ani nečekal - hlavně aby to nebylo v dubnu. Chtěl jsem ji vzít do Alp a trochu si užít zatáčky :)

Odkaz ke komentáři

jestli si jí nemůžeš prohlédnout a ozkoušet , tak nekupuj :(

Máš špatné zkušenosti? Jezdil jsem s automatem se stejným motorem a byla to paráda, až na ten automat! Ten mi v tomto autě vůbec nevyhovoval. Jinak jak jsem už někde uváděl, bude se jednat o služební auto na max 4 roky, takže budu moct později s klidem a nestraně sdělit své dojmy.

Nejela tahle krasavice dnes v Kladně? :)

Bohužel ještě asi dlouho ne :wallbash:

ja ji potrebuju na 28.7.2014 :D to abych to zacal resit :D

To už je skoro pozdě :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...