Tomáš Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 JJ krásná dnes jsem kecal s majitelem po telefonu :-)) ke mne jede v pátek a také v pátek přijede stejná ale krátká na nějaké dodělávky a ono to je jak RSo jen ten motor a koncovka výfuku neni jinak vybava strop černý nárazník zadní křidélko sedačky atd jako RS i dekor prostě paráda z MB :-)) Mrs. Taky se nestačím divit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 (upraveno) Krásné funglovka se super výbavičkou. Za cenu Tvého auta jsem před cca 2,5 lety kupoval svoje lehce ojeté 1,9TDi, které bylo 2,5 roku staré, ale v Eleganci. Je to mazec jak ceny spadly dolů. Jinak Ti přeji moc šťastných kilometrů a žádné poruchy. Koupil jsi prověřenou kvalitu, nebudeš litovat ! Jo je to fakt pěkně vybavené a za dost dobrou cenu. Vybral jsem dobře a líbí se mi a spokojenost s jízdou a kvalitou taky je. :-) Jinak dík za příspěvky. ;) Upraveno Listopad 22, 2009 uživatelem Rob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Mas to auticko nadherne, proste nove a krasne a taky vonave. Pekne vybavene a tak Ti preju hodne stastnych Km bez poruch a nehod. Jinak tu zadni strisku , to bych si nechal libit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Je tam karbon... :) chybí už jen RS pedály... Koukal jsem na ten tvuj panel a vsimnul jsem si ze chybi tlacitko ESP.. myslel jsem ze je u Octy vzdycky.. :) Jinak uz mas nejake vyhlidnute Radio?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Koukal jsem na ten tvuj panel a vsimnul jsem si ze chybi tlacitko ESP.. myslel jsem ze je u Octy vzdycky.. :) Jinak uz mas nejake vyhlidnute Radio?? ESP je za příplatek,,,, Rádio už od pátku je Apline, více v montážích MartinaRS. :-) Zesík a woofer budou asi do jara... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
passatb3 Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Tož krasavica jedna báseň !!! Ale co ty zástěrky proboha Až to dáš na hlínu, tak to bude kazit dojem 2x. No ale proti gustu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 (upraveno) Je to tak... jsou na hlínu a kamení na polních cestách.... a myslím že vzhled moc nekazí a pomůžou. Upraveno Listopad 24, 2009 uživatelem Rob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 ESP je za příplatek,,,,Rádio už od pátku je Apline, více v montážích MartinaRS. :-) Zesík a woofer budou asi do jara... ESP: ty to, tak to jsem necekal, mnoho aut uz to ma i v zakladu, kazdopadne docela potrebna vec.. ZESIIK + WOOFER: tak to jsem zvedavej, uz vis co budes nakupovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 mám už doma zesik a bass box od USBlaster z minulé octy a spokojenost. Tak to opět půjde do vozu. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 25, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 Tak ukaz foto stary octy, ja vubec neviim o jakou jde.. :) jinak v podpisu mas (Červený kombaj 102 koní) mozna ti tam chybii N :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 (upraveno) Tak ukaz foto stary octy, ja vubec neviim o jakou jde.. jinak v podpisu mas (Červený kombaj 102 koní) mozna ti tam chybii N Foto bejvalé Octy přikládám a N opraveno Tuhle muziku asi zas namontuju do nové.. :D díkes.. :-) Upraveno Listopad 25, 2009 uživatelem Rob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Tak jsem trošku fotil a hodím jednu z introše už i s rádiem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Pekny... ;) Ten volant ji fakt slusi. Jen tise zavidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Jojo, volant se mi taky líbi , je to oživení...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Jako nová člověče :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Tak dnes nandány Ledky do čtecích lampiček, kufru, SPZ. Foto dodám později.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Tak to bude parada, jsem zvedav na foto jak cip. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Peknej kufr...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Peknej kufr...... :o¨ Jen teď v kombíku nemám zatím nic, na jaro se toto bude z garáže stěhovat do auta... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Tak část objednaného matroše na mytí Octávky a už jen počkat až bude trošku nad nulou a jdu jí opláchnout.... :-) Ještě je ve skříni připravenej vosk, ale to časem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Příprava na mytí se nesmí podcenit Používáš barevný vosk, nebo klasiku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Únor 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Mám připravený vosk klasický tvrdý. http://shop.mvservice.cz/produkty/vyrobci/...e-modry/c4.html Tak sem zvědav na výsledek.... Ta sůl na autě už mi pěkně mění barvu na bílou, tak snad bude chvilka na oplach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Únor 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Na stole už čekaj RS pedály, ale počasí zatím na houbelec, tak čekám až se trošku vylepší a proběhne montáž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Tak dnes konečne na wapce odsoleno a kontrola kapalin taky proběhla. :lool: Jen to pocukávání motoru mě trošku znervózňuje, zatím najeto 1260km tak počkám ještě nějakej km a asi půjde do servisu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Tak dnes konečne na wapce odsoleno a kontrola kapalin taky proběhla. :lool: Jen to pocukávání motoru mě trošku znervózňuje, zatím najeto 1260km tak počkám ještě nějakej km a asi půjde do servisu... :) jaky pocukávaní ?? mne ted zacalo delat ze pri 3000 ot se dva tri krat skubne a netaha dale 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Je to lehké pocuknutí někdy jednou jindy víckrát mezi 2000 - 3000t. otáček a při konstantní rychlosti, teda při akceleraci to nedělá..... :-( No někdy to neudělá vůbec, takže bezva "porucha" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Březen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Tak konečně namontována loketka... No a příští týden už snad bude i přezuto.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Je to práce tak max. na 15 mimut a jaká je to paráda mít loketku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Jo jak říkáš, 15 minut a paráda, měl jsem jí už chvilku v bývalé octě a tak šla ven a čekala na novou. No a už sem jí teda konečně namontoval a je to pohodička... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.