Rob Odesláno Listopad 15, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 (upraveno) Tak od soboty je doma, popis bude stučnej. Je prostě hezká a nová. Výbava: Sport paket,klima,4x airbag,alarm,zámek zpátečky,parkovací asistent, nyní je už na zimních plecháčích. Ještě nějaké rádio a je hotovo.... :-) Upraveno Listopad 16, 2009 uživatelem Rob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 15, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 Vypadá hezky... Tak ať slouží ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 (upraveno) Díky :-) No teď se těším na jaro až přezuju na elektrony.... Upraveno Listopad 15, 2009 uživatelem Rob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Moc hezka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 JJ nová je nová no tak ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Tato je fakt pekna,vyber farby dobry ,ale ten intros,ak je to tak origo uz od vyroby ze davaju ako sportpaket tieto sedacky s novym volantom tak je to parada a vyzera to o 100% lepsie nez stare sedacky a hrozny volant A jak vydno 102 koni,takze 1.6 akurad v komajnu no neviem ak ju nalozis pojde ale za spotrebu dost velku,to by som radsej na kombi volil 1.9 tdi alebo 1.8T,ale to je iba moj nazor,takze nech ti dobre sluzi a vydrzi rokyyyy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 hmm kočka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 (upraveno) Tato je fakt pekna,vyber farby dobry ,ale ten intros,ak je to tak origo uz od vyroby ze davaju ako sportpaket tieto sedacky s novym volantom tak je to parada a vyzera to o 100% lepsie nez stare sedacky a hrozny volant A jak vydno 102 koni,takze 1.6 akurad v komajnu no neviem ak ju nalozis pojde ale za spotrebu dost velku,to by som radsej na kombi volil 1.9 tdi alebo 1.8T,ale to je iba moj nazor,takze nech ti dobre sluzi a vydrzi rokyyyy :D Introš je origo sport paket z výroby, je to 1.6 a myslím že to stačí, Spotřeba bude v naloženém trošku vetší , ale to nebude každý den... :-) Strop i sloupky a madla, lampička jsou v černém a podlahový koberec taky černá.... :-) Upraveno Listopad 16, 2009 uživatelem Rob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Introš je origo sport paket z výroby, je to 1.6 a myslím že to stačí, Spotřeba bude v naloženém trošku vetší , ale to nebude každý den... :-)Strop i sloupky a madla, lampička jsou v černém a podlahový koberec taky černá.... :-) A co stredovy dekor?mas foto jaky tam je,cierny,alebo karbon? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Je tam karbon... chybí už jen RS pedály... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Je tam karbon... chybí už jen RS pedály... Tak parada,pekne,pedalky zozenies lahko a je to super,akurad :D stale nieco najdem,mi tam stale nieco chyba a to jak otvaras kryt k nadrzi,to tlacitko tam neni :) a este to dopln o nieake radio, Jinak budes este nieco prerabat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 (upraveno) Jo tak tlačítko na otevírání nádrže už OI vyrobené od listopadu letošního roku nemají. Je tam výstupek na otevření krytu a zátka je na klíč od vozidla.... Dodělávky jako muzika a pedály RS a drobnosti nechám asi až na jaro... uvidíme zda zbydou korunky....(muziku mám už ve skříni připravenou jen namontovat) :D Upraveno Listopad 16, 2009 uživatelem Rob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 PĚKNÉ SEDAČKY TO MUSÍ BÝT PARÁDA JAK TEN INTERIÉR VONÍ NOVOTOU :D KOLIK UŽ MÁŠ NAJETO ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Jo tak tlačítko na otevírání nádrže už OI vyrobené od listopadu letošního roku nemají. Je tam výstupek na otevření krytu a zátka je na klíč od vozidla.... Dodělávky jako muzika a pedály RS a drobnosti nechám asi až na jaro... uvidíme zda zbydou korunky....(muziku mám už ve skříni připravenou jen namontovat) :D Ale to je skoda podla mna ze tam neni je to teraz prazdne,akoby bez vybavy a v noci krasne vsetko svieti ak to je vyplnene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 PĚKNÉ SEDAČKY TO MUSÍ BÝT PARÁDA JAK TEN INTERIÉR VONÍ NOVOTOU :D KOLIK UŽ MÁŠ NAJETO ? zatím najeto 215KM a novotou to fakt voní jako fííík... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 No ten karbon vypadá skvěle se divím že jsi to takhle pořídil vybavený kolega si jde v pátek pro combi v naftě ,ale bude to mít pěkně ohlený tak jsem zvědavej jak to bude vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 tu vuni ti zavidiim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adler Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 pekna octavecka .. snad s etaky nekdy dockam fungl noveho auta : hele nemohl by jsi vyfotit sedacky? by me zajimalo jestli je to klasika RS tvarovane nebo neco jineho vypadaji zajimave dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Tato je fakt pekna,vyber farby dobry ,ale ten intros,ak je to tak origo uz od vyroby ze davaju ako sportpaket tieto sedacky s novym volantom tak je to parada a vyzera to o 100% lepsie nez stare sedacky a hrozny volant A jak vydno 102 koni,takze 1.6 akurad v komajnu no neviem ak ju nalozis pojde ale za spotrebu dost velku,to by som radsej na kombi volil 1.9 tdi alebo 1.8T,ale to je iba moj nazor,takze nech ti dobre sluzi a vydrzi rokyyyy :D Čo má každý proti tomu volantu? Ja mám ten volant rád :) ! Keď jazdím s autom s trojramenným volantom tak mi to tretie rameno (to na spodu) zavadzá Inak octa pekná. Tak želám veľa šťastných km a nech ti slúži ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 pěkné, škoda že nám ty miláčky už nevyrabí , btw ona ted nejde digi klima objednat nebo si nechtěl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Krásná výbava. Překvapil mě i ten karbonovej středovej dekor pro manuální klimu, páč když jsem ho chtěl koupit ve škodovce tak mi bylo řečeno, že už se nedělá. Jaký k ní máš elektrony? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 (upraveno) pěkné, škoda že nám ty miláčky už nevyrabí , btw ona ted nejde digi klima objednat nebo si nechtěl? Digi doobjednat jde ale nechtěl sem moc navyšovat cenu, klima manuál mi postačuje. :-) Elektrony jsou 16" Spider rezerva plech 16" oboje pneu Pirelli 6000 Sedačky jsem zatím blesknul takhle.... Upraveno Listopad 17, 2009 uživatelem Rob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 digi ti dodělají kluci za zlomek ceny :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Je tam karbon... chybí už jen RS pedály... JESTLI JEŠTĚ SHÁNÍŠ TY RS PEDÁLY, TAK TADY JSEM JEDNY ZAHLÍD :D http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1935 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Díkes :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 JJ krásná dnes jsem kecal s majitelem po telefonu :-)) ke mne jede v pátek a také v pátek přijede stejná ale krátká na nějaké dodělávky a ono to je jak RSo jen ten motor a koncovka výfuku neni jinak vybava strop černý nárazník zadní křidélko sedačky atd jako RS i dekor prostě paráda z MB :-)) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 JJ krásná dnes jsem kecal s majitelem po telefonu :-)) ke mne jede v pátek a také v pátek přijede stejná ale krátká na nějaké dodělávky a ono to je jak RSo jen ten motor a koncovka výfuku neni jinak vybava strop černý nárazník zadní křidélko sedačky atd jako RS i dekor prostě paráda z MB :-)) Mrs. Ahoj Martine, no už se těším na pátek .. :-) Ticho mě už příjde divné.....Tak to snad dopadne a budu hrát.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 To je cervena, ne? ;) Takova podobna stoji 5 parkovacich mist vedle mne v garazi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 To je cervena, ne? ;) Takova podobna stoji 5 parkovacich mist vedle mne v garazi :D To není červená ale červená.... :D Tak to máme slávistickou vlajku v garíži.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Krásné funglovka se super výbavičkou. Za cenu Tvého auta jsem před cca 2,5 lety kupoval svoje lehce ojeté 1,9TDi, které bylo 2,5 roku staré, ale v Eleganci. Je to mazec jak ceny spadly dolů. Jinak Ti přeji moc šťastných kilometrů a žádné poruchy. Koupil jsi prověřenou kvalitu, nebudeš litovat ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.