Rob Odesláno Duben 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Tak dnes OCTA odvezena na reklamaci se stále cukajícím motorem. Auto mám náhradní a budu čekat jak dopadne oprava..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 TO BUDE JENOM NĚJAKÁ PRKOTINA ALE S CUKÁNÍM MOTORU JSEM SI TAKY PĚKNĚ UŽIL NA SVÉ PRVNÍ OCTAVII TO BYLY NERVY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Duben 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Jo snad to bude jen maličkost, ale už dnes volali MB a bude prej konzultace a budou zkoušet to diagnostikovat.... No mám ji teprve 5 měsíců a zatím je to škubání jedinej problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Tak další info: V pátek auto dovezeno opravené ze servisu, záruční výměna EGR ventilu. Konečně už necuká. :) Po dobu opravy 2dny zapůjčeno náhradní vozidlo OI combi a asi Škoda něco ví o tom vadném EGR protože to bylo úplně bez keců a rychle :-) A o víkendu přezuto, umyto a navoskováno.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 lesk jako blesk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Díkes No a trošku pohybu přece neuškodí a výsledenk stojí za to. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 Tak to mám taky rád, umyto, přežuto, čisto a naleštěno! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Duben 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 Jojo když už necuká tak ať taky hezky vypadá. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 Nádhera ;) Tak má vypadat auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 Pekne se to leskne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Máš to nádherný člověče Slint... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Duben 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Díkes, je fakt že to je lesk jak blesk a hlavně vosk je super a výsledek stojí za to. ;) No ale hlavně služí dobře a jsem spokojenej v rámci možností OI. Ještě asi trošku muziku poladit a je to.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Tak dneska už asi s konečnou platností chcíplo moje rádio co se mnou putuje už ve třetí Octě....asi začnu vybírat jinou Alpínu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 O víkendu konečně proběhla montáž RS pedálů.. no po třech měsících..slušnej výkon :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 to je v pohoděě....mě taky vždycky všechno trvá než to udělám.....3 měsíce sou ještě v klidu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 juu to je parada fakt je moc pěkná hele !!! Taky bych si dal hnedka říct !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Červen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 VSemi: je to vždycky tak...pořád do toho něco leze.... Ale pak to stojí za to :-) hipi: díkes za pochvalu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Tak konečně jsem ji viděl pěkny kombajnek Robe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Září 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Tak umyto, přeleštěno a pokus se samolepkou OC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Tak umyto, přeleštěno a pokus se samolepkou OC Pěkně naleštěna Robe a nalepka supr nic obrovského idelani.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Září 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Dík Libore, nic velkého ani nechci jen decentní a jen OC ... :) Mám na zadních dveřích i znak OC jen decent... Jo a ještě jsem tam šoupnul žárovky H4 i s parkovačkama Phillips coolblue, svítěj hezky a bílomodře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 (upraveno) Paráda, lesk jako blesk ! :) Upraveno Září 10, 2010 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Dík Libore, nic velkého ani nechci jen decentní a jen OC ... :( Mám na zadních dveřích i znak OC jen decent... Jo a ještě jsem tam šoupnul žárovky H4 i s parkovačkama Phillips coolblue, svítěj hezky a bílomodře... :) NZ Robe pěkně taky vypada na bočním okínku samolepka OC a pokud nechceš avat tonovane skal ta idealní a ještě jsem si všiml že jsi si nechal vypiskovat VINko ? na okna dělal jsi to sám? nebo u někoho, a jak svití ty H 4 Phillips coolblue? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Září 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Tak vinko mám dělané u CEBIE a na počkání a v pohodě. Jinak samolepka na bočním okně je černá a okna mám zatmavená už originál z výroby jako součást sport paketu(combi má okna za B sloupkem všechna tmavá). No aPhilipsky svítěj pěkně a malinko lépe než obyč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Tak vinko mám dělané u CEBIE a na počkání a v pohodě.Jinak samolepka na bočním okně je černá a okna mám zatmavená už originál z výroby jako součást sport paketu(combi má okna za B sloupkem všechna tmavá). ;) No aPhilipsky svítěj pěkně a malinko lépe než obyč. Máš někde foto jakto svití Robe ? že bych šel taky do toho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Září 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Tak to jsem ještě nenafotil, ale zkusím až bude trocha času. :) Ale je to každopádně hezčí jak svítěj bíle. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Tak nově tempomat a trochu doladěmá muzika... ;) Od MartinaRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Tak nově tempomat a trochu doladěmá muzika... ;) Od MartinaRS Perfektní robe a co to tam máž za sitku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 (upraveno) Jo to protiskluzová deka, jako se dělaj ty malinkatý na palubku.. :-) Jinak denní svícení mám dělané v salonu a svítí po nastartování všechna světla mimo budíků a podsvícení, po vypnutí motoru vše zhasne. Upraveno Září 16, 2010 uživatelem Rob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 jsem tady ;) , protiskluzova deka ? tak to vidim tedkom poprve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.