Guest Davidik Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Ahoj. Má cenu měnit sériová "parabolová" světla na O2 (před faceliftem,verze Tour z r.2012 - jde o vylepšení vzhledu) za nová orig. světla s čočkou? (cena za orig. obě 5600,-) Jde mi pouze o to, zda se výměna vyplatí a jak svítí v noci, nerad bych si za cenu horší svítivosti pouze vylepšil vzhled auta... (ikdyž o to mi jde také ;) ) Vím, že tu jsou podobná témata, mám je přečtené, proto mě zaráží negativum, že jakmile se např. v zimně světla zašpiní, tak je svítivost dost mizerná oproti stejně zašpiněným "parabolovým" světlům. (ostřik světlometů nemám). Dále čištění čočky jednou za rok... bože, kdo čistí světla zevnitř každý rok??? :o Takže závěrem pouze: ano či ne čočková světla (i bez ostřiku), případná pro x proti. Díky, 5600,- není zrovna málo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Cena je celkem vysoká, jen co je pravda ale jako parabola a čočka to je nebe a dudy, pokud dáš kvalitní žárovku tak to ke xenonům nemá tak moc daleko. Co se týče čištění čočky jednou za rok to je trošku extrém. Jinak špína, ono jde o to že čočka trošku zastíní teplo takže když v zimě prasí tak tajou pomalejc než paraboly... Jinak špína na to nemá vliv, každý špinavý světlo svítí mizerně je to fuk jestli to je čočka nebo parabola.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
machal22 Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Měl jsem 3 roky halogeny a teď 2 roky čočky. Rozdíl je obrovský a s kvalitníma žárovkami opravdu supr viditelnost i za deště. Jediné negativum je prudký přechod lomu světla a tmy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Taky jsem si letos pořídil čočky a nestačil se divit narval sem osran NBplus a paráda, nemám skoro důvod zapínat dálkové jako u klasických. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 tiez som za cocky.mam ich a spokojnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Davidik Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Díky za názory. Na web stránkách cc-autodíly http://www.cc-autodily.cz/svetlomet-predni-levy-3_3?sort=action_isrt_tmstmp&order=DESC , mají nyní "akci" na tyto čočkové světlomety (píší originál a doufám, že i s podporou naklápění...)za 2750,-/ks. Cenu jsem nikde menší za úplně nové nenašel, tak si myslím, že bych je zkusil. Ale jak jsem napsal, nechci prohloupit za 5500,- :o . Mám to pouze jako vylepšení na O2 Tour/ r.v.2012. Názory těch, co tyto světla mají, se mi nesmírně hodí, akci mají do 11.11. :) ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest semosk Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 a čo takto tieto?myslite že budu dostatočne?tiež su čočka. http://www.f2tuning.cz/tuning-shop/SKODA-OCTAVIA-2-Predni-svetla-Angel-Eyes-CCFL-Chromove-d2465.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Ty budou svítit hůř jak paraboly :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.