Přejít na obsah

Kocinova Octávka 2 Combi TDi

Doporučené příspěvky

Chalani, daval som do zadných obrysoviek T10 su tam dve na každej strane, vlastne to celé ,,C-čko,, osvetluju 6 žiaroviek, vrchná je dvojvláknovka 21W/5W - brzdová/obrysová, potom su dve T10 a spodná zase 21W/5W - hmlovka/obrysová, ked v kufry vytiahnem ten panel so žiatovkami tak tam je (od vrchu) obrysová - (vedla seba) blinker a spaitočková - a (spodná) zase obrasová, ale na boku svetla trčali dalsie dva dráty tak som ich vyťiahol a su tam zacvaknuté 2 T10 tei som vymenil za ledky a nepotrebujú ani CANBUS auto si ich nekontroluje či tam su alebo nie. Ked budem mať čas tak to nafotím.

A další super objav, včera večer som tu čítal ohladom handsfree sady ktoru som mal na palubke a dal som ju preč lebo vyzerala otrasne. A tu som sa dočítal že by som teoreticky mal mat v aute riadiecu jednotku od tej sady a je možné že má bluetooth komunikáciu a možno bude aj aktivovaná, tak som to dnes skúsil sadol som si do auta, zapol klučik a na telefone BT, a Našlo mi to Škoda UHV dal som spárovať (kód je 1234 ak ho niekto nezmenil cez VAG) do MAXIDOTu sa mi stiahol celý tel. zoznam, volané prijaté a zmeškané hovori. Takže tel v kapsy so zapnutým BT a volám si jak šéf, moc ma to potešilo lebo o tom nevedel ani predchádzajúci majitel :lol:

Majinek - ďakujem, mna poznáš podla samolepky SEXY BACK na zadnom nárazníku lebo jazdí po SI taká istá Octávka ako mám ja aj s denným svietením aj folie na oknách aj lakované lišty všetko dokonca sa majitel aj podobá na mňa, kolega z práce ho pravidelne zdravý a moja priatelka ma podozrieva že sa túlam po vonku a pritom jej píšem že som doma, to sa potom ťažko vysvetluje, inak tu samolepku SEXY BACK ak by sa niekomu páčila je to môj návrh a nechal som si ju vyrobiť na mieru, takže ak by niekto chcel tiež neni problém dorobiť ďalšie podla požiadavky, cena bola symbolická

post-31720-0-22977800-1383917937_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Caute, sorry že s takou časovou prodlevou ale nestíhal som porobiť fotky k tomu vysvetleniu zadných T10 obrysových, tak tu to máte, prvý obrázok je kde su LEDky vidiet vo svetle a dalšie z vnútornej strany cez servisný otvor v tapacíre. Patice T10 niesu nijako zacvaknuté a idú pomerne lahko vyťiahnuť von ,,za dráty,, tak isto jednoducho sa tam zase vkladajú a ako som už písal mám tam klasické 5čipové LEDky bez CANBUSu a fungujú bez hlásenia chyby vypálenej žiarovky, predpokladám že sú napojené paralelne na P21W vo vrchnej a spodnej časti takže ich CANBUS nemá ako skontrolovať. Veľa zdaru :palec:

post-31720-0-95404900-1384291093_thumb.jpg

post-31720-0-18688400-1384291108_thumb.jpg

post-31720-0-70485500-1384291121_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

Velmi pekne zapasoval aj vypínač výstražných svetiel z O2 FL, výmena bola jednoduchá a trvala asi 5 minut, nakoniec som zistil ze mozno neni treba ani vymienať celý vypínač ale stačí len vymenit vrchnú ,,krytku,,

Velkou renovácio prešlo osvetlenie interieru, už ma nebavilo mat v aute ,,velkú,, stropnú lampičku a v nej svieti len malý jasný bod (LED ziarovka) tak som ju nahradil LED páskami a výsledok je viac než dokonalý a osobne si myslím že intenzitou svetla to schová všetky LED Cree do kapse, nič sa neprehrieva a svieti cely modul svetla nie len bod uprostred plexiskla lampičky...

A ďalšia pripravovaná vec, ale to až ked dokončím prestavbu bytového jadra, bude kožený volat, celoperforácia a biele obšívanie, riskol som to s prečalúnením namiesto origo kozenného, je od firmy volanty.net a možem povedať ze som bol až milo prekvapený kvalitou spracovania a celkovým výzorom, neviem zatial zhodnotit životnosť volantu preto som si pre istotu nechal doma pôvodný a neposielal som ho naspäť predajcovi. Volant bude montovať až skončí vozenie malty, zedníkov a bordelu a potom podlním detailnú fotodokumentáciu.
Ďalšou novinkou bude luxusná autokozmetika od DODO Juice a Autoglym, balík je už na ceste, čoskoro bude doma, nehovorím ze začnem s komplet autodetailingom, ale určite bude Octávka po tomto špinavom mesiaci riadne rozhýčkaná :-)

post-31720-0-18745800-1393357943_thumb.jpg

post-31720-0-83688700-1393358098_thumb.jpg

post-31720-0-66738100-1393358103_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...