lumi Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Moj nazor je to zahodit :D sam mam lakovu tuzku a uz nikdy viac mozno tak na neviditelne miesta len. Ak sa do toho aj tak pustis tak doporucujem nanasat klasickou vatovou tycinkou a nie tym stetcom co je k tomu. tym tam zbytocbe moc farby len das a pak to je naprd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Tak, tak.. Já to třeba dělám tak, že zamáznu škrábanec a poté to hned přejedu prstem, aby barva zůstala jen v té rýze. Následně přeleštím a vypadá to docela OK. Ale aplikace běžným způsobem tak, jak si to představuje Škodovka, je vlastně nemožná. Barva je hustá, jak píše lumi, hodně se vrství a strašně rychle schne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 chalani vyskúšam a uvidím, po výkende podám hlásení jak sa mi darilo alebo či som to fakt zahodil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Pozor na jedno - když ta barva zaschne, nedostaneš ji dolů ani acetonem a na leštění je hodně tvrdá.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Tak sme pokračovali v zltých hmlovkách Nové gumy, Hankook K110 Evo A samozrejme lakovanie brzd, Alkytonom RAL 6018, a teraz sa jazdí už na letných papučkách Tomason TN3 8x17" ET 48, v predu sedia uple parádne, presne zarovno blatníka a v zadu planujem podložky 1cm na každú stranu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Pekne sa hrajete.. Daj lepšie foto aké sú tie kolesá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Vďaka, foto bude čoskoro, musím nájsť nejakú peknú lokalitu na fotenie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Dobrý to máš. Taky si hraješ. jen tak dál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Na výkend hlása letné počasie, tak si plánujem riadnu očistu, otestujeme prvý krát detailingové produkty od Dodo Juice a pár dalších a potom spravím nejaké fotenie, takže sa tešte na nové čerstnvé a voňavé foto... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Octu máš fakt pěknou, jen ty "žluté" mlhovky se mě osobně nelíbí (ale každému se líbí něco jiného,takže to ber s rezervou) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Souhlas, je krásně čistá, ale ty mlhovky se tak nějak k ničemu nehodí - ale zase je to jen názor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Ja zase Martinovi tie hmlovky závidím . Aj keď ťa každý pozná a aj policajti si možno do teba kvôli nim rypnú,ale mne sa to páči :) . Keby som nemenil hmlovky za novšie,tak sú na aute určite dodnes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Vďaka za názor chalani, ja som tie žlté mlhovky obdivoval na jednej octavii tu z fóra, ale na O2 FL bielom kombíčku, strašne sa mi páčili, priatelka na to tiež frflala ale už si zvykla . Gracho je to len folia za 8€ 30x100cm, a na tie 2 hmlovky som spotreboval asi 2x 30x20cm takže mi kopec zostalo. A kedže je to len folia ak by sa mi to prestalo páčiť na jedno škubnutie je to dole. Včera mi prišli aj žlté H8 cez výkend ich vyskúšam.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Ovšem uznávám, že se rozhodně odlišuješ od ostatních ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 JJ,ja som tam lepil tiež fóliu :) . Môžeš sem prosím Ťa hodiť fotku tých žltých H8? Lebo som si dnes tiež jedny objednal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Tady je jedna aktualná, Gracho fotku pridám čoskoro :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 je super ;) ešte stĺpiky do čiernej aby okná pôsobili z boku jednoliato a je to top 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Pár foto z toho sobotního detailingu :-/ akorát sa to nejak rozhádzalo poradí fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Tie žlté hmlovky sa mi neskutočne páčia... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Gracho tu sú tie slúbené foto. Sorry ze som sa k tomu nedostal skoršie, ale až dnes som ich dával na auto, až bude tma skúsim urobiť aj pár foto ako velmi je to žlté... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Sice se mi žluté mlhovky nelíbí, no nemít corner funkci, nad žárovkami bych přemýšlel, v mlze to smysl má. No s cornerem raději ne, vypadalo by to kapku divně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Maťo som zvedavý na ďalšie fotky :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Sice se mi žluté mlhovky nelíbí, no nemít corner funkci, nad žárovkami bych přemýšlel, v mlze to smysl má. No s cornerem raději ne, vypadalo by to kapku divně :D Aj ja som chcel Corner ale mám len 23 bitovú jednotku takže sa to nedá Ale urobil som si radosť zltými Gracho mozem ti povedať, že som dneska cestou do práce bol až mile prekvapený ako to parádne svieti, cez telefon to nešlo vyfotit ale zajtra skúsim resp. ešte dneska večer fotákom, a potom ti to sem supnem, to zlté svetlo je bohovské, ako by si napichol dva citróny namiesto svetiel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Takto to svieti, H8 žlté + žltá fólia na hmlovkách 1 vrstva. Dvojitá podlaha Shooting brake.... Mercedes Zrušil som nápis na kufre, drží sa v ňom špina, ale na druhú stranu uvažujem o nápise z po facelifte... A konečne som sa dopracoval k novému zadnému znaku B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 pekne sa s ňou hraješ.. Matúš ako svietia žlté si mohol pozrieť na zraze u Stana.. :D Stickler čo by na tom bolo divné? normálne som tak fungoval skoro 5 rokov, žlté hmlovky s aktívnym cornerom a nikomu to nevadilo.. :) za celý čas sa mi ani jedna tá žltá nevypálila a dodnes fungujú v ďalšom aute a tiež aj s cornerom.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Lubino neboj,Stanovi som to detailne preskúmal . Musím sa priznať,že som týmto lacným "čínam" moc neveril a výsledkom ma prekvapili,preto som bol zvedavý na foto... Sám som zvedavý ako budú svietiť tie,ktoré mi prídu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Aha.. to so si nevšimol že sú to číny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 jj honk kong :-D stáli 5€ pár, ale tu som videl u jedného chalaniska zlté od značky Nokya H8 žlté a strašne ich chválil (cena z číny 20€/ pár), ja som to prva ryskol s týmito ked po mesiaci skončia zivotnost dám vám sem vediet a kúpim tie Nokya. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Tento týždeň budem menit volant, je ťažké rozobrať ten bag z volantu? Cital sme iba o nejakých dvoch zobáčkoch čo treba vyvadit a bag je vonku ale netuším čím ich vyvadit?? Robil to už niekto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.