Přejít na obsah

Kocinova Octávka 2 Combi TDi

Doporučené příspěvky

Dekuju, nic sa už znižovat nebude, predok je vysoko len opticky, meral som to na serii a bolo to o 38cm od stredu náboja po hranu blatníku, teraz po znízení je to 35cm +- 1mm, takto som si predsne predstavoval, aby bola po celom obvode blatniku rovnaká medzera od gumy, nechcem to davat viacej dole lebo potom to vyzerá hore u blatníku natesno a dole su fugy jak kráva, to sa mi nepáči. Takze toto je final, + chcem kupiť čočky H7 ale nikde nejsu takže ak by ste vedeli o nejakých v na predaj sem s tým, budem vdačný, mám aj inzerát v sekcii bazar.

Odkaz ke komentáři

Serus jeden típek tu predával také čočky značky Hella no neviem či ich ešte má ,môžem sa opýtať a v stredu dám vedieť.

Ináč veľmi pekne si to poladil ,kolieska vyzerajú super proste White parade.Na toho pána možem dať kontakt.Aaneeboo ak ich bude mať pofotím ti ich v akom sú stave a tak aby to bolo transparent.

Odkaz ke komentáři

Serus jeden típek tu predával také čočky značky Hella no neviem či ich ešte má ,môžem sa opýtať a v stredu dám vedieť.

Ináč veľmi pekne si to poladil ,kolieska vyzerajú super proste White parade.Na toho pána možem dať kontakt.Aaneeboo ak ich bude mať pofotím ti ich v akom sú stave a tak aby to bolo transparent.

Super diky moc ;-)

Odkaz ke komentáři

Nemám s čím porovnávat, ale urcite aj tak ako su teraz svietia daleko lepsie ako klasické paraboly, čo sa týka toho svietenia do strany vždy sa to dá upraviť aby to tam svietilo, znížením hrany clonky v čočke. Takze to skusim porovnat s niekým kto má origo čočky a skusim upraviť ak sa mi to bude páčiť viacej.

Odkaz ke komentáři

Tak jediné čo tam mne chýba je ten kusok hore a osobne si myslím ze to svietenie do kanála o meter dva viacej nieje až tak podstatné, ale dakujem aspon viem čo tam treba, čo sa týka intenzity svetla o tom sa baviť nemozme, nakolko sme to nefotili s rovnakým nastavením foťáku. Dôležité že vidím tak či tak viacej ako s parabolami.

post-31720-0-53851900-1459771861_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ono teoreticky je tu ešte jedna možnost a to taká že tu nastavovaciu plochu clonky môžem zdvyhnut uplne hore post-31720-0-10551000-1459775833_thumb.jpg
( momentálen ju mám presne zarovno) tak jak to je na fotkách hore.

Tým pádom stačí samotné svetlo nastaviť o trochu nižsie a je to rovnaké ako u origo EU svetiel. Svetla potom budu svietit takto: post-31720-0-19453900-1459775914_thumb.png
fotku nemám ale skúšal som to už tak urobiť ale potom som to sklepol do roviny lebo sa mi to viacej páčilo
post-31720-0-77298100-1459775977_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Uz to reším, mám možnost kupiť TYC neviem ci do toho mám ist, naštastie je to pár ktorý sa nerosí, ale napadla ma aj druhá verzia že ich rozoberiem všetky a poskaldám jedny funkčné :prcprc: že by som nechal svetla anglické HELLA ale čočky alebo aspon clonky čočiek prehodím za tie z TYC... uvidím čo sa podarí, a díky :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...