p.dohny Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Ahoj, mám cca 2 roky O1 combi a chci se zeptat jestli má 81 kW rv. 2002 kód k rádiu a nebo si to načte samo? Případně podle čeho se to dá poznat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maggots Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Jestli ma auto komfortni kodovani tzn. ze si to ,,nacte samo,, se pozna tak, ze zapnes zapalovani a pak radio a melo by normalne jit, kdyz to udelas naopak, tak to bude chtit kod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golfino Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Čaute. Mám podobný problém. Chci koupit audienci a prodat můj stream který mam od výroby. Jenom že v návodu žádný kod nemám. Když jsem vytáhl radio tak na něm kod není napsaný ALE.....viz příloha Co znamenají ty čísla na boku rádia? PD: 0806 HW: 0013 SW: 0026 není jedno z toho ten kod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 golfino: Ani jedno z toho nie je kod radia!!! Potom ziadny vyznam bi nemal kod radia keby bol napisany na radie!! Kod radia sa da zistit podla vyrobneho cisla radia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golfino Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Jo už jsem to zjistil. Udělají to zdarma i po telefonu ale záleží na ochotě daného servisu. Stačí vám k tomu WIN vašeho vozu a to číslo z radia SKZ....... ale i tak díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom24 Odesláno Srpen 9, 2023 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2023 A kam sy volal prosím také to po mně chce kod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.