n0iDek Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Ahojte.... Mate niekto skusenosti s opierkou z Golfu do Octavie ? Mam v ponuke original opierku z Golfa ale niesom si isty ci mi bude pasovat... Mozete mi niekto poradit ak niekto takyto problem riesil ? Dik dopredu za postrehy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Ano pasuje. Podvozok je rovnaky jak na Golfe4. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n0iDek Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Ano pasuje. Podvozok je rovnaky jak na Golfe4. Tak nebudem musiet teda robit ziadne upravy ani nic podobne ... ? Pretoze uz cely tyzden citam vselijake forum ci pasuje alebo nepasuje .. a vsade pisu inak .. ze tam treba nieco frezovat .. dalsi pise ze treba upravit zapalovac ..treti ze nebudu pasovat plasty resp. tunel .. a ja uz naozaj neviem ... a nie som si isty ci predavajuci posle aj ten adapter /maticoskrutka/l,ebo vravel ze posiela len dve skurtky a ja mam tusenie ze tu maticoskrutku asi mat nebude kedze je to z Golfu .. da sa to nejako obist pripadne si ho vyrobit keby som ho nezohnal ? Poradte mi ludia prosim :D ak mate skusenosti a montovali ste trojnozku z golfu do octavky ...Zajtra by mi mala prist domov tak sa chcem cez vikend nato vrhnut aby som vedel co ma caka :D Pripajam este cislo dielu Maticoskrutky resp. adapteru na nastavenie vysky tretej nozicky u trojnozky. 1J0 711 354 - 8x25mm Vopred dakujem za odpovede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Matica sa pouziva jak pri OC1 tak pri G4 Ked ti ju neposle tak ju dostat kupit ako ND. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n0iDek Odesláno Listopad 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Matica sa pouziva jak pri OC1 tak pri G4 Ked ti ju neposle tak ju dostat kupit ako ND. MNo tak volal som tomu Panovi a maticu nasiel :) on si nevsimol ze sa aj ta sa ma odskrutkovat takze pohoda :) ... Zatial sa mi nikto nevyjadril ci mi ta Laktovka bude pasovat bez nejakych vatsich uprav tak potom zavesim nejake fotky :) z montaze ;) Zatial Mier :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Ty asi nevies CITAT!!! este raz to sem napisem!!!! LAKTOVA PASUJE!!!! OPIERKA PASUJE: OC1 PRED PO FACELIFTE, GOLF4,SEAT TOLEDO !!!! tu som ti oskenoval jak na montaz!!!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 zoznam dielov!!!+ demontaz + 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n0iDek Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Jo to je vsetko super diki moc :) zohnal som uz aj matico srob pretoze pan mi to neposlal k opierke.Ja som len chcel vedet ci plasty budu sedet a ci nebudem muset nic frezovat alebo prevrtavat :)... tento tyzden to pojdem nahadzovat tak pripojim nejake fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FerikOCT Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Zdravím, mňa by zaujímalo či by sa nejako nedala sfušovať opierka z 2 okty do jedničky. prípadne trošku siahnúť aj na stredový panel. Nemáte s tým niekto skúsenosti? Resp. ak niekto poznáte uchytenie na jedničke aj na dvojke. Páči sa mi že má aj vetráky vzadu, ale je to iba taký nápad. Vďaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n0iDek Odesláno Listopad 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Tak som tu opat....Vcera som so susedom montoval tu laktovku do auta octavky 1... a museli sme vela premyslat ako to vymyslime ... Musim napisat ze laktovka z Golfu 4 nepasovala .... Trojnozka a vsetko sadlo ako malo, ale pri nasadzovani bocnych plastov / su v manuale zaznacene ako ''P - O''/ ... bol problem. Vobec to nepasovalo su dlhsie, sused zobral svoje plasty zo svojej octavky a prisli sme nato ze GOlfacke plasty na mojej opierke su inych rozmerov, tak sme museli brusit-rezat-skracovat podla jeho opierky ... Na treti krat sa nam to tam konecne podarilo dostat tak aby to nepruzilo, ale vznikol dalsi problem pri zatvarani popolnika - plasty vzdy vytlacilo von a popolnik sa neda zacvaknut tak ako by mal byt. Z toho usudzujem ze budem mat este co robit aby to vyzeralo trosku esteticky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 zrada je inde :) ked si vsimnes, ten srob co drzi opierku na trojnozke, ked ho povolis mozes behat s opierkou dopredu dozadu... tak isto sroby po popolnikom co drzia vzadu (v strede) ten stredovy plast maju volu, teda presnejsie nie sroby ale ten plast.. nejsu v nom okruhle diery ale pozdlzne ... aby ti to sedelo musis trafit spravnu polohu opierky a stredoveho plastu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n0iDek Odesláno Listopad 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 No tak toto sa priznam som neskusal zatial asi som Lama :) ale urcite to vyskusam .. no dufam ze to tam teda nejako napasujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.