Stickler Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Tak, tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 No uvidime za tepla,dneska bylo pod mrakkem a z uhlu to sklo je fialovy Pri nejhorsim od kamionu litaji kaminky stale 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 ...Jo? a proč se mému sklu ustavičně vyhýbají?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Stickler: mi ho na 2 dny pujci, kdyz neumis chytat :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 :lool: asi budu muset :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Nesmis se kaminku vyhybat, ale spis jim nadbihat:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 tak jsem se právě parádně vytočil, objevil jsem rez u zadních světel na tý špičce blatníku nad světlama je to 3 týdny co jsem byl ve škodovce, vyfotili, objednali mě na termín toto pondělí v podnělí ráno auto přistávím a ptám se kdy to bude a prý že at počítám, že do středy bude auto u nich dneska tam volám co a jak a on mi povídá, že nemaj vyjádření z MB a že musím počkat a že na reklamaci je 30 dnů, tak jsem vytekl, proč si to fotil 3 týdny zpátky, když s tím nic neudělal a objedná mě na termín opravy, no jsem nasranej jak sviňa 3 dny tam auto stojí úplně zbytečně je to normální? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 (upraveno) tak byla to reklamace, tudiz krome paliva hrazeny nahradni vozidlo? Upraveno Červenec 9, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 no reklamace jo, ale MB se zatím nevyjádřila, ale hlvně mě sere ten přístup servisu, proč si to nenechali posvětit od MB už před 3 tejdnama to jsem tam mohl jen přijet a oni by to opravili ale oni si tam nechaj auto, aby se v MB optali, zda to uznaj na reklamaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Njn špatná údržba laku ;D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Asi a z bolky mi pak daji odpoved,ze to je odreny od mechanickych necistot,jako me argumentovali u prednich dveri u list Zadni prahy opravili,ale to samy u prednich dveri neuznali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Koukni na vsechny dvere za tesnici gumy, jestli ti to nerezne i tam, pripadne to neni otlacene az na zakladovku. Stejne tak koukni na predni dvere kolem zamku, kde se jejich hrana zavira do tesnici gumy zadnich dveri. A jeste koukni na spodni hrany zadnich dveri, jestli tam mas jeste vubec lak. Pokud ti to rezne takto zvenku u svetel, je velika pravdepodobnost, ze auto je chyceny kompletne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 mě už taky u levych zadních dveří chybí lak, nevím proč... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červenec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 U tech dveri mi to uz opravili, teda u zadnich, u prednich v miste bocni listy to neuznali, ze to je odreny od necistot kokoti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 kuwa, už to je 10 dnů co jsem auto přistavil na domnělou opravu do škodovky, sice jsem si ho zase po 3 dnech odvezl, protože nevěděli, zda jim to MB povolí na záruku opravit,ale ten přístup v servisu mě sere když jsem si auto minulou středu vzal zpět a vypucoval je tam, tak mi vedoucí sliboval, jak mi následující den zavolá a hovno, tak mu v pátek volám sám, nebyl tam, ale prý že mi zavolá, opět nic, tak jsem si ho sehnal a řekl mi, že MB se ještě nevyjádřila a že má slíbeno, že v pondělí 14.7.bude mít vyjádření a hned mi zavolá včera bylo úterý 15.7. a opět nikdo nevolal, tak jsem zavolal přímo do MB a paní mi to vyhledala a velmi ochotně sdělila, že vyjádření poslali do servisu ve čtvrtek 10.7. a mě ten idiot v pátek tvrdil že ještě nic neví a k dnešnímu dni se mi ze servisu nikdo neozval a to mají vyjádření již 6 dnů přijde vám to normální? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Normální ignorantská práce. Šel bych do jiného servisu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 já tady byl vždy spokojen, ale odešel vedoucí servisu i nějaký technici a ťeď šílený blbý je že oprava je schválená, ale jen pro tento servis, pokud to dám jinam, tak jiný servis bude muset žádat, i když snad když to jednou MB schválí, tak podruhý taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 neprijde mi to normalni, ale bezny. Bohuzel jen u nas v CR, potkal jsem uz par lidi, co jezdi servisovat do Nemecka presne kvuli tomuhle. Dilentantismus, neochota, a v tech jeste horsich servisech i arogantni jednani. Ja, ac vzdycky preferujici autorizaky, jsem jimi ted tak znechucenej z vlastni zkusenosti, ze se bojim, abych tam nemusel byt jen pro nejakou prkotinu. Jinac, hod nam sem nazev servisu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 je to Autoprodej Dukla Pardubice, dneska mi volal, že už má informace, tak mu říkám, že to vyjádření má už od čtvrtka, tak mi odpověděl, že takovou informaci nemá nevím, kdy mě chtěli informovat, kdyby tam včerá nevolala ta slečna z MB a nepostrčila je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 zmenil bych servis a do Bolky bych napsal oduvodneni, ze jsem hrube nespokojen s chovanim a pristupem tohohle servisu. Oni autorizaky strasne neradi delaji na zaruku, protoze je s tim ojeb a jina taxa. Navic pokud to odflaknou, jak je jejich spatnym zvykem, tak uz to neresis s Bolkou ale s Dekrou, ktera vstupuje mezi zakaznika a servis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Březen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 tak přemýšlím, zda snížit nebo, naskytly se pružiny, ale nevím o kolik budou nižší nevíte někdo jak jsou dlouhý standard pružiny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2015 jedna expediční z Alp je škoda, že cestou přestala klima chladit a veku 30 stupínků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Únor 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Tak jsem trochu doplnil výbavu a překvapilo mě jak to je festovni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.