Guest MiroslavD Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Zdravim vas, mam skoda octavia r.v.2000; 1.9TDI. Nedavno mi vytiekla voda (teraz uz viem, ze to bolo z okruhu kurenie) na nohy spod palubovej dosky. Stalo sa mi to v zahranici a narychlo dohodnuty mechanik mi to urobil na dojazd na slovensko tak, ze odstavil okruh kurenia a prepojil hadice len na okruh chladenia motora, povedane laicky. Povedal mi, ze mam pokazene v anglictine 'metrix' ktory mi zabezpecuje cirkulaciu vody pri kureni v interiery. Chcem sa spytat na radu od skusenych: 1. ako sa vola ten diel ktory mam poruchovy(pokial som vam dal dostatocne vysvetlenie a popis k tomu aby sa to dalo takto identifikovat) 2. je to mozne vymenit doma v garazi, alebo radsej k mechanikovi? 3.da sa vyratat predpokladana cena za opravu, s odchylkou plus-minus? (mam nedaleko mechanika, ktory to s cenami prehana,tak by som chcel vediet aspon priblizne s cim pocitat) Dakujem za vase odborne rady. S pozdravom Miroslav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 No sundat palubovku a vyndat topeni... nepsal si jestli mas klimu nebo ne... jestli mas klimu je to o neco slozitejsi,,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MiroslavD Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Mam to bez klimatizacie. Je to velmi zlozite? Jednim slovom, zvladnem to svoj pomocne, ked niesom mechanik? Dakujem za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Pri vytečení vody z pod palubovky resp. pri jej presakovaní to býva väčšinou vadný (netesný) radiator kúrenia ak sa nemýlim. Skús to rozobrať..tak by si mal opticky byť schopný určiť poruchu. Zložité to je podľa toho aký si pokročilý čo sa zručnosti v takýchto veciach týka...treba rozmontovať palubnú dosku, pričom radiator vytiahneš iba po odstránení výstuhy, ktorá ide palubnou doskou...a tá je na nitoch, ktoré následne musíš nahradiť skrutkami. Ale neviem akú závadu presne určil mechanik, pretože výraz metrix mi okrem filmu v súvislosti s kúrením nič nehovorí Odkiaľ si ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MiroslavD Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Som z Martina. Mechanik mi to nazval takto v anglictine. Pretoze, som tento problem riesil v zahranici. Bezne veci si dokazem opravit sam.Aj dat dole palubovku,ale potom ju naspat zmantovat som si uz nie isty. Zvlast budiky a podobne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.