VSemi Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 každý si myslí že ten 2litr moc žere ;) ................mě nepřekvapuje...jezdím tak taky ......občas ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kláca Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 a proč tym ty kola nedáš?? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 2:kláca - bojim abych je nezničil, navíc byste mě pak uháněli že mam offroad Autí na prodej, pokud by měl o něj někdo zájem, pište SZ nebo volejte na 775 070 774 - kola dle výběru (od 15" do 17") 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 ale..co tak náhle na prodej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 ...málo místa na parkování. Jezdím teď v autě jenom sám a najít ráno ve městě parkování na kombajna je docela dost velkej problém, takže uvažuju že tohle prodám a naboucham LPG do Fabie ;) Klidně bych si ho nechal jako 2. auto, ale nemam tolik peněz abych Fabii přestavěl na plyn, takže proto musí Golf z baráku. Jinak jsem s ním nadmíru spokojen. Za 9 litrů plynu lítá jako čert a s novym podvozkem a gumama super svezení. Prodej nijak tlačit nebudu - jsem ochotný se na ceně dohodnout, ale ne prodat za každou cenu. Pokud se neprodá, bude holt jezdit s rozlámanýma nárazníkama a budu parkovat jako prase metodou odstrkávání aut :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Červen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 včera jsem obul Golfa na větší kola, abych viděl jak na vypadají na autě když už je mam doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
piskot Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Pekny, jen to chce tak minimalne 5 cisel dolu:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 ne, není to ofroud 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Moc pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 ve čtvrtek jsem na Golfa namontoval homologované LED denní svícení a v sobotu mu udělal pápá. Nyní už si ho užívá nový majitel. Přeji mu hodně spokojených kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 chceš to tu zamknout nebo ponechat jako vzpomínku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 ještě přidám foto z montáže denního svícení. Zapojeno stejně jak mam u FI a OI přes PIN 6 Klidně to nech otevřené pokud by se chtěl někdo na něco zeptat, případně s něčím poradit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seatí vetřelec :o) Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 hezky golfik :lool: a motor chvalim :) edit:aha ted jsem to docetl a golfik uz je prodany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.