alessvitak Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 zdravím chystám se na výměnu žhaviček a chtěl bych se zeptat na zkušenost jestli je jejich výměna problém co se týče jestli se netrhají v bloku. A jak se to plastové vedení jestli se dá vyměnit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 já stim třeba problém neměl vzal sem golu dlouhou 10ku a za chvíli bylo vyměněno :) pokud by ti nešli tak vždy kousek povolit pak zas kousek utáhnout a tak furt dokola až je povolíš a já u těch nových vzal závit suchým grafitem než sem je tam dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
alessvitak Odesláno Listopad 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 tak znate to 3 auta v cajku a pak jedno. A jak je to stím plastovým vedením k žhavičům je tam někde zasuvka nebo tak něco když jsem zkoušel žhaviče tak se mi to při vyndavání povedlo krapet zlomit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fastarrow Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Potřeboval bych radu. Kokta startuje na třetí otočení. Pravda - baterka není kdo ví co. Ale jak přijdou mrazy, tak mi hrozí, že nenastartuju. Podíval jsem se na žhavičky a zkusil je propojit drátem jestli jedou. A přitom jsem zjistil, že pravá (když stojím před autem) je zkrácena na pul cm. Viz foto. Tak jsem si říkal, že to je to divné, že se ulomila tak blbě ale ok. Koupil jsem druhou a jak jsem to nasazoval, tak jsem zjistil že v té zapalovací rampě není místo JEN U TÉ JEDNÉ svíčky. Chci se zeptat jak to má vypadat: zalomil tam někdo něco předemnou? Nebo kde je chyba? Nevím jak bych vytáhl to co je uvnitř. Vypadá to tam jako originál a dulek tak pul cm na nasazení na svíčku. Nebo chybí guma okolo? Ale asi ne, protože je stejně dlouhá jako ostatní. MOhl by mi někdo poradit co je vlastně špatně? Vyměnit zapalovací rampu asi není jednoduché.. kabely vedou někam do svazku pod baterku a nevím kolik koštuje druhá rampa. Případně bych musel taky zkrátit i tu druhou, ale pak nevím jak zjistit, jestli to vlastně funguje a žhaví (ta zkrácená svíčka) Díky za rady! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 V rampe mas zalomeny koniec zhavicu, treba to vybrat. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fastarrow Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 V rampe mas zalomeny koniec zhavicu, treba to vybrat. :palec: vypadá to tak.. Jsi si jistý jo? Máš nějaký nápad jak to "vybrat"? :D nechci roztrhnout tu gumu... nahřát? To je asi odolná guma proti nahřátí... Nebo přecejenom naříznout a dostat se tam? Máš nějaký nápad? Jsem od domu 200km tak mám sice kufřík, ale omezené možnosti. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Ten plast narez z boku , vytiahni zalomeny zhavic alebo je tam poskodeny konektor ktori ide na zhavic narovnat a nasunut, potom pouzit zmrstovaciu buzirku. :palec: zmrstovacka: http://www.foxel.sk/3002/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fastarrow Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 jj díky. BTW foxel má můj kamarád který bydlí 8km ode mne tady na Moravě :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek1583 Odesláno Listopad 9, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2017 Zdravím měl bych dotaz ohledně toho gumového(plastového) můstku ke žhavíčům. Díval jsem se na něj při výměně a je už dost zteřelý a nejsem jistý, jestli ještě spojuje a tak se ho chystám vyměnit, ale narazil jsem na problém. U nového jsou na koncích konektory, ale v motoru jsem žádné konektory nenašel. Ten původní vypadá, jako by byl zapojený na přímo až kdoví kam. Proto máte s tím někdo nějaké zkušenosti, měnil ho už někdo z vás a jak jste to provedli? Díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.