Guest viktor Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Ahoj, mám octávku, jedničkovou. Mám ji koupenou od našich. Tak o ní vím vše. Oni jí kupovali jako novou. Tak jsem myslel, že tam i vše je. No a neni.... neni tam ta hlava na orig. škoda bezpečnostní šrouby.....Prosím, píchnul jsem a auto stojí :-( nemá někdo radu jak to řešit?? Já mám obal a tudíž i číslo od toho šroubu.Dá se to dodělat dokoupit???? Nebo nemá někdo z prahy stejný? a byl by ochoten pomoc? Ani nevím, jestli jsou shodný. Mám foto.Dík za radu!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 (upraveno) zajdi do skodovky a oni by to meli objednat taky jsem si myslel, ze ten orisek nemam, ale byl ulozeny v ty polystyrenovy vyplni u rezervy, zkousel ses tam poradne podivat? Upraveno Listopad 20, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest viktor Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Jo jo, jákoukal snad všude. Vyházel jsem vše. Pak i gumu, koberec tu výplň....pak celé auto....Ani doma ani u našich.....škoda spol. je asi poslední šance! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 (upraveno) no ja zazil takovou situaci v gumarne, kdyz jsem ten orisek nemohl najit :D trvalo to asi 10 minut, nakonec jsem ho nasel zapadly v ty vyplni uplne nekde dole. To objednani nebude problem a jestli na tom aute mas nejaky kola pekny, tak bych to snad ani pres nikoho ciziho neresil, nahoda je blbec, vid. Upraveno Listopad 20, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest viktor Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 To chápu, ale já bych tam pak dal jiný No jo, tak v pondělí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Chod do skodovky a objednaju ti novy orech na bezpecnostne sroby. Popripade pozicaju ked vies to cislo . napr: 61,64, ABC1, ABC6 ATD. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest viktor Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 No já mám cfa 071 003 ... škoda by je mohla dodat až za měsíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Se mi zrovna před nedávnem stalo, že jsem přezouval netradičně v pneuservisu na zimáky (gumy byly nový). Že jsem měl letní už v kufru, tak jsem ořech hodil do schránky nad rádio. No a když ho pak hledám, tak nebyl nikde...najednou jsem si nemohl vybavit, jak to s ním bylo...Prohledal jsem doma všechno, všechny kapsy, celej sklep, celý auto, v servisu se stavoval...Před cestou do Škodovky jsem se v poslední křeči zeptal ženy: "nevidělas někde takové malé zubaté?" - "Ale jó, něco takovýho mi spadlo v autě někam na podlahu". Tak jsem to znovu překopal, a byl svině zaseklej v kolejnici sedačky - to už jsem měl ucho na koberci, třikrát vykroucenej krk a bolavý záda :) Skoro bych řekl, že by v autorizovanejch servisech měli mít toto jako povinnou výbavu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinO2 Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 Zkus tady nahodit tu fotku sroubu, mam doma nekolik orechu na bezpecnostni srouby, tak treba se nahodne shodnem. Jinak ja uz jsem bezpecnostni srouby z kol zahodil, mam vsechny obycejny, jednou byl utazenej, tak ze jsem ho skoro protocil, za to ryziko, ze pak nekdr zustanu cucet to nestoji. M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 Já už ho taky jednou kupoval prodají ti ho i s jedním náhrádním šroubem stál nějak kolem 280,- kč. Buď ho mají skladem a nebo ti ho do druhého dne dodají ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 (upraveno) Ale pokud potřebuješ hned vyměnit kolo tak zavolej Škoda asistenci oni by tu sadu měli mít sebou Upraveno Listopad 28, 2009 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 Ale pokud potřebuješ hned vyměnit kolo tak zavolej Škoda asistenci oni by tu sadu měli mít sebou Ahoj Viktore. Pošli foto, mám na servisu zhruba půlku palety šroubů, když přijede kárka s podobným problémem. Půjčím Ti ho a možná budu mít i 2x, tak bychom se mohli dohodnout. Nebo prodáváme za 350kč orígo sadu novejch - skladem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.