Přejít na obsah

Bezpečnostní šrouby

Guest viktor

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mám octávku, jedničkovou. Mám ji koupenou od našich. Tak o ní vím vše. Oni jí kupovali jako novou. Tak jsem myslel, že tam i vše je. No a neni.... neni tam ta hlava na orig. škoda bezpečnostní šrouby.....Prosím, píchnul jsem a auto stojí :-( nemá někdo radu jak to řešit?? Já mám obal a tudíž i číslo od toho šroubu.Dá se to dodělat dokoupit???? Nebo nemá někdo z prahy stejný? a byl by ochoten pomoc? Ani nevím, jestli jsou shodný. Mám foto.Dík za radu!!!!

Odkaz ke komentáři

zajdi do skodovky a oni by to meli objednat :palec: taky jsem si myslel, ze ten orisek nemam, ale byl ulozeny v ty polystyrenovy vyplni u rezervy, zkousel ses tam poradne podivat?

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

no ja zazil takovou situaci v gumarne, kdyz jsem ten orisek nemohl najit :D trvalo to asi 10 minut, nakonec jsem ho nasel zapadly v ty vyplni uplne nekde dole. To objednani nebude problem :palec: a jestli na tom aute mas nejaky kola pekny, tak bych to snad ani pres nikoho ciziho neresil, nahoda je blbec, vid.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Se mi zrovna před nedávnem stalo, že jsem přezouval netradičně v pneuservisu na zimáky (gumy byly nový). Že jsem měl letní už v kufru, tak jsem ořech hodil do schránky nad rádio. No a když ho pak hledám, tak nebyl nikde...najednou jsem si nemohl vybavit, jak to s ním bylo...Prohledal jsem doma všechno, všechny kapsy, celej sklep, celý auto, v servisu se stavoval...Před cestou do Škodovky jsem se v poslední křeči zeptal ženy: "nevidělas někde takové malé zubaté?" - "Ale jó, něco takovýho mi spadlo v autě někam na podlahu". Tak jsem to znovu překopal, a byl svině zaseklej v kolejnici sedačky - to už jsem měl ucho na koberci, třikrát vykroucenej krk a bolavý záda :)

Skoro bych řekl, že by v autorizovanejch servisech měli mít toto jako povinnou výbavu...

Odkaz ke komentáři
Ale pokud potřebuješ hned vyměnit kolo tak zavolej Škoda asistenci oni by tu sadu měli mít sebou

Ahoj Viktore.

Pošli foto, mám na servisu zhruba půlku palety šroubů, když přijede kárka s podobným problémem. Půjčím Ti ho a možná budu mít i 2x, tak bychom se mohli dohodnout. Nebo prodáváme za 350kč orígo sadu novejch - skladem.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...