dunaj6 Odesláno Listopad 25, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 chalani, jak bolo teraz vela dazda a mlak zacali mi obe predne strany vrzgat pri perovani.. ci uz na nerovnostiach alebo ked auto stoji a ztlacim dole blatnik.. auto sa vracia hore takze tlmice by to byt nemali... stryko ked odhcadzal mi povedal ze to su tyčky stabilizatora ze su suche.. konkretne mam tieto http://www.skoda-diely.sk/data/items/16/4b0eed93e8e65.jpg ide o to ze som to prestriekal WDckom a bolo ticho... akurat ze po prejdeni 10km to zacalo robit zase.. ked kupim nove, prestane to? alebo je zrada niekde inde? ide mi o to ci to vrzga preto ze je to vybite alebo len suche.. lebo proti suchemu nepomoze ani nova tyčka... s tym vrzganim sa zmierit neviem lebo sa uz pomaly ludia otacau co to je ze vergel :D dik za skoru odpoved lebo idem dnes prehadzovat kolesa tak nech to vyriesim naraz s tym... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 ja by som povedal,že to robí uloženie stabilizátora... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 vies co, prisiel som nakoniec na to, ze ked to je suche, alebo len jemne mokre tak je to ticho... ale ked poriadne prsi a je vela mlak a nechtiac chytim za den tak 3 az 5 poriadnych mlák tak tam niekam zatece voda a vrzga to... zatial som to nemenil a teraz je to ticho odkedy som pisal ten prispevok.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.