Přejít na obsah

Vrzganie pri perovani - tyčky stabilizatora

dunaj6

Doporučené příspěvky

chalani, jak bolo teraz vela dazda a mlak zacali mi obe predne strany vrzgat pri perovani.. ci uz na nerovnostiach alebo ked auto stoji a ztlacim dole blatnik.. auto sa vracia hore takze tlmice by to byt nemali... stryko ked odhcadzal mi povedal ze to su tyčky stabilizatora ze su suche..

konkretne mam tieto

http://www.skoda-diely.sk/data/items/16/4b0eed93e8e65.jpg

ide o to ze som to prestriekal WDckom a bolo ticho... akurat ze po prejdeni 10km to zacalo robit zase.. ked kupim nove, prestane to? alebo je zrada niekde inde? ide mi o to ci to vrzga preto ze je to vybite alebo len suche.. lebo proti suchemu nepomoze ani nova tyčka... s tym vrzganim sa zmierit neviem lebo sa uz pomaly ludia otacau co to je ze vergel :D

dik za skoru odpoved lebo idem dnes prehadzovat kolesa tak nech to vyriesim naraz s tym...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

vies co, prisiel som nakoniec na to, ze ked to je suche, alebo len jemne mokre tak je to ticho... ale ked poriadne prsi a je vela mlak a nechtiac chytim za den tak 3 az 5 poriadnych mlák tak tam niekam zatece voda a vrzga to... zatial som to nemenil a teraz je to ticho odkedy som pisal ten prispevok.. :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...