Aerox Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Hezký den, vím že nahoře je již téma tohoto obsahu, nicméně v celém se nevyznám a proto doufám že nebude smazáno. K jádru tématu. Mám Octavii 1 po FL, a mám zájem o změnu barvy podsvícení budíku,originálního symphony rádia, talčítka rezervy a vyhřívání okna, kolečka světel a odlišit barvu ručiček u budíků. Jako barvu si představuji bílé podsvícení a červené ručičky budíků. CHCI SE PROTO ZEPTAT, JSEM Z MĚLNÍKA ( 30km od Prahy ), sám si na to netroufnu protože jsem absolutní nešika, a sháním někoho kdo to levně a kvalitně udělá, klidně nějaký domácí kutil ( + pište rovnou cenu ) Díky kluci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Máš SZ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sigaron Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Jojo přesně do toho bych šel rád taky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Predstavuji si to podobne jsem podsviceni modre a cerveje rucicky. Napiste mi do SZ cenu jsem take kousek od prahy. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ssimek Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Čau chlapi, jsem z Prahy a rad bych taky věděl více informací o možné montáží. S tím ze já již nemám originální rádio, jinak vše co je podsvícené tak jít do modré barvy. Mam O1 před FL. Dejte mi prosím vědět jak by jsme se mohli domluvit. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.