Přejít na obsah

Otevírání oken

jaskope1

Doporučené příspěvky

Zdravím,

potřeboval bych o vás s něčím poradit. Začalo mi blbnout centrální zamykání, rozhodl jsem se, že místo měnění mikrospínače (podle návodů jsem si na to netroufl) nechám vyměnit celý zámek (500,- Čína + 150,- práce) u dveří řidiče. Ale doplatil jsem na to. Nyní když příjdu k autu a klíčkem odemknu řidičovy dveře tak se automaticky také stáhnou okýnka (mám jen ty přední v elektrice).

Dále pak když otevřu dveře, tak slyším zvuky, které dělá octa normálně až když otočím klíčkem (čerpadlo a další relátka).

Dát za origo zámek 3000,- se mi nechce, je nějaká možnost eliminovat otevírání oken? Třeba vytrháním nějakých drátů? Takhle raději odemykám klíčkem kufr nebo spolujezdcovy dveře (tam centrál funguje) a až pak lezu do auta.

Odkaz ke komentáři

koukals do řj oken jestli tam není hniloba a oxidace? co dráty v průchodce mezi dveřma nejsou dolámaný ?

jinak já už sem nákej ten čínskej zámek montoval a problém nastal jen jednou když si pán dovez zámek kterej byl pro oktávku a chtěl ho dát do fábie tak to dělalo podobný věci co píšeš opravil sem ten původní a byl pokoj

Odkaz ke komentáři

šulda -> tato vymoženost s otevíráním a zavíráním oken klíčkem mi přijde zbytečná a osobně jsem ji ještě úmyslně nepoužil

pavel71 -> dráty v průchodce se zdají v pořádku a řídící jendotka na pohled nejeví žádné známky jež popisuješ.

Začalo to ihned po výměně zámku. Normálně bych takové zboží šel reklamovat, ale reklamace může trvat až 30 dnů a po tu dobu bych musel mít auto někde v garáži jelikož bez zámku se jezdit nedá a starý už je pryč.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...