Přejít na obsah

přidání zámku do kliky

amon

Doporučené příspěvky

Zdravím, ať hledám jak hledám, nikde jsem se neshledal s úspěchem. Zajímalo by mě, jestli někdo máte zkušenosti s přidáním zámkové vložky do kliky, kde předtím zámek nebyl. Konkrétně řečeno, mám novou sadu zámků a na své octavii I combi jsem neměl zámek (zámkovou vložku) u spolujezdcových dveří, nyní ho mám k dispozici a chtěl bych ho tam namontovat, a tak by mě zajímalo, jestli tam je jen nějaká záslepka v klice a nebo jestli je to výlisek jako např.u kliky zadních dveří a kvůli přidání zámku budu muset koupit kliku, která je k tomu uzpůsobená..? Díky :-)

Odkaz ke komentáři

Tak smůla...konečně se mi to povedlo odmontovat a ačkoliv jsem při výměně zámku dával v servisu požadavek na zámek s centrálním zamykáním, vložit tam fabka nejde:-( takže buď mi tam dali jiný a nebo to prostě nebyl správně řečený požadavek :-/ každopádně děkuji za pomoc :-)

Odkaz ke komentáři

Já bych si tu přihřál svojí polívčičku ... koupil jsem auto které má všechny zámky vylámané, zřejmě několik pokusů o krádež. Jde nějak vyrobit nebo opravit tyto zámky aby fungovali na původní klíč ?

:D Ano ide to!!! Poskladat nove zamky-fabky na povodny kluc co je od auta.B)

Tak smůla...konečně se mi to povedlo odmontovat a ačkoliv jsem při výměně zámku dával v servisu požadavek na zámek s centrálním zamykáním, vložit tam fabka nejde:-( takže buď mi tam dali jiný a nebo to prostě nebyl správně řečený požadavek :-/ každopádně děkuji za pomoc :-)

:blink: Treba si zohnat zamok s centralom ktori je na kluc. foto mas hore.B)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...