tom.tesi Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Zdravím všechny. chtěl bych cám ukázat svoje vysněný auto, ke kterýmu jsem se po létech propracoval počínaje fáčkem feldou konče. Octávu jsem pořídil 7.11. 2014 kdy měly najeto 105 000 km původ z ČR, po druhém majiteli co ji vlastnil pouhého tři čtvrtě roku. Jinak auto je částečně v rs paketu, tak ho chci dokončit a dodělat na něm ještě pár drobností k obrazu mému. Teď něco o autě samotné: rok výroby 2003 motor 1.9 TDi výbava Elegance barva červená metalíza základní v tp, jinak oranžová cayenne metalíza 9770 karoserie liftback climatronic vyhřívané sedačky a zrcátka všechny okna v elektrice mlhovky xenony tažné zař. bajonet (páka) tempomat palubní pc Alu Spider RS R17 Úpravy: křídlo rs spz: upevnění bez rámečku stěrače aeriotwin folie na okna origo maska v černé alu do bílé barvy nové znaky chromové rámečky tachometru a palivoměru led osvětlení interieru, přihrádky spol, kufru potahy polokůže alcantra rs pedály ramena stěračů OII nově potáhnout volant znak na volantu možná prvky interieru do carbon folie Trippling (3x bliknutí blinkru po klepnutí do páčky) hodit do laku třmeny a bubny led žárovky do parkovaček aby dojem xenonů nekazilo žluté svěětlo parkovaček výměna antény za ploutev vytlumení dvěří a lepší repro černá lesklá folie na střechu nové alu nádobka ostřikovačů 5l + dodělat ostřik xenonů podsvícení interieru a budíků chip ŘJ (posléze možná zadní koutoučová náprava) Závady a opravy: 115 500 km olej, všechny filtry (vzduch, olej, palivo, kabina) + výměna tyče řízení 118 500 km vadný klimakompresor (dával malý tlak) 126 500 km čidlo abs L-P. 127 000 km olej+filtr, vzduch f. . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Vítej mezi náma, octa vypadá moc pěkně a že chceš dotáhnout RS vzhled do konce je jen dobře , jen co bych vytknul je ta maska, originální by octě pasovala o hodně víc než tato tuningová a navíc kazí ten RS vzhled :) . Přeju ti ať octa slouží mnoho kilometrů bez poruch a ať ti dělá samou radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 (upraveno) Pěkná oktule pane Hoď tam origo masku dotáhni ten RS vzhled a bude to fešanda Přeji mnoho šťastných km a ať ti kokta dělá jen a jen radost koukám že s Konnym máme stejnou myšlenku Upraveno Listopad 30, 2013 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom.tesi Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Děkuji za uvítání chlapy ;) No s tou maskou jsem zapoměl napsat. Taky bych tam raději dal origo. Tato mi tam nějak prostě moc nesedí. Jinak taky doufám, že při plné péči sní snad udělám mnoho šťastných tisíců :) Jak bude čas udělám i lepší fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 105 tis to máš akorát zajetý :D já mám 310tis a motor šlape jak hodinky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Taky Tě tady vítám a přeju hodně šťastných kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom.tesi Odesláno Prosinec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 105 tis to máš akorát zajetý :D já mám 310tis a motor šlape jak hodinky Jo motor šlape jak šwícary, akorát klíňák tam není origo a tak mi tam trošku "šustí" a při zapnutí climatronicu mi začně vrzat. ( asi kladka nebo ložisko kompresoru) :( Taky Tě tady vítám a přeju hodně šťastných kilometrů Děkuju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Moc pěkná a ty kilometry závidím.Třeba časem oživíš těch 66kw. RS vzhled je pěknej. Zadní nárazník nemusíš měnit, rs má úplně stejnej, stačí vyříznout otvor na koncovku. Sám mám rs koncovku a lepší u dieselu nechat origo dolů nebo dat chromovou koncovku zahnutou dolů, protože kdo to má pořád čistit od těch sazí.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom.tesi Odesláno Prosinec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Moc pěkná a ty kilometry závidím.Třeba časem oživíš těch 66kw. RS vzhled je pěknej. Zadní nárazník nemusíš měnit, rs má úplně stejnej, stačí vyříznout otvor na koncovku. Sám mám rs koncovku a lepší u dieselu nechat origo dolů nebo dat chromovou koncovku zahnutou dolů, protože kdo to má pořád čistit od těch sazí.:) Ahoj, jo no právě když jsem viděl kolik má najeto a poté co jsem si nechal ověřit auto ve škodovce jsem neváhal ani minutku, jelikož od pátel co mají Octule a mají na nich kolem půl mega km, tak říkám to beru hned. Už jen kvůli spotřebě a životnosti. Jo přemýšlel jsem nad chipem na těch 80 nebo kolik ty 66 se čipují aby to nějak rapidně neomezilo životnost. S tím nárazníkem, jsem si právě včera přečetl co píšeš, takže taky se ještě budu rozhodovat, zda-li do toho půjdu nebo ne, jelikož umývat auto od sazí každej druhej den by nebylo dobrý :D. Teď jsem vysolil love za auto, takže úpravy nechám až na jaro ale rád bych koupil křídlo hodil do laku, a hlavně musím na spidery koupit nový gumy, což bude slušná pálka. Po přezutí bych je rád zkusil plasti-dipem stříknou na bílo. Dále folie na okna plus na střechu dát bílou folii, ale vše se uvidí podle toho jak budou finance. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Moc pěkná Octulka, ať Ti dělá jen a jen radost ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 tak ono pokud ti udělá čip někdo ověřený s brzdou, tak to hulí skoro stejně jako série.Od sazí auto nemám, akorát koncovku, ale vídám auta, který mají celou černou prdel.:) Ta 66 se dá v pohodě čipnout na těch 92KW v klidu a pokud chceš jít výš, tak dej rovnou trysky větší a pak tam de nějakejch 110KW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom.tesi Odesláno Prosinec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 tak ono pokud ti udělá čip někdo ověřený s brzdou, tak to hulí skoro stejně jako série.Od sazí auto nemám, akorát koncovku, ale vídám auta, který mají celou černou prdel.:) Ta 66 se dá v pohodě čipnout na těch 92KW v klidu a pokud chceš jít výš, tak dej rovnou trysky větší a pak tam de nějakejch 110KW. Tak rozhodně bych si to nechal dělat od nějaké kvalitní firmy. No právě už jsem měl taky párkrát tu čest vidět auta, který sice šláply a byly v prde**, ale auto, který bylo bíly tak mělo zadek celej v černým. No zase tak rapidně až k těm 110 KW bych to asi nehnal, spíš kolem těch 80-90kW. Nechci z toho dělat "závodní žihadlo", ale kdyby to bylo o kapánek svižnější, tak bych se nezlobil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Kdyz das na ALH 764ky PPcka vstriky a soft tak se pohybuje nekde kolem 145ti koni...(Ja mel na 502kach 138Ps.)Zavodak z toho nikdy nebude,ale tech 140koni uz je celkem prijemnejch kdyz potrebujes predjet ;) Jinak samozrejme vytej,mas krasnou barvu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 vítej, chtělo by to více fotek, ale i tak jde vidět že to je kočka a ty kilometry jsou prostě luxus, tak hlavně hodně spokojených a bezstarostných km :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom.tesi Odesláno Prosinec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak jsem před zimou zainvestoval do stěračů a pořídil jsem hodně vychvalované aerotwin a jsem abych pravdu řekl zklamanej, jelikož pravej nedolíhá celou gumkou, takže nechává takovej rozmazanej okraj stopy stěrače. Zkusím opatrně přihnout rameno stěrače, a pokuď to nepomlže tak zřejmě budu mít u řidiče twin a klasiku u spolujezdce :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Aerotwiny jsou opravdu dobré stěrače , ale jediný problém je ten, že pravý stěrač celý nedoléhá na sklo (asi 1-2cm) a stěrač celý stírá až asi v polovině své dráhy. To si ale myslím, že ani nestojí za řeč tento lehký neduh řešit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom.tesi Odesláno Prosinec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Aerotwiny jsou opravdu dobré stěrače , ale jediný problém je ten, že pravý stěrač celý nedoléhá na sklo (asi 1-2cm) a stěrač celý stírá až asi v polovině své dráhy. To si ale myslím, že ani nestojí za řeč tento lehký neduh řešit ;) Jo to zcela jistě jsou. No přesně jak říkáš cca 2cm to nebere. No dalo by se říct že nestojí, ale tak když už to je nový a není to dle přestav, tak to člověka naštve :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Tady je problém v tom, že octa má to sklo zahnutý a prostě ty aerotwiny jsou spíš dělaný na rovnější skla, klasický raménkový stěrače se sklu přizpůsobí, ale zase nedokáží tak dobře stírat jako ty aerotwiny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Dal jsem komplety z OII a není problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Dej tam ramena stěraču z O2 a budeš mít klid.A je to o dost velký rozdíl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom.tesi Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Šťastný a Veselý a krásný Nový rok 2014 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom.tesi Odesláno Únor 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Poklice do bílé. A na jaře přijdou bílé spidery r17 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Moc pěkné poklice , ať se Ti daří a Octa dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom.tesi Odesláno Duben 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Tak takhle jsem si pohrál s alu z Rska, stříknul jsem je DIPEM a jsem velice spokenej, mohu jen vřele doporučit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Vypada to moc hezky ale pockej az se ti na to prilepi prach z brzdovejch desticek a jestli to budes beat wapkou tak to neber moc zblizka jinak si to natrhnes a muzes to sundat a jde to hodne blbe dolu... Taky jsem mel takhle strilly kola zrlenou barvou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom.tesi Odesláno Duben 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Vypada to moc hezky ale pockej az se ti na to prilepi prach z brzdovejch desticek a jestli to budes beat wapkou tak to neber moc zblizka jinak si to natrhnes a muzes to sundat a jde to hodne blbe dolu... Taky jsem mel takhle strilly kola zrlenou barvou... No je fakt, že to člověk umývá furt, jelikož je to špinavý hned, ale naštěstí jak píšeš měl jsem strach z toho že ten prach se do toho "zažere" a kupodivu nic. Jde to umýt úplně v pohodě jakýmkoliv způsobem (wap, hadřík, myčka). No nevím od koho jsi měl (výrobce) ale já jsem to zkoušel na kolech co mám na pracovním autě, a šlo to dolů napohodu. Tak uvidím. Ale sudnávat to rozhodně nebudu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Hele mel jsem foliatec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom.tesi Odesláno Duben 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 No tak to jo, já ho chtěl taky použít, ale nakonec sem volil cenově lepší variantu a i na doporučení z netu jsem zvolil racedip. A dal jsem 1 spray na kolo a je to super, jen při nasazování kol na auto jsem si u jedno vrstvu prodřel klíčem po stranách díry na šroub. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Můžeš hodit foto těch kol z blízka ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom.tesi Odesláno Duben 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Můžeš hodit foto těch kol z blízka ? Asi tak no. Není to lesklý, je to mat. Ale vypadá to dobře (aspoň když je to čistý) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.