Filipoo Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Taky mám tu radost přestoupit ze sekce OI do OII :) Mám combi 1.9 TDI, 77kw, rok 9/2006, BXE... Auto je dovezené z německa po prvním majiteli, najeto 186000. Výbava elegance.. Údržba na autě: Po koupi velký servis (rozvody+ pumpa,oleje,filtry atd), spojková sada se setrvákem... Snad nějakou dobu vydrží. Nějaké úpravy neplánuju,líbí se mi v sérii tak,jak je.. :) Musím říct, že přechod z OI do OII je hodně velký.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 pekna tak vitej v O2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Tož přeji hodně spokojených kilometrů Když kouknu na interiér tak možná budeš hledat časem >>Tohle<< Musím říct, že přechod z OI do OII je hodně velký.. :) Můžeš to drobet rozebrat abych mohl posoudit pocity nejen tvé ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 vitaj :) auto pekné tak prajem veľa šťastných KM a snáď pribudnú aspoň nejaké maličké úpravy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 ...a snáď pribudnú aspoň nejaké maličké úpravy ;) áno, jinak to nebude zajímavé... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipoo Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 áno, jinak to nebude zajímavé... :lool: Do budoucna uvidíme ;) Tož přeji hodně spokojených kilometrů Když kouknu na interiér tak možná budeš hledat časem >>Tohle<< Můžeš to drobet rozebrat abych mohl posoudit pocity nejen tvé ;) Každopádně když jsem do ní sednul poprvé, tak první věc co mě dostala, byl prostor. Oproti OI velký rozdíl.. Potom to ticho v autě,taky oproti OI velký rozdíl.. A takhle bych mohl pokračovat dále.. Sice se mi bude těžko zbavovat mé starší OI,protože auto mě nikdy nezklamalo a dost jsem do ní nasypal.. Ale jsem šťastný že jsem přesedlal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipoo Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Nové znaky jsou už tam,kde patří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipoo Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 (upraveno) Upraveno Prosinec 22, 2013 uživatelem Filipoo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Ahoj,taky te tu vitam koukam moravskoslezky kraj odkud jsi?Poradame srazy v OV u Shoping parku respektive KIKA tak klidne muzes nekdy prijed na pokec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipoo Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Ahoj,taky te tu vitam koukam moravskoslezky kraj odkud jsi?Poradame srazy v OV u Shoping parku respektive KIKA tak klidne muzes nekdy prijed na pokec Čau.. Rád bych určitě přijel,jsem z Karviné.. Stýkáte se tuším poslední neděli v měsíci?? :) Do Ov jezdím docela často. Kor teď,s manželkou po nákupech :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 jo Karvina super,tak jak nekdy pojedes pres Orlovou nebo ja do Karvine muzem hodit pokec ;-) a srazy jsou jak pises akorad vzime se nam moc nechce :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipoo Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Komu by se v té zimě chtělo :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Přeji hodně šťastných kilometrů - jen bych se možná obával toho motoru. Některé BXE trochu zlobí, ale tak má už najeto 183tis, což by bylo být po kritických kilometrech ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Hele další Karviňák :D :D ... gratuluju k OII :) ať slouží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipoo Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Přeji hodně šťastných kilometrů - jen bych se možná obával toho motoru. Některé BXE trochu zlobí, ale tak má už najeto 183tis, což by bylo být po kritických kilometrech ;) Ta poruchovost BXE se prej týká hlavně roku výroby 2007-2008.. Uvidíme.. Hele další Karviňák :D :D ... gratuluju k OII :) ať slouží :) Snad bude,díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipoo Odesláno Leden 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Tak nastal čas na nějaké změny a vylepšení.. Začínám úterní návštěvou u TDIfuna :) Potim se uvidí co dál.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipoo Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Po úpravě u TDIfuna.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 kde to je focené?? jak se jede na Petrovice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipoo Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 kde to je focené?? jak se jede na Petrovice?Nene,je to ve Starém Ráji za bývalou farmou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.