Guest zemi91 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Ahoj, chtěl bych se zeptat.Dával jsem auto na splátky jednomu chlapovi přestal splácet a jel jsem si pro to.Když jsem s autem odjížděl domů tak to škubalo nemělo to výkon a hulilo to jak z kamen.Samozřejmě spotřeba byla strašně vysoká průměr byl cca 18l/100km.Bylo mi jasné že asi bude prasklá hadice od turba a měl jsem zato že když se to opraví tak spotřeba bude zase jako dřív.Jenže jsem hadici vyměnil a spotřeba je stále stejná.Když jedu normálně podle předpisů ve městě 50km/h tak mi okamžitá lítá 20-30l/100km.To samé mimo město devadesát klidná jízda tak je to okolo 20l/100km jakmile tomu šlápnu a vytočim motor trochu víc tak okolo 3000-3500ot. tak se spotřeba stahuje dolů třeba i na 5l/100km.Tak nevím co s tím.. Je nějaká porucha v motoru že to tak žere a nebo jsou zblblý budíky???? Budíky mi ukazujou asi i nesmysli nepamatuju si co to psalo před tím ale ted tam mam třeba u spotřeby 18 KM/L.Je to tak správně nebo by to mělo být prohozené???Pomozte prosím fakt už nevím jak dál...Děkuji Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lopik Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Ahoj, asi máš v palubním počítači přepnuto ukazování spotřeby z l/100km na km/l. Té udávané spotřebě 18km/l odpovídá spotřeba 5,55l/100km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 (upraveno) Na 100% stačí si to nastavit v menu (nevíme co máš, Maxidot, polodot?). Sám to píše km/l, stačí si to nastavit správně. Upraveno Prosinec 9, 2013 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lupyno007 Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 už to máš v poriadku? ako si to vyriešil? mám ten istý problém, tiež tam mám spotrebu km/l...len neviem ako to nastaviť :))) tak kusok poradte ak môžte mám polodot 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 A co kousek manuálu? Tam se to nepíše? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lupyno007 Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 A co kousek manuálu? Tam se to nepíše? ja som to v návode nenašiel :( nepíše sa tam ako to prestaviť z km/l na normálne l/km :( takže ak niekto vie poradiť budem mu viac ako vďačný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Pokud mas maxidot tak podrzet tlacitko smerem dolu (u packy steracu) dat nastaveni a tam by mela byt polozka jednotky a tam si nastavis zobrazeni jestli chces mile ci km atd. meli by tam byt 4 varianty. Pokud mas polodot tak to uz si presne nepamatuju zda je tam nejaky nastaveni, tam to jde snad jen pres diagnostiku? ale to se mozna pletu polodot sem nevidel 3 roky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lupyno007 Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Pokud mas maxidot tak podrzet tlacitko smerem dolu (u packy steracu) dat nastaveni a tam by mela byt polozka jednotky a tam si nastavis zobrazeni jestli chces mile ci km atd. meli by tam byt 4 varianty. Pokud mas polodot tak to uz si presne nepamatuju zda je tam nejaky nastaveni, tam to jde snad jen pres diagnostiku? ale to se mozna pletu polodot sem nevidel 3 roky mám polodot a tam to práve nejde tak jednoducho :(, preto som sa tu pýtal. takže ma zaujíma nejaká odpoved na polodot..nejaký ten návod ako to nastaviť dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 lupyno007: necituj predchadzajuce prispevky, aby sme to nemuseli riesit, Ok? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lupyno007 Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 ok , nevedel som že to problém ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lupyno007 Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 znovu sa pripomínam s mojim problémom ako prestaviť spotrebu na polodote z km/l na normálne l/km :( ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Zkus nekoho kdo ma diagnostiku tam to pujde urcite ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 (upraveno) Tím určitě bych si nebyl jistej ale taky bych řekl že by to mělo jít. Z druhý strany proč je to v tom polodotu takhle nastavený? Třeba z míle na km to prý v polodotu nejde. Zkus se zeptat přímo kluků co do toho vidí, např. rolbař, Vaša, ferda25. Upraveno Září 2, 2014 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 (upraveno) jestli mas kabel, tak jsem nasel upravu z l/100km na km/l http://www.briskoda.net/forums/topic/315690-kml-instead-of-l100km/?p=3789056 Upraveno Září 2, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lupyno007 Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 pre Laurin Klement..no ale v tom, nastavení čo si dal odkaz je presný opak toho čo chcem ja :))) (toto mám prave nastavené km/l a chcem l/km) pre šulda : idem napísať chlapcom čo si písal. Ak to vyriešim tak Vám dám vedieť, zatial dakujem. ja netuším prečo je to tak nastavené..auto som kúpil pred mesiacom a bol to dovoz z Dánska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 ja vim, ale aspon te to navede a ve VCDS jsou napovedy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.