Přejít na obsah

Nesmyslná spotřeba

Guest zemi91

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtěl bych se zeptat.Dával jsem auto na splátky jednomu chlapovi přestal splácet a jel jsem si pro to.Když jsem s autem odjížděl domů tak to škubalo nemělo to výkon a hulilo to jak z kamen.Samozřejmě spotřeba byla strašně vysoká průměr byl cca 18l/100km.Bylo mi jasné že asi bude prasklá hadice od turba a měl jsem zato že když se to opraví tak spotřeba bude zase jako dřív.Jenže jsem hadici vyměnil a spotřeba je stále stejná.Když jedu normálně podle předpisů ve městě 50km/h tak mi okamžitá lítá 20-30l/100km.To samé mimo město devadesát klidná jízda tak je to okolo 20l/100km jakmile tomu šlápnu a vytočim motor trochu víc tak okolo 3000-3500ot. tak se spotřeba stahuje dolů třeba i na 5l/100km.Tak nevím co s tím.. Je nějaká porucha v motoru že to tak žere a nebo jsou zblblý budíky???? Budíky mi ukazujou asi i nesmysli nepamatuju si co to psalo před tím ale ted tam mam třeba u spotřeby 18 KM/L.Je to tak správně nebo by to mělo být prohozené???Pomozte prosím fakt už nevím jak dál...Děkuji Michal

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Pokud mas maxidot tak podrzet tlacitko smerem dolu (u packy steracu) dat nastaveni a tam by mela byt polozka jednotky a tam si nastavis zobrazeni jestli chces mile ci km atd. meli by tam byt 4 varianty.

Pokud mas polodot tak to uz si presne nepamatuju zda je tam nejaky nastaveni, tam to jde snad jen pres diagnostiku? ale to se mozna pletu polodot sem nevidel 3 roky :wacko:

Odkaz ke komentáři

Pokud mas maxidot tak podrzet tlacitko smerem dolu (u packy steracu) dat nastaveni a tam by mela byt polozka jednotky a tam si nastavis zobrazeni jestli chces mile ci km atd. meli by tam byt 4 varianty.

Pokud mas polodot tak to uz si presne nepamatuju zda je tam nejaky nastaveni, tam to jde snad jen pres diagnostiku? ale to se mozna pletu polodot sem nevidel 3 roky :wacko:

mám polodot a tam to práve nejde tak jednoducho :(, preto som sa tu pýtal.

takže ma zaujíma nejaká odpoved na polodot..nejaký ten návod ako to nastaviť

dakujem

Odkaz ke komentáři

Tím určitě bych si nebyl jistej ale taky bych řekl že by to mělo jít. Z druhý strany proč je to v tom polodotu takhle nastavený? Třeba z míle na km to prý v polodotu nejde. Zkus se zeptat přímo kluků co do toho vidí, např. rolbař, Vaša, ferda25.

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

pre Laurin Klement..no ale v tom, nastavení čo si dal odkaz je presný opak toho čo chcem ja :)))

(toto mám prave nastavené km/l a chcem l/km)

pre šulda : idem napísať chlapcom čo si písal. Ak to vyriešim tak Vám dám vedieť, zatial dakujem.

ja netuším prečo je to tak nastavené..auto som kúpil pred mesiacom a bol to dovoz z Dánska.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...