Přejít na obsah

ulozene najazdene km

dunaj6

Doporučené příspěvky

a nevies ako by som to vycital? vagom sa na motor pripojit viem ale zatial som na motore max mazal chyby.. :D nejaky navodik co kde poklikat? :P :D bol by som vdacny

//teda ak to vobec ide... (a to ze to moze byt prepisane aj tam s tym som zmiereny len by som to chcel pozret..)

ide mi o to ze mam auto z rodiny ktore viem aj kto kupil ako funglac atd atd a ked som si teraz po dlhsom case klikol na nete zaznamy z emisnej pise to horzne cisla.. ale je fakt ze podla tych zaznamov by sa s tym autom od 20.1.2011 do 13.07.2011 muselo spravit 500km denne aby to sedelo co je dost nemozne ked si uvedomim ako jazdia ti ludia co to mali predomnou.. :D a predtym jak sa zacnem dohadovat a pytat stryka ci to je stocene alebo nie tak by som to chcel skusit vycitat z auta.. lebo je mozne ze sa na tej emisnej pomylili pri zapise.. cele je to nejake zahadne :D

Odkaz ke komentáři

konny: cebia mi zhrnie za 20€ vysledky z troch stranok ktore su free, jedna je z ko.sk druha je zo seky (EK) a tretia je z testek-u (STK) a tam je prave ten udaj podla ktoreho to je stocene ale nemalo by byt... prave to potrebujem vycitat z auta a ne podla vinu alebo spz.. (na aute sa robila EK v januari a STK az v juli a prave v januari na EK je velmi divny pocet km a dokonca zaokruhleny a potom v juli uz ma auto o 86tisic viac napisane.. )

kocka87: no mam len uplne ten zakladny kabel z ebayu a cracknuty trojkovy vag, resp. aj stvorkovy len tam treba stale prekopirovavat zlozky... (kupoval som kabel na resetovanie kontrolky bagov ked som vyberal sedadla takze ziadnu profi diagnostiku nemam :D) ale na taketo relativne stare auto by to malo stacit... na jednotku motora sa mi to pripoji plnohodnotne...

Odkaz ke komentáři

Abych se přiznal, tak nevím, kde cebia sbírá informace a pokud máš přístup zdarma k potřebným info, tak je zbytečný vyhazovat peníze za něco, co můžeš mít zdarma ;) .

Jinak s tím mechanikem mě tak napadlo, co kdyby jsi se s ním domluvil, jestli ti třeba za flašku lepší pití neřekne, jestli s tím autem něco dělal s tím, že to zůstane jen mezi váma... ;)

Odkaz ke komentáři

sakra :D najhorsie je ze znamy ktory to vie vycitat za symbolicku sumu, tak to je prave ten co to stocil ak to teda stocene je.. :D nevadi.. nieco vymyslim.. dik moc za info :)

:palec::lool:

Tak je to teda stocene alebo nie je???B)B)

A co chces dosiahnut ked zistis ze to auto bolo stocene!!!!:prcprc::prcprc: Zastrelis strika co ti auto predal.???

:palec::smich::lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...