Přejít na obsah

TURBO

Přemin

Doporučené příspěvky

zdravím. našel jsem tady spoustu návodů na čištění turba. Myslíte si,že i jako začátečník to zvládnu vytáhnout vyčistit a dát zpátky?někde jsem aj četl,že je lepší do dáte někomu.

Touto cestou hledám i nějakou fandu škoda octavia z JM, nejlépe Břeclav, Hodonin co by mi případně pomohl.

Díky.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Taky bych rekl ze vyndat turbo neni az takova prdel, potrebujes potrebny a poradny vercajk, s cinou toho moc neporidis, lepsi to nekomu dat, nejlip kdyz ma zvedak. A pak samotne rozebrani turba ma taky svoje uskali, nekdy jde uz hodne spatne jen rozpulit, o povoleni a nezalomeni tri ctyrek sroubku u regulace ani nemluve, ve vetsine pripadu bez autogenu nic neporidis, a i nasledna montaz chce trochu umu a zkusenosti. Aniz bych te podcenoval, myslim ze doma na kolene toho moc neporves

Odkaz ke komentáři

Dělal jsem to zvládneš to doma na koleni neni to až tak těžké ale vě většině případech i v mém když sem ho vyndal mě čekal repas protože hřídelka měla vůli.. :(

vyndání asi tak 2-3hodky newím vyndat turbo ven pak vyšroubovat šneka a pozor at nevypadají lopatky vyčistit a zadělat.. určitě někdo napíše podrobnější návod ale kdyz budes hledat tak to tu určitě najdeš

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...