Hagis Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 (upraveno) Zdar hoši, objevil jsem toto: http://aukro.cz/jezd...3790391993.html nevíte o tom někdo něco? co to může být a k čemu? pojďme to trochu probrat a pokud je tu někdo, kdo o tom ví více, ať nás poučí :) Upraveno Prosinec 16, 2013 uživatelem Hagis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Není to náhodou fake? Už jsem o tom někde slyšela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Máš aspoň devět tříd?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 kdyby to za 400 kč mělo tyhle vlastnosti tak to do aut montují všichni výrobci :). To mi připomíná toho čecha co prodával rakušákům krabičku s diodou nahoře za ohromný prachy a tvrdil že to oddfiltruje elektriku z atomový elektrárny a pouští to dvnitř jen elektriku z obnovitelných zdrojů... a ty paka to kupovali jak šílený :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Máš aspoň devět tříd?? tvá poznámka svědčí o tom, že spíš tobě pár tříd chybí. ptal jsem se jen na názor, neříkal jsem, že si to jdu koupit, takže díky, že jsi mi to krásně vysvětlil, když už jsi takový odborník... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Máš aspoň devět tříd?? :lool: děvět tříd taky nemým za mých let byla základka osmitřídá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 No, to já jich sice měl 9, ale to mi k tématu moc nepomohlo ;) proč to lidé vůbec prodávají, když je to k ničemu? není přeci jen možné, že to trochu funguje nějak? zajímá mne spíš princip toho fungování a zda vůbec. to co tam píše jsou takové chlácholy okolo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 No, chtěl jsem to napsat hodně rázně. Ale i kdyby jsi nechodil do školy vúbec , měl by jsi pochopit to co zde píše kolega. Pokud to nemontují v renomovaných automobilkách kde se bojuje o každé deci, tak to asi nemá smysl. proč to lidé vůbec prodávají, když je to k ničemu? Asi proto , aby na tom rejžovali. Zrovna u tebe je lepší přidat ještě pár korun a koupit třeba nové svíčky. To aspoň dává smysl, a opravdu ušetříš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Mezitím jsem si něco o tom pročetla na ostatních fórech a je to celkem sranda. No prodává se to proto, že to lidi kupujou :), evidentně se dá vydělat na všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Já to všechno chápu, o tohle nejde. jde mi o to, zda je to FAKE jak vyšitý, nebo zda je možnost, že by to aspon nějak trochu mohlo fungovat. To že to nemontují automobilky zde nehraje roli, ono CELKOVÝ PROCES kolem ROPY a daní co z toho má stát je kapitola sama o sobě, a kdyby auta jezdila za 1l/100km, tak to by z toho stát moc neměl, že jo, takže bůh ví jak to je či není... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007122901 stačí google a první co z něj vypadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 OK, googlit umím taky :-p chtěl jsem názor někoho, kdo se s tím setkal v praxi a zda o tom něco ví... ale díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 V praxi jse se s tím nesetkal, ale dám ti dobrou radu .. nekupuj to ;) Jestli chceš uspořit zkus E85 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 proč to lidé vůbec prodávají, když je to k ničemu? Prodávají právě proto: není přeci jen možné, že to trochu funguje nějak? Můžeš bejt klidnej protože nejseš tak blbej jak si tu někteří myslí, protože ses zeptal a nekoupil to rovnou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 V praxi jse se s tím nesetkal, ale dám ti dobrou radu .. nekupuj to ;) Jestli chceš uspořit zkus E85 E85 už mám ;) Prodávají právě proto: Můžeš bejt klidnej protože nejseš tak blbej jak si tu někteří myslí, protože ses zeptal a nekoupil to rovnou ;) ani jsem to kupovat nechtěl ;) šlo mi jen o to, zda s tím má někdo vůbec nějakou zkušenost a aby mi zkusil vysvětlit, zda to může fungovat. blbej fakt nejsem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 (upraveno) Já to tak pochopil, bohužel tě leckdy lidi natvrdo odsoudí ;) Z druhý strany jsme možná někdy stejní. Upraveno Prosinec 16, 2013 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Ćetla jsem komentáře na aukru a koupilo to mraky lidí a někteří i mají pocit, že to funguje :). No mně se taky vždycky stane zázrak, když přezuju na druhou sadu gum a spotřeba je o půl litru nižší ;-), bohužel i opačně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Je to jen na vytahování peněz od ''hloupých'' lidí. Každýho normálního člověka přece musí trknout, že je to kravina a že jde v tomto případě jen o dobrý byznys, protože lidská hloupost nezná mezí... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.