KOKYN Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Je to o hromadu lepsi jak je to dole schvalne jsem si dal vedle fotku dve stranky dozadu a je to velkej rozdil! Super!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 Díky Radku.. ;) Pravda, taky jsem si to porovnal s tou fotkou a už mi to něprijde, že je to pořád vysoko.. :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Marty, jaký je to AP? Pořád nad ním uvažuju, jen ho má teď kamarád na F1 a je nešťastnej z toho, že když to dá dolů, tak to jde pořád na dorazy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub - Škodík Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Dík! Tak fofrem fofrem, jsem zvědavej, co zas kuníš! ;) Nemám na to čas, ale postupně se pomalu propracovávám k pojízdnému vozu. Kola jsou na autě, podvozek taky, nějaké díly v lakovně, motor s převodovkou v garáži a tak nějak. Příští týden sem na dovolené - ALE PAK SE NA TO VRHNU. Chtěl bych v červnu vyjet - za každou cenu. Už mám toho 1,9turboropa plný zuby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 22, 2014 Sdílet Odesláno Květen 22, 2014 BBSkama se neda nic zkazit jen vylepšit :) Každopádně jak jde k zemi je to líbívý jen tak dál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 (upraveno) Marty, jaký je to AP? Pořád nad ním uvažuju, jen ho má teď kamarád na F1 a je nešťastnej z toho, že když to dá dolů, tak to jde pořád na dorazy. Hele, je to v pohodě, mně to na dorazy na modrym nešlo nikdy a tady zatim taky ne..O víkendu pojedu dost naloženej,tak uvidíme.. ;-) Jinak pohodlný, tužší, ale nic strašnýho, na komfortu to fakt nic neburalo a auto sedí o dost líp, nenaklání se... ;) BBSkama se neda nic zkazit jen vylepšit :) Každopádně jak jde k zemi je to líbívý jen tak dál ;) Díky.. ;) Jinak obecná info...zadní vrata vyměněný,tak uvidíme, za jak dlouho to shnije znova.. :D Upraveno Květen 28, 2014 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Že by soukromej RS klub...? :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Ta bílá je taky vaše? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Nádnera ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 (upraveno) Ne ne, není..Ta už by nebyla kam dát... :D Ta byla "návštěvy", kámošky...Když s tim přijela, kára měla najeto 90km..Jela rovnou z NH Caru.. :D Navíc TDI... :D Upraveno Červen 9, 2014 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Ta zluta trojka je peckovni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Mno, TDI jede stejně jako klasika 110kW, ne? :) Teda jestli to je jako u OII.. Tam mě RS Diesel moc nenadchlo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Abych se přiznal, tak jsem s tim nejel, takže nemůžu soudit..Ale myslim, že časem poreferuju.. ;-) Ale na to že je to kamňák je to opravdu pěkně tichounký... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Tak dnes potkano u mechanika s asi neprijemnym bebe na zvedaku ale jinak musim rict ze auto je moooooc fajn a krasny kombinace podvozku kol a hlavne ty barvy je na 1+ B) doufam ze bude brzo zdravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 (upraveno) Byls u kluků v Nuslích jo?No, musim říct, že radost to nebyla ani maličko, ale nedalo se nic dělat no.. Už přes týden zas jezdíme.. Ale jinak moc díky za pochavlu.. ;) Jinak se semůžu nepodělit..Včera jsem něco najel s tímhle...Nesmysl!!! 420HP a 580Nm by Komvet..... Upraveno Červenec 28, 2014 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Super hračka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 ten vykon zlo !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Jj, jak jsem ti pak říkal po telefonu, nesmysl! V podstatě je to dost podobný tomuhle..0-150km/h, stíhačka.. :D Movie.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Super hračka!!!! To by byla víkendovka.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Hele, ta horní část tachometru a elán ručičky odpovídá mému motoru. Jen já tam mám 100 - 140, zatímco on tam má 150 - 210 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 :D :D To jo..Letí to jak píchlá svině.. A to tvoje přirovnání mě fakt pobavilo... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 JInak převčírem maličko "jubileum".. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 lancer pěkný zrychlení, krásný auto... furt původní rozvody? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Jj, je to masakr... :) Jj, rozvody původní, ale jsou v plánu..vidim to na 120tkm nedjýl... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Po sto letech to tu upnu... Jedna do rodinnýho alba.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 ta OIII vypada proste ostreji ja to rikam furt kdyz uz to musi byt OIII tak RS a bud zluta a nebo ta seda co vypada jako plnic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 (upraveno) sou pěkný, každá má své výhody :) osobně se mě líbí ještě červená rio, ještě sem snad neviděl žádnou jed. Upraveno Září 29, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2014 (upraveno) Díky.. :) Je to tak, červená se mi taky hodně líbí, do tý bych šel asi osobně dneska já...Modrou bych vyloučil třeba proto, že ji dává každej na "obyčejnou" OIII, ač je to krásná barva.. :( A tý šedý steel, jak píšeš Olafe, pomalu taky přicházim na chuť..Ale co třeba osobně moc nepobírám, je její kombinace s červenou střechou a zrcátkama..Ale proti gustu samozřejmě... Upraveno Září 30, 2014 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub - Škodík Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Díky.. :) Je to tak, červená se mi taky hodně líbí, do tý bych šel asi osobně dneska já...Modrou bych vyloučil třeba proto, že ji dává každej na "obyčejnou" OIII, ač je to krásná barva.. :( A tý šedý steel, jak píšeš Olafe, pomalu taky přicházim na chuť..Ale co třeba osobně moc nepobírám, je její kombinace s červenou střechou a zrcátkama..Ale proti gustu samozřejmě... A víš co těžce nepobírám já, že mi todle stojí od června ( po mech stránce hotový ) v garáži a stále to nejezdí. Svině jedna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.