Guest houmik Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 (upraveno) Ja se citim porad na 18 za chvili si zacnu prepisovat obcanku :P Jofree: jj, schvalne obracene napsano Upraveno Červen 30, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 jofree: Záleží jak si to přebereš bych řekl ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Houmik: No fidis... ja porad jak na deset... Jen nevím jakto že teda řídím... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 to je hrozný s váma. Místo, aby člověk makal, tak tady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Spooky: to je jasny, protoze k ty policii vezmou kazdyho taky ne, prdel... Vcera jste to pekne montili, jak si sahnul na ten sloupek, tak se s tim dneska slecna cistila, aby to bylo :P to bylo docela cerny od smiru a poradne ji to neslo dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 jofree: to mi povidej misto abych tady resil skolu nebo bydleni, tak tady procitam prispevky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Spooky: protože už došáhneš na pedály 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Spooky: jen k ty Octavii... za svoji bych nemenil, pro me jako pro studenta to nebyly maly investice, co jsem do ni dal, takze bych se ji nerad zbavil. Ale myslel jsem pro brachu nebo aby jezdila nekde v rodine, protoze za ty penize byla dost libova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 (upraveno) houmik: Tak že se slečně moc omlouvám a pusu jako omluvu předej za mě ;-) No mordovali jsme to jak to jen šlo no,ale zatím mě přijde že zadek si sedl,ale předek že je porád nějakej vysokej... Jo jinak já nedělám u policie... nebo mě to nějak nedošlo no... Jofree: Jooo na pedály celkem bez problému... edit: houmik: Ja myslel, že by jsi dal někomu z rodiny tvoji a sam si nechal kombi ;-) ale je pravda že já jak jsme dycky chtěl kombi tak liftback naprosto spokojenost zatím... Upraveno Červen 30, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 (upraveno) Spooky: nn, ja kombi nechci, mel jsem driv, ale nejak jsem si odvykl :P a u my uz mi zbyvaji jen park. senzory, navi, telefon a jeste mela navic ostrikovace svetel a dvojity dno kufru... ja mam navic zase maly kozeny paket, tak ono si nevyberes. Ale byla fajn, ma nakrouceno poctivych 170tisic, rok 2001 Upraveno Červen 30, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Houmi: to by se mě líbilo... Vyměním kus za kus... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 30, 2009 Sdílet Odesláno Červen 30, 2009 Spooky: byla fakt pekna, je k tomu komplet dokumentace. Chlapik rikal, ze mi da klidne klicky, at si zajedu kam chci otestovat pravost km, tloustku laku atd, takze ferovy jednani. Byl ted na kompletni kontrole v Porsche CB, nic tam nenasli, prohlizeli podvozek a takovy kraviny, vsechno OK. to auto bych koupil hned z fleku a nerozmyslel bych se, jen ted nejsou money :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 njn... tak z lovákama jsme na tom obá stejně. Ale víš jak. Máme ty naše a ty nám stačej ne? Pěšky chodit nemusíme a zatím do toho neteče... ;-) Tak dneska malej pátek... Už aby byl ten velkej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Tak tak Tome. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jesee Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Tak to bych se z dovolením taky připojil. Na drahstav dojdu pěšky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 tak to se určitě ukaž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Tak to bych se z dovolením taky připojil. Na drahstav dojdu pěšky :) Batoh na záda Jesee a procházka jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Co Doli, zúčastníš se taky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 zdravim, tak jako nestihal jsem to tady cist, az do ted. Ja vim, ze jsem se jeste nevyjadril, ale jiz mam v planu delsi dobu vyrazit v patek na Holkov. Ale s timhle jste me pekne nahlodali, takze vubec nevim... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Jesee: Jen doraž ;-) Doli: Tak že by grilovačka a noční přesun na Holkov? Copak se tam děje tenhle pátek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 dobrý den,já sem taky z JHČ :) a rád Vás poznávám.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 škodík: Taky zdravíme. A co z toho vyplívá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 škodík: vítej, co děláš v pátek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 ..že se můžete stavit na kafe? :) ...další člen na jižních čechách? a vůbec já nevím...můžem udělat sraz na Jiníně? Jinak ve strakonicích jen pracuji bydlím v Sedlici u Blatné :-) v pátek ještě nevím, v práci končím ve 14:00 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 to do veselí stihneš dojet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Kluci ja jeste uvidim. V patek je na Holkove akce Evropy 2 Ranni show live. Dneska jsem si privezl auto ze servisu, jeste na jejich zimakach. Tak mam vymeneny oba vnejsi homokineticky klouby. Skodik: Vitej... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Doli: tam je to až do rána, tady máme sraz od 16:30 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Zdendo aspoň na skok se zastav. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 to do veselí stihneš dojet... to jo :-) domluvím se s manželkou a s mezizastávkou v táboře by to mohlo vyjít ,zítra dám vědět.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Zdendo aspoň na skok se zastav. :) Připojuji se k Rosťovi nejakou chviličku by si tam vměstnat mohl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.