Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Skodik: Ja ti tu oturbenou krabicku od sirek nekdy pujcim.Jel s tim kamos co ma 208cm a byl z toho vyvalenej a nechtel ven. :-)

Jinak v planu mam dodelat toho applause co me stoji rozebranej v garazi.Musim na tom zacit makat.Bude z toho vykendove vozitko.

Okta samozrejme zustane a malinko se zkrasli.Dodela se z ni hraci skrinka na dlouhe celkem pohodlne cestovani...

Odkaz ke komentáři

Hola hola, vanoce se blizi, tak je treba zacit domlouvat nejakou tu akcicku. Pochopil jsem, ze Spooky muze az od 28, tak bych to smeroval az od toho pondeli. Me je to zatim v podstate jedno, prizpusobim se. Tak navrhujte terminy, co se komu hodi a co ne. Nez se domluvime, tak to bude chvili trvat, tak je treba zacit v cas....

Odkaz ke komentáři

No já jsem asi po smrti. Dom přijedu 27. večer. 28. a 29. jdu do práce. 29. Jdeme nakládat a 30. tak v pět ráno odjíždíme do PHY dělat box a rovnou budeme zůstávat na Silvestra, kterýho děláme v Koryntia tower (ani nevím jak se to píše) a ještě nějakým hotelu... Takže za mě jedině 28. a to zatím vůbec netuším co bude a nebude... ;)

Je toho nějak moc a nic nestíhám...

Odkaz ke komentáři

Peťo souhlasím z tebou. A jelikož se to prej má zapít a já si dvakrát lokl kafe tak by jsme mohli nějaký odpoledne v tejdnu sednout někam na chvíli na pořádnou kávu či jiné nealko. Mi pojedeme nejspíš schánět boty tak někdy k večeru. Přidá se někdo?

Odkaz ke komentáři

Škodík: Mě ne... já nekoukám jak mě boty slušej,ale jak jsou kvalitní a jak budou "fungovat".

Peťa: OK. Určo se nějak ozveme.

Netvor: Alešku tak jsem ti udělal ve skřínce místo aby jsme ho mlěi kam dát ;-)

Jinak taky vám všem jen to nej a ať je ten novej rok alespoň stejně špatnej jak ten minulej.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...