Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

No a když jsem dojel tak z tebe vypadla jen voda a kafe... :D

A to mě ho ještě musela uvařit tvá úžasná žena... :D

Jinak Bejcí, dneska a zítra mě dělají okna, v sobotu a neděli dojde zedník to zevnitř trochu začistit. Tak co příští, nebo ten týden potom nějaká káva? :D

Odkaz ke komentáři

Ozzi: Bereme na vědomí...

Jinak to že jsem se ptal kde, nebylo myšleno že bych vas u sebe nechtěl,ale přijde mě to vůci vám blbé že vsichni někam musite jet a já si sedím doma...

Ještě tu je nápad se scházet pokaždé u někoho jiného... :D Ale záleží na vás jednotlivcích. Vzniklo to tím, že Michal je tenhle týden nemocný a byl smutný že nás neuvidí, tak mu můžeme obsadit zahradu... :D

Odkaz ke komentáři

Vzniklo to tím, že Michal je tenhle týden nemocný a byl smutný že nás neuvidí, tak mu můžeme obsadit zahradu... :D

tvl tak on už Michal ten soustruh vojel a marodí z toho, já to říkal :lol:

To by taky šlo,těším se hlavně na Šulda...něco extra mu namíchám ????

Dneska kolem 13:00hod jsem projížděl Tvým bydlištěm, a vůbec si mi nemával :pest: Ještě tudy pojedu ve středu, čtvrtek a pátek. Ráno kolem 7:30hod do ČB a někdy po poledni zpět, tak to koukej napravit nebo Ti nechám odstěhovat soustruh a budeš mít po ptákách :lol: Ve středu klidně přijet můžu, ale nevím jak to dám psychicky, vidět tu "Tvou" obec tak často a ještě k tomu pak i Tebe :lol: Namíchat mi něco klidně můžeš, ale jelikož budu řídit tak mi to musíš načepovat do bandasky a já si to dám až doma. Samozřejmě až po tom, co to otestuju na laboratorní kryse, páč potkan by ten tvůj utrejch určitě strávil :lol:

Odkaz ke komentáři

Já se přijedu podívat na stěhování toho tvýho soustruhu. Vždycky se rád podívám jak to dělá konkurence. :lol:

A z kama že ty to jsi? Tuším správně Lipolec?

Popravdě řečeno tento týden asi budu blíž bydlišti Oziho. Zítra jedu opět Žebrák a doufám že se stihnu vrátit. Ještě zitra dám vědět.

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...