Mirouch76 Odesláno Srpen 10, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2017 (upraveno) Tome my oba jsme nepřehlédnutelní, takže i kdyby někdo dělal že nezná bylo by to houby platný. Upraveno Srpen 14, 2017 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Srpen 10, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2017 ?????????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 11, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 Michale a kdy že pijeme? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Srpen 11, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 Pořád....někdy vodu ?,dneska rum s colou a nějaký pivko ?,mám i medovinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 12, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2017 Hmmm.... Hezky výběr... Asi bych měl dojet... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 31, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2017 No a když jsem dojel tak z tebe vypadla jen voda a kafe... :D A to mě ho ještě musela uvařit tvá úžasná žena... :D Jinak Bejcí, dneska a zítra mě dělají okna, v sobotu a neděli dojde zedník to zevnitř trochu začistit. Tak co příští, nebo ten týden potom nějaká káva? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 31, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2017 Příští týden, když nebudu někde v řiti jak dneska, tak s radostí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 1, 2017 Sdílet Odesláno Září 1, 2017 OK... Tradičně středa? Co takhle každou první středu v měsící z toho udělat malou tradici? :D A otazka kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 1, 2017 Sdílet Odesláno Září 1, 2017 -sem pro pokud nebudu v robotě a jelikož začne zimní sezona.....tak někde v teple....nějaká příjemná hospůdka,ale musí mít parkoviště pro naše mazlíky :huh: ....třeba K.Řečice...??....nebo jiný nápad?? :ph34r: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 1, 2017 Sdílet Odesláno Září 1, 2017 ale musí mít parkoviště pro naše mazlíky Ty necháváš drahou polovičku na parkovišti, nebo chceš snad říct že se mazlíš s autem? Budu muset upozornit mistra ať si tě ohlídá, abys mu tam nevojel soustruh :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 2, 2017 Sdílet Odesláno Září 2, 2017 Šulda,netoč!?.Rodina na prvním místě a potom mám ještě svého modrého mazlika.Z práce se mazlím jen s výplatou ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 2, 2017 Sdílet Odesláno Září 2, 2017 (upraveno) To se máš že se můžeš mazlit s výplatou. Mě když přijde jsem akorát nasr.. . Jjinak jsem pro první středu v měsíci. A Kardaška je slušná volba. A Kde? U Nekuta se nás moc nevejde, teda na parkoviště. Upraveno Září 2, 2017 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 3, 2017 Sdílet Odesláno Září 3, 2017 Ve středu se pokusím dorazit, ale nic neslibuju, budu na cestě z Trenčína... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 4, 2017 Sdílet Odesláno Září 4, 2017 Ozzi: Bereme na vědomí... Jinak to že jsem se ptal kde, nebylo myšleno že bych vas u sebe nechtěl,ale přijde mě to vůci vám blbé že vsichni někam musite jet a já si sedím doma... Ještě tu je nápad se scházet pokaždé u někoho jiného... :D Ale záleží na vás jednotlivcích. Vzniklo to tím, že Michal je tenhle týden nemocný a byl smutný že nás neuvidí, tak mu můžeme obsadit zahradu... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 4, 2017 Sdílet Odesláno Září 4, 2017 To by taky šlo,těším se hlavně na Šulda...něco extra mu namíchám ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 4, 2017 Sdílet Odesláno Září 4, 2017 Vzniklo to tím, že Michal je tenhle týden nemocný a byl smutný že nás neuvidí, tak mu můžeme obsadit zahradu... :D tvl tak on už Michal ten soustruh vojel a marodí z toho, já to říkal :lol: To by taky šlo,těším se hlavně na Šulda...něco extra mu namíchám ???? Dneska kolem 13:00hod jsem projížděl Tvým bydlištěm, a vůbec si mi nemával :pest: Ještě tudy pojedu ve středu, čtvrtek a pátek. Ráno kolem 7:30hod do ČB a někdy po poledni zpět, tak to koukej napravit nebo Ti nechám odstěhovat soustruh a budeš mít po ptákách :lol: Ve středu klidně přijet můžu, ale nevím jak to dám psychicky, vidět tu "Tvou" obec tak často a ještě k tomu pak i Tebe :lol: Namíchat mi něco klidně můžeš, ale jelikož budu řídit tak mi to musíš načepovat do bandasky a já si to dám až doma. Samozřejmě až po tom, co to otestuju na laboratorní kryse, páč potkan by ten tvůj utrejch určitě strávil :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 4, 2017 Sdílet Odesláno Září 4, 2017 Jo k Michalovi vpoho, cestou z Trencina to bude idealni vylet :-D jinak u me to taky jde, ale nevidim to uplne dobre s parkovanim. Jinak pro prijezd do Berouna se meze nekladou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 4, 2017 Sdílet Odesláno Září 4, 2017 (upraveno) Beru na vědomí....kdyztak hodím něco do grilu k pití alko/nealko taky bude.... Stačí potvrdit kdo přijede Upraveno Září 4, 2017 uživatelem Michal70 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 4, 2017 Sdílet Odesláno Září 4, 2017 ja to musim nejak naplanovat, je to na vyletni trasu a nevim v kolik se mi povede vyjet z Trencina... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 4, 2017 Sdílet Odesláno Září 4, 2017 (upraveno) Já se přijedu podívat na stěhování toho tvýho soustruhu. Vždycky se rád podívám jak to dělá konkurence. :lol: A z kama že ty to jsi? Tuším správně Lipolec? Popravdě řečeno tento týden asi budu blíž bydlišti Oziho. Zítra jedu opět Žebrák a doufám že se stihnu vrátit. Ještě zitra dám vědět. Upraveno Září 4, 2017 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 4, 2017 Sdílet Odesláno Září 4, 2017 Jo, rád vás kdykoliv uvidím v bráně Dačic LIPOLEC ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 4, 2017 Sdílet Odesláno Září 4, 2017 Já to mám jednoduchý, stačí mi tvoje číslo popisný a za 20km sem tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 4, 2017 Sdílet Odesláno Září 4, 2017 (upraveno) tvl Ty tam měříš tu rychlost? To udělali kozla zahradníkem :) Upraveno Září 4, 2017 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 4, 2017 Sdílet Odesláno Září 4, 2017 Google už prásknul kde to je. Když mi to vyjde zastavím se na kafe a kus řeči. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 Nooo a já uvidím... Zedník je nezmar a chce ve středu po práci opět pokračovat... Tak uvidím... Ale víte jak bydlení je důležité... A práce je ještě po kokot... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 Me se to taky trochu komplikuje vypada to, ze budu muset jeste do vikendu stihnout udelat predni desticky na CarCOOLce, ale tak dve noci jeste do konce tydne jsou tak ono to nejak pujde... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 destičky máš hotové za pár minut... ;-) Ale to mě pripomělo že budu muset o víkendu udělat zadni brzdy na Galaxy kámošovi... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.