Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

spooky: to sice ano, ale ja zu ty brzdy ted budu delat potreti a nejak nevim proc mi to porad nefunguje jak by melo. Pred dovolenou to musim vyresit a znas to, tonouci se stebla chyta ;-)

michale: pokud se sejdete nejak cca na 18h mel bych stihnout dorazit nejak bud tesne na zacatek nebo pul hodky po, tak jak to vidite? :)

Odkaz ke komentáři

Strach nemám, už se totiž dávno nebojím ani čertů, kor když vím, že mi u nich drží fleka :) Jen sem čekal až nahodíte nějakej čas, sleduju to tady a se svejma 20km k Tobě, se lehko přizpůsobím ;) Zejtra mi nezapomeň mávat až pojedu kolem, ráno můžu upřesnit na cca 7:20hod a jestli se bojíš školáků, tak Ti můžu zavolat až se budu kolem poledního vracet abys mohl zamávat v klidu :)

Odkaz ke komentáři

Tak já dorazím mezi 18-18:30

tvl Ty tam měříš tu rychlost? To udělali kozla zahradníkem :)

??jo vybírám poplatky jak za vysokou tak pomalou jízdu ?

Pánové, až pojedete k Michalovi, dejte si bacha. Na sloupu u baráku, směr od JH, má informační radar aby věděl jak tam kdo prasí, a když není doma, jako právě dnes když sem tudy projížděl v 10:38hod a zrovna s ním mluvil po telefonu, (samozřejmě přes HF) tak si tam pozve Policii aby to vzali za něj a měřili. Sice mě do telefonu upozornil, ale až po tom, když sem řekl že musím zpomalit :lol:

Odkaz ke komentáři

Škoda že Ti to nevyšlo. Sice sem odjel brzo, ale pohoštění a pokec super, díky :palec: Někdy příště mi to snad vyjde nadýl ;) PS: tak ta čočka jak sem vám říkal, začala fungovat před chvilkou, jj, v pajšlu to mám přesný jak orloj, 6hod plus minus 30min. Du se vyvětrat na balkón :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...