Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

No operace v úterý dopadla dobře. Vstřiky šli ven krásně. Hůře dopadla včerejší operace. U Liskyho vše v pohodě a v klídku... a u mě se to začalo srát... Otevřel jsme hapupnu, připojil nabíječku abych si dobyl baterku a šel dávat vstřiky... a v tom to přišlo... Nejdřív mě chyběl asi jeden centimetr přepadový hadičky na naftu, no tak jsem dal starou a že dnes koupím kus nové... Pak jsem zjistil že mám spadlou naftu tak jsem začal startovat abych ji natáhl... No samozřejmě nabíječka nestíhala dobíjet pořádně... Pak jsem zjistil že jsem špatně dotáhl přívod nafty do vstřiku (to nebyl problém) Po asi třech hodinách, kdy jsem kecal z Peťou na ICQ a do toho zkoušel startovat tak se na ICQ objevil Lisky. No nic napsal jsem mu že vše v pořádku, vstřiky mám a že jsem spokojen z brzdama jen ta baterka *** abych ozkoušel aj ty vstřiky. Tak mě poradil na benzinu pro startovací sprej a že to na něj chytne a naftu a rychle dotáhne... Tak jsem ho šel vyndat z dodávky kterou jsem měl zaparkovanou hned vedle pač jistota je jistota ve velkých mrazech. Motor naskočil a hnedka jsem ho zase chcípl. Vypadalo to na špatně dotaženej vstřik. No dal bych tomu volovi co mě to tam dával po tlamě... držák byl dotaženej,ale nebyl úplně přesně dosazenej. No nic poupravil jsem to nastartoval vše se jevilo relativně v pořádku... jen ty hydroštely se mě fakt nezdály, kor jak to bylo bez deklu. No nic vyrazil jsem k sobě do garáže... Po asi dvouch kilmetrech kdy to s těma vstřikama jede fakt parádně to začalo klepat jak svině a mám strach že mě umřel motor. Nevímjestli jsou to ty hydroštely, nebo jestli mě něco spadlo do motoru, i když jsme si dával pozor. Prostě fakt netuším... jsem z toho na prášky... Holt asi bude na nějakej čas další špalkový auto... :smich: Myslel jsme si že je to jen auto,ale je mě normálně do breku... Kua...

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...