Spooky1 Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 jj... kdo aspoň malonko chce tak si to vždy nějak domluví... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 škodík: manželku vem sebou, ať tam ta moje se Spookyho nejsou samotne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 škodík: manželku vem sebou, ať tam ta moje se Spookyho nejsou samotne jo tak to tedy nevím,...jde druhej den do práce,uvidím co se dá dělat..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Pokud to pujde, tak se na chvili zastavim! Ale fakt skoda ze se to kreje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Doli: ozvi se mi pak ohledne toho HK, Roman me kvuli tomu porad uhani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jesee Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Tak teď jsem se dozvěděl, že mám školení v Praze do 20:00 , tak doufám, že vydržíte aspoň do půlnoci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Jesee: No snad na tebe počkáme Se zkus pak zastavit ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Tak teď jsem se dozvěděl, že mám školení v Praze do 20:00 :) , tak doufám, že vydržíte aspoň do půlnoci ;) Tak to si nejsem jistej. teda ti co budou popíjet asi ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Tak zitra nevim :) volal mi mechanik, ze mu minule nekdo zkurvil stahovaky, kdyz je pujcoval kamaradovi, takze to nejak strhnul a pruziny mam zatim jen v zadu. Tak nevim, jestli to zitra stihne dodelat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Ty woe houmi se s tím nějak ser... ne ? Kámoš dělá pružiny komplet za 4 hodiny. Bez geometrie. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Nesere se s tim, vlitnul na to dneska nejak pozdeji odpoledne, udelal zadni a pak se mu posraly ty stahovaky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 hele chlapi,zejtra jedu ...ale nevím kam,kromě toho že je to ve Veselí...tak kdyby se mě někdo ujal a dal mi do SZ mobil aby mě pak navedl byl bych neskonale vděčný, v Táboře jen přibrzdím vyložím náklad a sypu.děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 hele chlapi,zejtra jedu ...ale nevím kam,kromě toho že je to ve Veselí...tak kdyby se mě někdo ujal a dal mi do SZ mobil aby mě pak navedl byl bych neskonale vděčný, v Táboře jen přibrzdím vyložím náklad a sypu.děkuji čauves škodik. Hele o kusek vejš máš odkaz na mapu a tam označené konkrétní místo není kam zabloudit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Tady je ten odkaz na mapu Škodíku. Auta budou venku. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...ost&p=13601 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 perfektní,děkuji to najdu :-) tak zítra :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 perfektní,děkuji to najdu :-) tak zítra :-) ok :) zítra se uvidíme ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Nesere se s tim, vlitnul na to dneska nejak pozdeji odpoledne, udelal zadni a pak se mu posraly ty stahovaky :o Houmi dyžtak mám stahováky v kufru v ČB. Můžu půjčit. Jinak mi jsme to nandali aj bez stahováků. ;-) Ale byly jsme ve dvouch no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Tak dneska pánové... Já včera kus flákoty vyndal (snad bude jedlá), malonko poladil aby bylo kde sedět, dneska ještě doladím snad pár detailů a snad to bude stát za to ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 no už se těšíme. Malinko nakoupíme a vyrazíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Tak já ještě vyberu pár dárků pro Hostitele a v poledne vyrážím směr Jih. Večer se uvidíme. :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Ja jdu dneska od ctyr do fitka, tak uvidim, jak se mi to bude hodit a jestli jeste zvladnu dorazit :o bych si kdyztak musel pujcit auto :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 houmik: nedělej fóry a koukej se ukázat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Rosťa největší dárek bude, že dojedete ;-) Jofree: Jsem mu už psal SMS, že si pro něj dyžtak dojedem... Houmik: Jak od ctyr fitko? :o Ti rikam nestvi tygra. Nasereš celou džungli a co potom... :o Půjdeš cvičit zítra woe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 tak odjíždíme směr Veselí :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 jofree: Ty woe nějak brzo ne? Já odjíždím až za chvíli... :o :o :o :o :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 tak se omlouvám,ale nemohl jsem přijet. Volal mi kluk,že stojí za Vimperkem tak sem sypal tam to opravit. Tak snad jindy.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Tímto bych chtěl veřejně poděkovat Spookymu za včerejší grilovačku kde jsme si všichni teda myslím že všichni celkem pěkně pokecli a poznali nové tváře. Bylo to fajn díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Presne jak pise Netvor ;) jeste jednou diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 (upraveno) Jsem stejjného názoru. Bylo to SUPER a měly bychom to dělat v rámci možností častěji. Jsem moc rád že jsem všechny poznal. Perfektní lidičky a takhle dobře jsem si dlouho nepokecal a zasmál. :) Tak tady nějaké foto: Já,Netvor,Jofree, Spooky,Houmik a naše polovičky. :D Upraveno Červenec 5, 2009 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 (upraveno) Fajn fotky, skvela akce :) Co je to za tu malou karu cernou, jak z toho vystupuje cool typek? :D Upraveno Červenec 5, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.