Guest houmik Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Cau chlapi. Ja na sraz v zari pojedu urcite svym autem, abych se uz taky predvedl, jestli bude komplet :D snad jeste stihnu rozlestit lak a treba nahodim RS style :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Cau chlapi. Ja na sraz v zari pojedu urcite svym autem, abych se uz taky predvedl, jestli bude komplet :D snad jeste stihnu rozlestit lak a treba nahodim RS style :D tak se budeš muset snažit, aby bylo v cajku ty darebáku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 No já se nemám vubec čím chlubit,ale klidně taky pojedu svým, když pojedete pomalu s ohledem na to stádo koní co mě chybí... :D Rosťa: A mi pojedeme až v sobotu? Já teda měl v plánu jet už pátek... ale to se ještě uvidí...pokud by všichni jeli v sobotu ráno tak bych jel v sobotu ráno s ostatními asi... se ještě uvidí... Netvor: To jsme rádi, že proto dělá Aleš vše co může... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 taky jsem si říkal že už v páte, ale jak říkáš - to se ještě uvidí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 no to bude pěkná kolonka, jestli to vše vyjde :D To já snad to auto i umeju :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Aleš: Takže pátek, je nás většína a jsme silnější určitě... :D Petr: Tak já to jdu mejt dneska skoro určitě tak uvidím jestli to vydrží... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Rosťa: A mi pojedeme až v sobotu? Já teda měl v plánu jet už pátek... ale to se ještě uvidí...pokud by všichni jeli v sobotu ráno tak bych jel v sobotu ráno s ostatními asi... se ještě uvidí... No v pátek tam bude docela pakec kolem všeho. Mě osobně bude jedna noc stačit. :D Ale uvidíme jak říkáš. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Ja bych taky rad jel v kolone, takze se prizbusobim ostatnim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Taky se podřídím ale jsem nejstarší lumpové,takžééé... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 to já jsem zase v opozici :P , já bych jel raději až v sobotu. V pátek přijdu v půl páté z práce, než se vypravíme, něco pojíme atd, tak už bude kolem šestý. A než se tam dostanem, k tomu páteční provoz, už bude tma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 (upraveno) Tak to je jeden z mínusů. Jak píše Petr:pozdní příjezd. :P Upraveno Červenec 14, 2009 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Tak to je jeden z mínusů. Jak píše Petr:pozdní příjezd. je fakt, že tady na tom něco je :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Tak pokud se pojede v sobotu brzo ráno tak by mě to asi ještě taky nevadilo. Většinou řešíme pátek proto že pak v sobotu má člověk pěkně klid se vyspat a má cellej den... Jinak bych byl klidně pro vyjíždět fakt brzo ráno. Aspoň budou prázdný silnice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Tak pokud se pojede v sobotu brzo ráno tak by mě to asi ještě taky nevadilo. Většinou řešíme pátek proto že pak v sobotu má člověk pěkně klid se vyspat a má cellej den... Jinak bych byl klidně pro vyjíždět fakt brzo ráno. Aspoň budou prázdný silnice... no teda tady na tom taky něco je :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 No to je totiž ozkoušený... taková cesta na prágl v pět ráno... Naprosto bomba... Už je světlo, všude prázdno... Snad už jen pořádný gumy pač na těchhle se dosti bojím... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 No to je totiž ozkoušený... taková cesta na prágl v pět ráno... Naprosto bomba... Už je světlo, všude prázdno... no právě včera jsem jel z Práglu ve 22:00 a taky už to bylo dobrý to se potom jede jedna báseň. To abych si pomalu zažádal o další příděl bodů :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Měl si se zastavit na kafe a pro ledky Aleši. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Měl si se zastavit na kafe a pro ledky Aleši. jj zastavil bych se na kávu rád ve skutečnosti mě to i napadlo, jenže jsem to měl docela našláplý a tak pozdě by to nebylo vhodné :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 (upraveno) no když jsme jeli v sobotu k Romariovi, tak se z Budějc odjíždělo kolem 6:45 a v Hradci jsme byli v 9:45. A tohle je kousek za Hradcem... Jeli jsme přes Prahu po dálnici... Upraveno Červenec 14, 2009 uživatelem jofree 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 jofree: No fidis... a když pojedeme v 5, tak tam budeme v 7 :-D Ne ted beze srandy. Dle mě by bylo téměř ideální kdyby se z ČB vyjíždělo opravdu v těch 6:00, já se příipojím po cestě. Teda v případě že pojedeme po dálnici. Nevím jak vám,ale já si občas než jsme měl ročku kupoval aj týdenní 220,-Kč a třeba na cestě do Nymburka jsme ušetřil cca 200,- na benzinu. Takže tam a z5 a 200,- doma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 jj zastavil bych se na kávu rád ve skutečnosti mě to i napadlo, jenže jsem to měl docela našláplý a tak pozdě by to nebylo vhodné Tak ve 22:00 všichni spí ale já ne. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Rosťa: Já ho úplně chápu... Taky nerad někde prudím po devátej večer, pokud to není předem domluvený.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Tak ve 22:00 všichni spí ale já ne. beru na vědomí normálně takhle dlouho nejezdím to byl zrovna takovej extrém :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Jasně. Cinkni a zastav se na dobrou Brazilskou kávu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Jasně. Cinkni a zastav se na dobrou Brazilskou kávu. :) jasan :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Chlapi, tak uz se nejak domluvte, at pak muzeme poslat ten formular taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Chlapi, tak uz se nejak domluvte, at pak muzeme poslat ten formular taky :) čauves houmi já už na něm pomalu pracuju mám tam nějaké nesrovnalosti tak si je nechávám vysvětlovat a asi to dám od té soboty teda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 OK. Budeme počítat od soboty,ale pojedem tedy nějak rozumně brzy ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 tak přiměřeně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Ja nevim, mne to neprijde zas jako dobrej napad :) protoze budeme muset vstavat brzo rano, pak 4 hodiny cesta autem a potom tam nekde cely den kalit a delat nejaky skopiciny... to budem ve 22:00 pekne unaveny... nebo ja nevim jak kdo, no. Zkuste to jeste poradne zvazit, kluci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.