Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

nic proti jen že bez je vždycky o kus líp než s :palec:

a nemám,už jsem s ní vyrazil dveře

a chlastat je třeba takže žádný ježdění nebude ;) pěkně se zlejt a jít hajat jezdit se může příště,pokud vím nocleh byl nabídnut tak jaký pak courání domů ne?

a pokud jde o tu Rozkoš nebo rozkoš - totototo to by šlo ;) jen se koukejte pořádně domluvit já jsem pro každou prdel :P

Odkaz ke komentáři

Tož když si váš pozvu tak se snažím se starat... :) Jinak fota Gut... A jsme moc rad ze se vam u nas tak libi...

octaviaman: OK... příště s tebou počítám na nocleh a budeme pít ;-) Nabídka noclehu stále platí. Po zemi je místa dost... ;-) A co se Rozkoše týče budeme s tebou počítat že se přidáš ;-)

Odkaz ke komentáři
to jsem rád že budeme pít aspon 2.už jsem si myslel že jsem jedinej z fora :rolleyes:

na Rozkoš ještě nemám přihlášku

Ja taky jeste nemám přihlášku... čekám na vejplatu abych to mohl rovnou zaplatit... ;-)

A jedinej určitě nejsi... ;-)

edit:

Jinak myslím, že tu s tou Skouvou SPZ taky neznáš. Ta je zase moje... :rolleyes: Ty jsi z ČB?

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Pristi rok to bude nejhezci Octavka v Krumlove ;) ;)

edit: a moje bila Octavia neni po Krumlove skoro videt, po meste s ni nejezdim :) to spis nasi cernou raketku potkas :P

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

jofree: no jasny, ta moje ;) do zimy necham rozlestit lak a na jare to necham udelat znovu ;) na pristi rok necham dat silnejsi trysky :) ty kola me serou, ale uz jen mesic a budou doma, juchuuuu :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...